PDA

View Full Version : سوال: سوال در مورد شبکه lan .

adelante94
پنج شنبه 22 مهر 1389, 16:53 عصر
با سلام خدمت دوستان :لبخند:
میخواستم بدونم چطور میشه هم به شبکه lan وصل بشم هم به اینترنت با توجه به اینکه کابل adsl به hub وصله و هم تمام یوزرها به hub مورد نظر .
چون وقتی به شبکه محلی وصل میشم مثلا با ip 192.168.0.3 اینترنتم از کار میافته.و برای استفاه از اینترنت دوباره باید گزینه Obtain an IP address automatically رو در سربرگ internet protocol properties انتخاب کنم که در این صورت از شبکه lan خارج میشم.

:عصبانی++:

naserrezaee
پنج شنبه 22 مهر 1389, 17:05 عصر
وقتی به شبکه محلی وصل میشم مثلا با ip 192.168.0.3 اینترنتم از کار میافته.و برای استفاه از اینترنت دوباره باید گزینه Obtain an IP address automatically رو در سربرگ internet protocol properties انتخاب کنم
دوست عزيز احتمالا به اين خاطر اينترنت شما قطع مي شود كه شما زماني كه ipسيستمتون رو به صورت استاتيك وارد ميكنيد در قسمت default gateway را ست نمي كنيد (در اين قسمت بايد ip مودم را قرار دهيد) و وقتي كه به صورت اتوماتيك و از طريق سرويس DHCP مودم IP مي گيريد مشكلي نداريد.

در این صورت از شبکه lan خارج میشم.
احتمالا رنج IP مودم شما با شبكه محلي تون متفاوت است وگرنه نبايد مشكلي باشد كه در اين صورت مي بايست يا IP مودمتون رو هم رنج IP سيستم هاتون تغيير بدين و يا IP سيستم ها تون رو تغيير بدين.
موفق باشيد

adelante94
پنج شنبه 22 مهر 1389, 17:49 عصر
ناصر جان از جوابت متشکرم

ولی IP مودم رو چطوری یا از کجا پیدا کنم ؟ :متفکر:

اصلا من IPهارو دستی وارد کنم یا با ویزارد خود ویندوز کامپیوتر هارو شبکه کنم ؟ :لبخند:

naserrezaee
پنج شنبه 22 مهر 1389, 23:55 عصر
درود بر شما
تمام مودم هاي ADSL داراي يك IP ديفالت هستند (معمولا 192.168.1.1) شما مي تونيد اين IP رو درون كاتالوگ مودم پيدا كنيد راه ديگر اين است كه در سيستمي كه به صورت اتوماتيك ادرس دهي شده در تب SUPPORT از پنجره LOCAL AREA CONNECTION STATUS آدرسي كه جلوي DEFAULTGATEWAY امده همان آدرس مودم شما است
زماني كه IP را پيدا كرديد آن را در آدرس بار اينترنت اكسپلورر وارد كنيد تا وارد محيط كانفيگ مودم شويد در ابتدا از شما يوزرنيم و پسورد مي خواد كه اون ها رو هم مي تونيد در كاتالوگ مودم پيدا كنيد (معمولا USE:ADMIN , PASS:ADMIN است) حالا در صفحه باز شده دنبال گزينه LAN بگرديد در اين قسمت شما مي توانيد IP مودم را تغيير دهيد و يا رنج مخزن IP سرويس DHCP رو تغيير دهيد در آخر هم تنظيمات رو ذخيره نماييد.

اصلا من IPهارو دستی وارد کنم یا با ویزارد خود ویندوز کامپیوتر هارو شبکه کنم ؟
اگر تعداد سيستمها كم است مي تونيد IP ها رو به صورت دستي انجام دهيد مزيت اين كار اين است كه آدرس سيستم ها ثابت است و براي دسترسي در شبكه به آنها مشكلي نخواهيد داشت.