ورود

View Full Version : سوال: برنامه نویسی در اوبونتو

Hello,World!!
پنج شنبه 22 مهر 1389, 20:23 عصر
سلام به همه دوستان
راستش نمی دونم این تاپیک رو باید اینحا بزارم یا تالار c پس اگه مربوط به این تالار نمیشه پیشاپیش معذرت می خوام.
راستش من ubuntu 10.04 رو نصب کردم و می خوام برنامه c بنویسم. برنامه رو می نویسم و اونو با gcc کامپایل می کنم و اجرا میشه تا اینجا همه چی مرتبه اما این کامپایلر خیلی از کتابخ.نه ها رو نمیشناسه مثله conio.h یا graphics.h یه مورد دیکه و اون اینکه من hello world رو بدون اینکه stdio رو include کنم نوشتم و اجرا شد!! ممنون میشم دوستان راهنمائی کنن که آیا اصلا لینوکس ایجوریه؟ یا باید خودم کتابخونه رو به اون اضافه کنم؟ ممنونم

blue_lotus
جمعه 23 مهر 1389, 11:19 صبح
سلام؛

conio.h و سایر کتابخانه هایی که مربوط به ویندوز میشه در لینوکس وجود نداره و به خاطر همین gcc پیغام خطا میده.

این تاپیک رو ببینید: http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=175077

گمان کنم توابعی که مربوط به stdio.h میشه رو gcc دینامیک میشناسه و نیازی به معرفی نباشه. اما برای بقیه اینطور نیست :) باید داکیومنت gcc رو بخونید تا مطمعن بشید.

programmerzahra
شنبه 15 آبان 1389, 06:39 صبح
سلام
من مي خواهم برنامه نويسي با ubuntu را شروع كنم ، ولي نمي دانم كد خود را كجا بايد تايپ كنم.
اگر آموزشي در باره ايجاد يك فايل و نكات اوليه يubuntu داريد ، لينك آن را بگذاريد.

mohsensaghafi
شنبه 15 آبان 1389, 07:15 صبح
سلام
من مي خواهم برنامه نويسي با ubuntu را شروع كنم ، ولي نمي دانم كد خود را كجا بايد تايپ كنم.
اگر آموزشي در باره ايجاد يك فايل و نكات اوليه يubuntu داريد ، لينك آن را بگذاريد.

سلام دوست عزیز.
برای این کار، اگر IDE خاصی روی سیستم نصب نکردید، باید از برنامه های ویرایش متن استفاده کنید. دو تا از برنامه هایی که من سراغ دارم یکی VI هست و دیگری emacs . ببینید کدومشون رو سیستمتون نصب شده در مورد همون Search کنید.
موفق باشید.

Open-Source
شنبه 15 آبان 1389, 11:30 صبح
سلام

بستگی داره که با چی زبونی میخوای کار کنی.

ولی من خودم بیشتر از دو تا IDE خوب که به اصطلاح همه فن حریف هستند استفاده میکنم:
NetBeans
Eclipse

چیزی که زیاده IDE .
میتونی توی Ubuntu به قسمت Update Center بری و لیست IDE ها رو ببینی.