ورود

View Full Version : ارتباط دو کامپیوتر

zakeri
سه شنبه 04 مرداد 1384, 15:50 عصر
سلام
دوستان عزیز میدانم که سوال من چندان مهم نیست ولی همین موضوع که میخواهم بپرسم حال مرا گرفته است
در یک شرکت تعاونی دو کامپیوتر دارند که حدود 50 متر از هم فاصله دارند ، اول با کابل کراس به هم ارتبتط دادیم ولی چون طول زیاد بود کابل کراس جولب نداد ، یک هاب بین آن دو قرار دادیم و از کابل ساده استفاده کردیم جواب نداد ، کارت شبکه هر دو را عوض کردیم جواب نداد ، کابلهارا عوض کردیم جواب نداد ، دو کامپیوتر را کنا هم گزاشتیم و از کابل با طول 2 متر استفاده کردیم جواب داد ، همان کابل با طول 50 متر را وقتی دو کامپیوتر کنار هم بود استفاده کردیم جواب نداد ، باز کابلهارا عوض کردیم جواب نداد ، از کیستون استفاده کردیم جواب نداد ، خلاصه جواب نداد که نداد که نداد.
در همه موارد کابلهارا با تستر کابل تست میکردیم درست بود ، به ضاهر ارتباط برقرار بود و کارت شبکه قطع بودن کابل را نشان نمیداد ولی پیغام Time out میداد
دیگر فکرم کار نمیکند برای اولین بار بعد از 9 سال کار شبکه و انجام پروژه های بزرگ در زمینه شبکه ، از دست این دو کامپیوتر اسیر شده ام :گیج: :confy2: :mad:
لطفا کمک کنید
با تشکر

amir_network
چهارشنبه 05 مرداد 1384, 11:31 صبح
از cat چند استفاده میکنید ؟

zakeri
یک شنبه 09 مرداد 1384, 12:09 عصر
از Cat 5e استفاده میکنم

Gladiator
یک شنبه 09 مرداد 1384, 13:20 عصر
دیگر فکرم کار نمیکند برای اولین بار بعد از 9 سال کار شبکه و انجام پروژه های بزرگ در زمینه شبکه ، از دست این دو کامپیوتر اسیر شده ام

با این تیکش خیلی حال کردم . سری به سایت شیراز ادمینز بزن احتمالا اونجا یه فایلی هست که میتونی دانلود کنی و مشکلت حل شه . اینو برای تبلیغ نگفتم .

vbsqlhadi
یک شنبه 09 مرداد 1384, 15:25 عصر
دوست عزیز یک بار هم من با مشکل تو مواجه شده بودم یعنی هنگامی که فاصله کم بود شبکه کار میکر ولی وقته فاصله زیاد بود شبکه کار نمیکرد مشکل من در پروتوکلی بود که برای سیم بندی در سوکت شبکه استفاده کرده بودم زنگ زدم به نمایندگی سازنده هاب مربوطه و مدل هابم را گفتم وآنها راهنمایی کردن

amir_network
یک شنبه 09 مرداد 1384, 16:56 عصر
مطلب ویرایش شد
از نوشتن مطالب بیهوده جدا خودداری کنید
آقای گلادیاتور از اعضای فعال و بسیار باسواد سایت میباشند

Gladiator
یک شنبه 09 مرداد 1384, 20:05 عصر
آخرین ویرایش توسط بابک زواری در تاریخ 07-31-2005 03:18 Pm انجام شده است. دلیل: توهین به دیگر کاربران

سلام ، ممنون میشم اگر متن آخرین پست ایشون رو ببینم .

amir_network
یک شنبه 09 مرداد 1384, 20:53 عصر
ok .
اگه gladiator با سواده پس من برم چون به نظر من هر FORUM یک با سواد میخواد
من میرم توی یک FORUM دیگه فعالیت میکنم .
BYEEEEE

aras00000
شنبه 29 مرداد 1384, 07:10 صبح
سلام
آقای ذاکری احتمالا محیطتون خیلی نویز داره چون با اوصافی که شما گفتید مشکل از کارتهای شبکه نیست در کل میتونی از کابلهای شیلد دار استفاده کنی STP تا شاید مشکلت برطرف بشه البته اگر مطمئن نیستی که مشکل از نویز باشه
ممنون

روح اله معینی زاده
شنبه 29 مرداد 1384, 10:44 صبح
سلام دوستان

می شه حالتی که با هاب استفاده کرده‌اید رو بگید چی شکلیه؟

مثال:
رایانه1 --> سیم رابط تا پریز1 --> پریز1 تا هاب --> هاب تا پریز2 --> پریز2 و سیم رابط تا رایانه2

سر سیم ها رو هم در هر مرحله اشاره کنید بد نیست.

مثال (Cat 5):
دو سر سیم رابط بین رایانه1 و پریز1 (با شرط این که دستگیره سوکت رو به پایین بوده، دهانه‌ی ورودی سیم آن رو به سمت خود فرد باشد، از راست به چپ): قهوه‌ای- سفیدقهوهای-- نارنجی- سفیدنارنجی-- آبی- سفیدآبی-- سبز- سفیدسبز
پریز1 (با شرط فوق اما از چپ به راست): قهوه‌ای- سفیدقهوهای-- نارنجی- سفیدنارنجی-- آبی- سفیدآبی-- سبز- سفیدسیز

اگه به این صورت بگی خیلی خوب خواهد بود.

نکته 1: همیشه (اگه اشتباه نکنم) پریز جای خانه 3 و 6 را با هم عوض می کند.
نکته 2: طول سیم‌های رابط رو از 1.5 تا 2 متر بیشتر نگیرید و آن‌ها را در این صورت به شکل سیم‌بندی فوق تهیه نمایید.
نکته 3: اگر مجبور به استفاده از سیم رابط بلند هستید، جای سفید نارنجی و سفید آبی را با هم عوض کنید.

ادامه دارد...

با احترام- خدانگهدار

cybercoder
شنبه 29 مرداد 1384, 19:25 عصر
از 568B استفاده کنید تا 100 متر جواب میده پیشنهاد خود Cisco البته اگه محیط پر noise نباشه. من کشیدم قبلا البته 60 متر بیشتر نکشیدم.

CAT5 E Belden البته اگه اصلیش باشه
از راست به چپ : قهوه ای - سفید قهوه ای - سبز - سفید آبی - آبی - سفید سبز - نارنجی - سفید نارنجی

aliabad
شنبه 05 شهریور 1384, 09:27 صبح
سلام
ببخشید این استاندارد ها رو از کجا باید دریافت کرد
استاندارد رنگها و ...