ورود

View Full Version : کوئری با پارامترهای زیاد

sahele_sheni
جمعه 23 مهر 1389, 18:00 عصر
با سلام . یه سوال در مورد نوشتن یک کوئری داشتم .

من روی یکی از فرم هام تعداد زیادی checkbox دارم و کوئری که میخوام بگیرم بر اساس این checkbox هاست . به این صورت که کاربر هر تعداد از این box ها رو مه خواست انتخاب کنه و دکمه select رو بزنه و برنامه رکورد های مورد نظر رو بازیابی کنه .

چیزی که نمیدونم چطور بنویسم این هست که مثلا اگه 2 تا از box ها تاهل و دارای مسکن باشه و کاربر فقط همین 2 box رو تیک بزنه ، برنامه رکورد ها همه افرادی رو که متاهل و دارای مسکن هستند بیاره و کاری به مقدار بقیه فیلدها نداشته باشه . این فرض رو هم در نظر بگیرید که ممکنه کاربر box های دیگه ای رو تیک بزنه . ! ! ! !

ممنون میشم راهنمایی کنید .

farhad nadimi
جمعه 23 مهر 1389, 20:06 عصر
با سلام . یه سوال در مورد نوشتن یک کوئری داشتم .

من روی یکی از فرم هام تعداد زیادی checkbox دارم و کوئری که میخوام بگیرم بر اساس این checkbox هاست . به این صورت که کاربر هر تعداد از این box ها رو مه خواست انتخاب کنه و دکمه select رو بزنه و برنامه رکورد های مورد نظر رو بازیابی کنه .

چیزی که نمیدونم چطور بنویسم این هست که مثلا اگه 2 تا از box ها تاهل و دارای مسکن باشه و کاربر فقط همین 2 box رو تیک بزنه ، برنامه رکورد ها همه افرادی رو که متاهل و دارای مسکن هستند بیاره و کاری به مقدار بقیه فیلدها نداشته باشه . این فرض رو هم در نظر بگیرید که ممکنه کاربر box های دیگه ای رو تیک بزنه . ! ! ! !

ممنون میشم راهنمایی کنید .

با سلام

دوست عزیز این مسئله ای که شما مطرح می کنین همون دستورات quary است که تو sql

می نویسیم ولی با شروط که تو برنامتون اونارو مشخص می کنین یعنی برای مثال مشخص می

کنین که اگر مثلا تیک افراد متاهل و دارای مسکن رو زد لیست همون ها رو بیاره و برای بقبه این

شرط رو اعمال نکنین

حمیدرضاصادقیان
شنبه 24 مهر 1389, 07:44 صبح
سلام. شما میتونید select خود رو به صورت داینامیک در برنامه تون ایجاد کنید و اونو به Sql پاس داده و اجرا کنید.
مثلا دستور SElect رو نوشته و بخش where رو با توجه به انتخابهایی که کاربر انجام میده تشکیل بدید و درنهایت کل دستور که شامل Select,where می شود رو اجرا کنید.
موفق باشید