PDA

View Full Version : حرفه ای: اشکال از پرینت data grid view



faty_rooz
جمعه 23 مهر 1389, 21:36 عصر
سلام من می خوام از یک فرمم که data gride view داره مستقیما پرینت بگیرم و کد اون را از سایت کد پروژکت گرفته ام اگه حروف انگلیسی باشه درست کار می کنه اما برای فارسی وقتی در فایل ذخیره می شه کلمه ها به هم می ریزه
لطفا کمک کنید

flash118
جمعه 23 مهر 1389, 21:38 عصر
دوست عزیز فونت پیش فرض رو بررسی کنید در اکثر سیستم ها تاهما و Arial ابجد میتونه مشکل گشا باشه

faty_rooz
جمعه 23 مهر 1389, 21:39 عصر
فونت من تاهما است

flash118
جمعه 23 مهر 1389, 21:47 عصر
دوست عزیز یه نمونه کد کلاس چاپ می ذارم براتون ببخشید من ویژوال استودیو فعلا ندارم که براتون تست کنم ولی شما اینم تست کن اگه نشد ویژوال رو که زدم یه نمونه براتون می سازم فعلا اینو داشته باشین تا اگه حل نشد با سورس خدمتتون باشم موفق باشین

faty_rooz
جمعه 23 مهر 1389, 21:51 عصر
این کد هم عین کدی که استفاده کردم

flash118
جمعه 23 مهر 1389, 22:06 عصر
عجب اوضایی شده این بی برنامه گی ها اگه ویژوال داشتم شما به زحمت نمی افتادی ...
دوست عزیز اینم یه نمونه دیگه امیدوارم این یکی کار کنه

faty_rooz
جمعه 23 مهر 1389, 22:11 عصر
مرسی ولی مشکل من حل نشد

flash118
جمعه 23 مهر 1389, 22:21 عصر
نمونه نوشته شده رو با اطلاعات بزارید ویژوال بزنم بررسی کنم بینم مشکل از کجاست باید کار میکرد

mohsen_csharp
شنبه 24 مهر 1389, 01:43 صبح
دوست عزیز من قبلا یه برنامه کامل اینجا گذاشتم
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1066418&postcount=14

faty_rooz
شنبه 24 مهر 1389, 11:21 صبح
مشکل فونت فارسی حل شد ولی نمی تونم ستونهای مورد نظر را برای چاپ انتخاب کنم
یه مشکل دیگه وقتی که header text را عوض می کنم و فارسی می نویسم موقع ذخیره روی فایل حروف فارسی روی header بهم می ریزه

mohsen_csharp
شنبه 24 مهر 1389, 20:09 عصر
مشکل فونت فارسی حل شد ولی نمی تونم ستونهای مورد نظر را برای چاپ انتخاب کنم

خوب الحمدا...
می تونی اون ستون هایی که نمی خوای چاپ بشن visible رو false کنی

یه مشکل دیگه وقتی که header text را عوض می کنم و فارسی می نویسم موقع ذخیره روی فایل حروف فارسی روی header بهم می ریزه
نمونه مثال برنامه بزار ببینیم مشکل از کجاست.

faty_rooz
شنبه 24 مهر 1389, 20:10 عصر
ببینید روی همون برنامه خودتون کار می کنم داخل پنجره تنظیمات تو قسمت header text که به صورت پیش فرض عبارت انگلیسی document header وقتی یک عبارت فارسی می نویسم موقع save در فایل حروف به هم ریخته
در مورد سوال اولم اپراتور با برنامه منکار می کنه نمی تونه visebel رو true یا false کنه

mohsen_csharp
شنبه 24 مهر 1389, 20:47 عصر
برنامه رو یکم تغییرش دادم که کاربر بتونه ستون هاشو انتخاب کنه
header رو هم فارسی کردم ولی هیچ مشکلی پیش نیومد

faty_rooz
شنبه 24 مهر 1389, 21:02 عصر
مرسی ولی مشکل فارسی header حل نشد

mohsen_csharp
شنبه 24 مهر 1389, 21:17 عصر
مرسی ولی مشکل فارسی header حل نشد
تو سیستم من که مشکلی نداره یه عکس بذارید ببینیم مشکل چیه

faty_rooz
شنبه 24 مهر 1389, 21:52 عصر
نمی دونم چرا نمی تونم ضمیمش کنم می تونم بفرستم به میلتون