View Full Version : بالاخره کدوم زبان؟!
حسین فلاحی
جمعه 23 مهر 1389, 20:11 عصر
الآن محتویات داخل سَرَم شده مثل یک قرص جوشان داخل لیوان آب.
چرا این قدر راه برنامه نویسی ناهمواره. چرا این قدر دو راهی داره.
بعضی وقتها اصلا متنفر می شم از اولین انتخابم توی کنکور. دیگه نمی دونم چی کار کنم.
اوایل VB کار می کردم. همون راهی رو که از درس سوم دبیرستان داشتم می خواستم ادامه بدم. این قدر گفتند که VB به درد نمی خوره، این طوره اون طوره. بی خیالش شدم. مثلا اینجا رو ببینین:
چرا شرکت ها از برنامه نویسان vb استفاده نمی کنند؟ (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=253359)
بعدش تصمیم گرفتم برم سراغ .net . گفتم برای من که سرعت زیاد اهمیت نداره. در عوضش از امکانات .net استفاده می کنم. کار گروهی، بازار کار و ... باعث شد که روی این انتخابم امیدوار بشم. چند تا کتاب دانلود کردم. اما یک روز این پست رو دیدم:
بالاخره چه جوری سورس برنامه های تحت دات نت رو از دست ادمای فوضول پنهان کنیم (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=237772).
این رو که دیدم کلا از .net نا امید شدم. این همه وقت بذاری برنامه بنویسی ( اون هم دسکتاپ) بعدش یکی بیاد راحت همه رو کپی پیست کنه.
پس از این هم بی خیال شدم.
آخر سر تصمیم گرفتم برم سراغ Native. با تعاریفی که می شد و مقداری پیش زمینه ای که داشتم رفتم سراغ MFC. کتاب هزار و چند صفحه ای Ivor Horton رو دانلود کردم.
هنوز صد صفحه ازش رو نخونده بودم که دوباره این یکی پست رو دیدم:
ایا MFC مرده است ؟!!! (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=251794)
بالاخره من چی کار کنم. نه Native نه Managed. پس چی؟
من بیشتر هدفم برنامه نویسی دسکتاپ هست (البته اگه باز یکی نیاد بگه آیا دسکتاپ هنوز زندس؟!:ناراحت:).
یک زبونی می خوام که نه سخت باشه و خسته کننده مثل win32. نه این قدر پنجره باز رو به خیابون داشته باشه مثل .net و هنوز هم اثری از حیات در اون باشه!.
من چی کار کنم؟
hrseif
جمعه 23 مهر 1389, 21:05 عصر
سلام
دوست عزیز به علاقت رجوع کن ببین کار کردن تو کدوم زمینه رو از همه بیشتر دوست داری و تو اون زمینه کار کن
شما اگر یه زبون مرده مثل فرترن یا اسمبلی رو هم در حد عالی بلد باشی باز برایه شما کار هست
هر زبونی یه سری معایب داره این که دلیل نشد بخاطر معایب یه زبان برنامه نویسی اونو بزاری کنار
ولی فعلا بهترین بازار رو .net داره
حسین فلاحی
جمعه 23 مهر 1389, 21:18 عصر
با تشکر از شما.
از نظر علاقه که بیشتر علاقم در مورد desktop programming هست. با این حساب اگه از .net استفاده کنم پس تکلیف کدها چی می شه؟ وقتی کدهای ما قابل دسترس باشه دیگه زحمت کشیدن روی برنامه بی فایده هست.
h.alizadeh
جمعه 23 مهر 1389, 21:39 عصر
من الان یکدفعه ای شدیدا خیلی غمگین شده بودم، اومدم نت یک لحظه پست شما رو دیدم کلی خندیدم:قهقهه:
مرسی
اگردسکتاپ دوست داری همین دات نت رو بچسب فعلا به نظرمن،
من که ندیدم این دور و ور با زبون دیگه ای دسکتاپ بنویسند،
نگرانم نباش یک برنامه نویس باید زبونای مختلف رو تجربه کنه به نظرم زیاد جالب نیست و شاید نشه تا اخر عمر رو یه زبون فقط مانور داد...
hrseif
جمعه 23 مهر 1389, 21:41 عصر
این عیب هم راه حل داره
راه حلش هم همون Obfuscation هستش
در حقیقت برنامه هایی برایه این منظور ساخته شدن که کد رو بعد از exe شدن مبهم میکنن و کار رو برایه مهندسی معکوس خیلی سخت میکنن به این برنامه ها obfuscator میگن مثل برنامه Dotfuscator
حسین فلاحی
جمعه 23 مهر 1389, 22:17 عصر
من الان یکدفعه ای شدیدا خیلی غمگین شده بودم، اومدم نت یک لحظه پست شما رو دیدم کلی خندیدم:قهقهه:
مرسی
...
من خودم رو به حال خودم گریه گرفته :لبخندساده:.
این عیب هم راه حل داره
راه حلش هم همون Obfuscation هستش
در حقیقت برنامه هایی برایه این منظور ساخته شدن که کد رو بعد از exe شدن مبهم میکنن و کار رو برایه مهندسی معکوس خیلی سخت میکنن به این برنامه ها obfuscator میگن مثل برنامه Dotfuscator
این روش ها رو هم در لینکی که در پست اول دادم رد کردن و زیاد امن نیست.
وقتی خود مایکروسافت نتونسته این عیب رو رفع کنه ، پس کی می تونه. :ناراحت:
فردا برم ببینم سر ساختمون کسی هست یک بیل بده دست ما:چشمک:
می ترسم یکی بیاد بگه "مگه هنوز با بیل کار می کنن؟" :قهقهه:.
عجب دنیایی شده...
vcldeveloper
جمعه 23 مهر 1389, 23:22 عصر
علاقه ایی به شرکت در بحث اصلی تاپیک ندارم، اما درباره دو جمله مطلب می نویسم، یک پیشنهاد هم میدم:
ایا MFC مرده است ؟!!! (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=251794)
بالاخره من چی کار کنم. نه Native نه Managed. پس چی؟ مگه Native فقط ++VC هست؟ یا اصلا ++VC فقط MFC هست؟ که برفرض اگر هم MFC مرده بود، نتیجه گرفتید؛ نه Native و نه Managed؟!!
من که ندیدم این دور و ور با زبون دیگه ای دسکتاپ بنویسندکدوم دور و بر؟ مشهد؟ عمده نرم افزارهای Desktop با زبان های غیر دات نتی نوشته میشند.
یک زبونی می خوام که نه سخت باشه و خسته کننده مثل win32. نه این قدر پنجره باز رو به خیابون داشته باشه مثل .net و هنوز هم اثری از حیات در اون باشه!برای شما با همچین نیازهایی، Delphi (http://delphi.wikia.com/wiki/The_Business_Case_For_Delphi) میتونه یک انتخاب مناسب باشه. اگر به زبان های خانواده C خیلی علاقه دارید، می تونید روی ++VC به همراه Qt به عنوان یکی از گزینه ها تحقیق کنید. اما اینقدر درگیر انتخاب زبان نباشید. برنامه نویسی چیزی بیش از کاربری یک زبان برنامه نویسی هست.
Salar Ashgi
شنبه 24 مهر 1389, 00:01 صبح
همانطور که گفته شد ، بنظر من هم بجای این زبان و اون زبان کردن ، یک زبان رو بر حسب نیازهاتون و کاری
که میخواید انجام بدید ؛ انتخاب کرده و تا تهش برید ./
دات نتی که این همه کلاس آماده و امکانات رفاهی واسه برنامه نویس دارد ، اگر برنامه نویسی با این امکانات
آشنا نباشد ، از آنها سودی نخواهد برد ؛ و مثلا یک MFC کار ، که واقعا میشه اسم برنامه نویس رو روش
گذاشت ، داره حرفه ای کار میکنه ، مطمئنا هر هدفی را با MFC پیاده سازی خواهد نمود ./
JaguarXF
شنبه 24 مهر 1389, 04:15 صبح
تو فعلا باید concept برنامه نویسی رو بلد باشی. حالا به هر زبونی.
بقیه اش دیگه مهم نیست. هر زبونی میخواد باشه باشه.
Felony
شنبه 24 مهر 1389, 07:25 صبح
به پیشنهاد آقای کشاورز عمل کن ، برای Native در حال حاظر 2 انتخاب داری یا Delphi یا ++VC که هر دو در سطح ویندوز قدرت یکسانی دارند ، حال هر کدوم که از سینتکس و امکاناتش خوشتون میاد .
حسین فلاحی
شنبه 24 مهر 1389, 07:57 صبح
با تشکر از هر چهار عزیز.
مگه Native فقط ++VC هست؟ یا اصلا ++VC فقط MFC هست؟ که برفرض اگر هم MFC مرده بود، نتیجه گرفتید؛ نه Native و نه Managed؟!!
نه، VC++ فقط MFC نیست. قبلا" managed یعنی C++/CLI یعنی .net رو نفی کرده بودم. win32 هم که تکلیفش معلومه. دلیل این که نتیجه گرفتم native و managed همین بود.
به delphi فکر نکرده بودم...
در مورد دو پیشنهادتون فکر می کنم و تحقیق. تشکر
تو فعلا باید concept برنامه نویسی رو بلد باشی. حالا به هر زبونی.
بقیه اش دیگه مهم نیست. هر زبونی میخواد باشه باشه.
متاسفانه مشکل من اینه که آخر همه زبان ها بن بسته. .net کدها امنیت ندارن،MFC در حال مردنه و نمی شه توی کار گروهی شرکت کرد،بقیه هم خیلی وقته مردن (البتهdelphi رو نمی دونم. کمی باید تحقیق کنم).
با تشکر از شما...
به پیشنهاد آقای کشاورز عمل کن ، برای Native در حال حاظر 2 انتخاب داری یا Delphi یا ++VC که هر دو در سطح ویندوز قدرت یکسانی دارند ، حال هر کدوم که از سینتکس و امکاناتش خوشتون میاد .
با تشکر از شما آقا مجتبی. VC++/MFC از لحاظ کار گروهی چطوره؟ به نظر شما.
تشکر از دوستان. حس می کنم که کمی بیشتر باید بدونم در مورد اینها.
Felony
شنبه 24 مهر 1389, 09:42 صبح
با تشکر از شما آقا مجتبی. VC++/MFC از لحاظ کار گروهی چطوره؟ به نظر شما.
اگر ایران مد نظرت هست که اصولا کار گروهی Native درش صورت نمیگیره مگر برنامه حسابداری و این قبیل برنامه ها ، فیلد کاری ++VC هم طوری نیست که بشه روش برای این قبیل برنامه ها سرمایه گزاری کرد ، الان بهترین انتخاب Delphi هست ، هم از لحاظ کارایی تحت ویندوز هیچ چیزی از ++VC کم نداره ، هم پشتیبانی خوبی ازش داره میشه ، هم از لحاظ تکنولوژی و ابزارها فوق العاده عمل میکنه و هم تو ایران نسبت به ++VC خیلی بیشتر نیروی کار جذب میکنه ، در کل اگر فیلد کاریتون ویندوز هست و با سخت افزار کاری ندارید فعلا بهترین انتخاب Delphi هست .
phoenixhunter
شنبه 24 مهر 1389, 11:21 صبح
منم QTرو پیشنهاد میکنم
hi.alir
شنبه 24 مهر 1389, 12:51 عصر
به نظر من واسه شما یکی از بهترین انتخاب ها Java می تونه باشه.
حسین فلاحی
شنبه 24 مهر 1389, 15:48 عصر
اگر ایران مد نظرت هست که اصولا کار گروهی Native درش صورت نمیگیره.
ممنون بسیار مفید بود.
با این حساب همون MFC که چند صفحه از هزار صفحه ی کتاب Ivor Horton رو خوندم ادامه می دم. بعدش باید به فکر کارهای بزرگ تر باشم.
منم QTرو پیشنهاد میکنم
به نظر من واسه شما یکی از بهترین انتخاب ها Java می تونه باشه.
به این دو پیشنهاد هم فکر می کنم. ممنون
h.alizadeh
یک شنبه 25 مهر 1389, 00:45 صبح
کدوم دور و بر؟ مشهد؟ عمده نرم افزارهای Desktop با زبان های غیر دات نتی نوشته میشند.
نمیدونم منم بیشتر وی بی 6 و دلفی دیدم ولی خب اینا مربوط به نرم افزارای قدیمی بودش،
نرم افزارای جدید بیشتر سی شارپ و وی بی دات نت دیدم،آگهی استخدام روزنامه هام دیگه بیشتر همین دات نت شده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.