PDA

View Full Version : یه برنامه ساده ثبت information



atryad
شنبه 24 مهر 1389, 05:38 صبح
نام برنامه: ثبت اطلاعات

ثبت اطلاعات افراد

جستجو در اطلاعات

ثبت عکس

نمایش تولدهای آینده

چاپ کارت برای هر فرد

چاپ کارت گروهی
http://atryad.persiangig.com/other/Untitled.jpg


و ...
اینم لینک دانلود

http://atryad.persiangig.com/other/CoDeMeLi.rar

خوشحال می شم نظرتون رو بدونم



با تشکر

atryad
شنبه 24 مهر 1389, 05:41 صبح
دیتا بیس به صورت backup است حتما restore باید بشه

ostovarit
شنبه 24 مهر 1389, 10:57 صبح
این کجا استفاده میشه ؟
در مورد جستجو پیشنهاد میکنم سناریو از خودتون نسازید به نظر من یک ایرادی که اکثر نرم افزار های ایرانی دارند سلیقه ای کار کردن برنامه نویس هاست ... سه تا فیلد دارید وقتی روی جستجو کلیک کرد بر مبنای هر سه تاش فیلتر کنید اگر یکیش خالی باشه طبیعتا در فیلتر تاثیری نمیزاره ... دیگه اینتر زدن و اگر پر بود کلید جستجو و اینا نداره ... کاربر هم گیج نمیشه ... خودتون رو نبینید بعضی ها نمیدونن کلید اینتر کدومه!

atryad
شنبه 24 مهر 1389, 15:34 عصر
این کجا استفاده میشه ؟
با تشکر
من اینو در اصل به صورت خیلی کوچکتر برای یه شرکت که میخواست برای مشتریاش کارت صادر کند طراحی کردم اما خودم دیگه اونو یه کم بازتر کردم و موارد دیگه رو بهش اضافه کردم

ممنونم از راهنماییتون

h_kharkan
یک شنبه 25 مهر 1389, 22:31 عصر
ممنون از برنامه کاربردی شما
من نمیتونم دیتابیس رو restore کنم نکته خاصی داره یا فایل اشکال داره؟
لطفا راهنمایی کنید

saradashti
جمعه 30 مهر 1389, 23:06 عصر
ممنون از برنامه کاربردی شما
من نمیتونم دیتابیس رو restore کنم نکته خاصی داره یا فایل اشکال داره؟
لطفا راهنمایی کنید

من هم دقیقا همین مشکل را دارم :متفکر:
ممنون میشوم راهنمایی کنید

atryad
سه شنبه 04 آبان 1389, 12:51 عصر
ممنون میشوم راهنمایی کنید
با تشکر
ابتدا پسوند فایل رو به bak تغییر دهید
سپس درsql server management روی data base کلیک راست restore database
قسمت to database رو به نام DBmeli بگزارید سپس
از قسمت پایین from device فایل back up رو add
کنید سپس بر روی تیک restore رو زده و بر روی ok کلیک کنید
با تشکر

seniamail
یک شنبه 09 آبان 1389, 16:26 عصر
با تشکر
ابتدا پسوند فایل رو به bak تغییر دهید
سپس درsql server management روی data base کلیک راست restore database
قسمت to database رو به نام DBmeli بگزارید سپس
از قسمت پایین from device فایل back up رو add
کنید سپس بر روی تیک restore رو زده و بر روی ok کلیک کنید
با تشکر

من این مراحل رو طی کردم ولی وقتی فایل رو انتخاب میکنم و ok رو میزنم ارور میده
لطفا اسکریپت دیتا بیس رو قرار بدید

atryad
دوشنبه 10 آبان 1389, 01:44 صبح
لطفا اسکریپت دیتا بیس رو قرار بدید
من روی سیتم های متفاوتی استفاده کردن مشکلی نبوده

HAMRAHSOFT.IR
یک شنبه 17 بهمن 1389, 07:50 صبح
كسي ديتابيس كامل نداره يا بكاپ سالم

andaron
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 09:57 صبح
من این مراحل رو طی کردم ولی وقتی فایل رو انتخاب میکنم و ok رو میزنم ارور میده

من هم همین مشکل رو دارم.
به ظنرتون باید چکارکنم؟
آخه خودم هم یه دستا پیس دارم و می خوام ببرم روی سیستم دیگه اگر چنین باشه خوبه بدبخت میشیم

gwbasic
یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 19:55 عصر
قبل از هر چیز صمیمانه از کدی که قرار دادید برای استفاده دیگران تشکر می کنم
چند پیشنهاد:
کدتون فوق العاده پیچیدس اگه من این کد در شروع برنامه نویسیم می دیدم کلا برنامه نویسی رو می بوسیدم و کنار می گذاشتم از بس که این کد طولانی و پیچیدس...
شما همه چیز رو داخل فرمتون نوشتید.
- Connection string و دستورات SQL که بهتره در لایه Data Access قرار بگیره
- بهتره UI رو به صورت چند بخش تقسیم کرده و هر کدوم رو داخل یک UserControl قرار می دادید در ساده ترین حالت از Inherited Control استفاده می کردید ( مثلا بجای اینکه برای هر رویداد Enter TextBox بنویسی که InputLanguage رو تغییر بده یه کنترل از TextBox ارث می بردی و کد تغییر زیانو اونجا می نوشتی)
- در کد هر Event ای متد مربوط به Event دیگه رو صدا زدی که دنبال کردن این مسئله می تونه خیلی سخت باشه بهتره از متدهای کوچک با وظیفه مشخص استفاده بشه
در کل کد خیلی پیچیدس که نگهداری اون خیلی سخته

mhdhp86
یک شنبه 30 بهمن 1390, 15:13 عصر
sql باید چند باشه؟ با sql 2000 هم کار می کنه؟

hivasoltani
شنبه 09 دی 1391, 02:45 صبح
دیتا بیس چجوری ریستور میشه؟؟ ممنون میشم اگ توضیح بدید

ffoxfire
جمعه 22 دی 1391, 18:52 عصر
سلام
میشه در مورد این لایه بندی بیشتر توضیح بدی؟

ffoxfire
جمعه 22 دی 1391, 18:53 عصر
میشه بیشتر توضیح بدی؟

c-sharp_South
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 15:05 عصر
من سورس رو دانلود کردم ولی موقع اجرا کردن ارور میده !!!
باید کار خواصی اینجام بدم ؟