ورود

View Full Version : سوال: اتصال به بانک

nazanin0
شنبه 24 مهر 1389, 10:30 صبح
سلام
من برنامه ام رو به بانک اتصال دادم ولی وقت اجرا که می رسه روی خط con.open() نوار زرد رنگ می کشه می خوام بدونم شما که برنامه می نویسید و به بانک وصل میشیدچطور اینکار رو انجام میدید؟من با vb.net 2005وsql server enterprise 2005 کار می کنم.
در ضمن نسخه sql server و ویندوزی که باهاش کارمی کنیدچیه؟
لطفاً راهنماییم کنید چون واقعاً بهش نیاز دارم اصلاً نمی تونم نتیجه کارم رو ببینم .:عصبانی++:
با تشکر

ali_najari
شنبه 24 مهر 1389, 10:48 صبح
دوست عزيز يه مثلا براتون آماده ميكنم

nazanin0
شنبه 24 مهر 1389, 11:01 صبح
دوست عزيز يه مثلا براتون آماده ميكنم
لطف می کنید ممنون:تشویق:
شما خودتون با چه نسخه ای از sql server , چطور کار می کنید؟( فوت کوزه گری!!!!)

ali_najari
شنبه 24 مهر 1389, 11:12 صبح
من خودم با SQL Server 2008 كار ميكنمو

متصل شدن به بانك تفاوتي نداره

nazanin0
شنبه 24 مهر 1389, 11:21 صبح
ابنو که میدونم منظورم اینکه شما با کدوم نوع از اسکیوال sql server enterprise یا sql server developer یا ... و اگه با enterprise کار میکنید ویندوزتون چیه؟

mialdf
شنبه 24 مهر 1389, 11:37 صبح
با نسخه sql server 2008 interprise ویندوز 7 چطور مگه؟

shahab2025
شنبه 24 مهر 1389, 11:38 صبح
من برنامه ام رو به بانک اتصال دادم ولی وقت اجرا که می رسه روی خط con.open() نوار زرد رنگ می کشه می خوام بدونم شما که برنامه می نویسید و به بانک وصل میشیدچطور اینکار رو انجام میدید؟من با vb.net 2005وsql server enterprise 2005 کار می کنم.

دوست عزیز
بهتر نیست نمونه کدهایت را بگذاری تا برایت رفع اشکال کنیم ؟؟؟

ali_najari
شنبه 24 مهر 1389, 11:42 صبح
من با enterprise كار ميكنم در Windows XP و همچنين Windows7

اين هم يه نمونه كد البته چون يك سري اطلاعات مربوط به سيستم شما رو نداشتم مثالم رو با SQLExpress آماده كردم اما ConnnectionString ها مربوط به SQL Server رو هم گذاشتم و شما اگر ميخوايد از اونها استفاده كنيد اطلاعات مربوطه رو تكميل كنيد و ConnectionString رو جاي كانكشن فعلي كه اكسپرس هست قرار بدهيد

nazanin0
شنبه 24 مهر 1389, 16:52 عصر
با نسخه sql server 2008 interprise ویندوز 7 چطور مگه؟
من از گروه sql server در رابطه با اتصال که سوال کردم یکی از دوستان گفتند که sql server enterprise روی ویندوز سرور نصب می شه و روی ویندوز xp فقط ابزارها نصب می شه و sql واقعاً نصب نمی شه اما developer قابلیت نصب روی ویندوز xp رو داره .من فکر می کنم علت اتصال پیدا نکردن برنامه ام به sql همین باشه به همین خاطرگفتم از کسانی که برنامه نویس هستند سوال کنم ببین میدونن مشکل از کجاست.
ممنون

nazanin0
شنبه 24 مهر 1389, 17:26 عصر
من با enterprise كار ميكنم در Windows XP و همچنين Windows7

اين هم يه نمونه كد البته چون يك سري اطلاعات مربوط به سيستم شما رو نداشتم مثالم رو با SQLExpress آماده كردم اما ConnnectionString ها مربوط به SQL Server رو هم گذاشتم و شما اگر ميخوايد از اونها استفاده كنيد اطلاعات مربوطه رو تكميل كنيد و ConnectionString رو جاي كانكشن فعلي كه اكسپرس هست قرار بدهيد
بابت برنامه ممنون ولی هنوز نگاه نکردم تا نتیجه رو اعلام کنم
اما جالبه که شما با xp دارید enterprise کار میکنید پس حتماً مشکل از تنظیماتی که من بلد نیستم می تونید یه توضیح از تنظیماتی که انجام دادید بفرمایید
با تشکر

dataking
شنبه 24 مهر 1389, 18:33 عصر
با سلام
سعی کنید کم کم از xp خداحافظی کنید 7 خیلی کارش درسته شما که دارید زحمت می کشید پس سعی کنید به روپیش بیان .
ببخشید اگه بی ادبی شد.:تشویق::تشویق:

shahab2025
یک شنبه 25 مهر 1389, 07:27 صبح
با سلام
سعی کنید کم کم از xp خداحافظی کنید 7 خیلی کارش درسته شما که دارید زحمت می کشید پس سعی کنید به روپیش بیان .
ببخشید اگه بی ادبی شد.:تشویق::تشویق:

من هم کاملا موافقم
در ضمن نسخه SQL Personal روی XP نصب میشه و به راحتی هم کار میکنه
کما اینه با کلکهایی میتوان نسخه Enterprice هم نصب کرد

ali_najari
یک شنبه 25 مهر 1389, 09:04 صبح
دوستان زماني كه ميخواي يه برنامه رو بنويسيد حتما بايد كاربرهاي اون رو مد نظر داشته باشيد برنامه من ميشه گفت كاربرهاش خيلي سطح پايين هستند و با XP هم به زور كار ميكنن پس مجبورم توي XP اين كار رو بكنم

nazanin0
یک شنبه 25 مهر 1389, 09:36 صبح
دوستان زماني كه ميخواي يه برنامه رو بنويسيد حتما بايد كاربرهاي اون رو مد نظر داشته باشيد برنامه من ميشه گفت كاربرهاش خيلي سطح پايين هستند و با XP هم به زور كار ميكنن پس مجبورم توي XP اين كار رو بكنم

پاسخی که به تاپیک جناب mialdf دادم رو خوندید؟
با این صحبتی هم که شما می کنید تو xp کار کردن با نسخ enterprise عقلانی نیست و به دردسرهایی که الان من باهاش مواجه هستم نمی ارزه پس بهتر ویندوز سرور نصب کنم .

در ضمن فایلی که زحمت کشیده بودید باز نشد .

dataking
یک شنبه 25 مهر 1389, 15:07 عصر
دوست عزیز

همه ما می دونیم کاربر اگه با ویندوز 98 هم کار کرده باشه ظرف چند روز می توه با ویندوز سون کار کنه از این که بگذریم نرم افزاری که شما طراحی می کنید فقط اجرا شدن مهمه و گرنه کاربر مبتدی کاری به مثلا کنترل پانل نداره که حالا توی xp ساده تر از سونه .
دوستان آیا کسی با من موافقه ؟