View Full Version : مشکل ارتباطی در Yahoo Messenger!
فصل تازه
شنبه 24 مهر 1389, 16:43 عصر
وقتی که تو یاهو مسنجر sing inرومیزنم بعد یه پیغام میده که مشکل در کانکت شدن داره ومیگه که try again بزنم وقتیکه try againمیزنم ، بازم همون طوری میشه در کل باز نمیشه.میتونید راهنمایی کنید.؟ .
حسین فلاحی
شنبه 24 مهر 1389, 17:21 عصر
از messenger داخل سایتش هم امتحان کردین؟.
فصل تازه
شنبه 24 مهر 1389, 17:49 عصر
نه امتحان نکردم .ولی وقتی که try again میزنم بعد که باز نمیشه یه صفحهieباز شد بعد مثل وقتی که رمز ایمیل فراموش کرده باشی ازت سوال میپرسه
b.mahsa
شنبه 24 مهر 1389, 18:12 عصر
متن پیغامش چیه؟
error connection میده؟
فصل تازه
شنبه 24 مهر 1389, 18:43 عصر
متن پیغامش چیه؟
error connection میده؟
آره.error connection
Felony
شنبه 24 مهر 1389, 19:34 عصر
چند وقتی هست که یاهو مسنجر با کانکشن های کم سرعت این مشکل رو پیدا کرده ، من هم وقتی با Dialup میخوام وارد شم همین پیغام رو میده در صورتی که با ADSL این مشکل نیست .
b.mahsa
شنبه 24 مهر 1389, 19:37 عصر
تو همون صفحه اول که میخواید login کنید
messenger ->connection preferences
ببینید connection رو چی سته.
تغییرش بدین .
connect via proxy , conect directly to....
Nima NT
شنبه 24 مهر 1389, 21:42 عصر
معمولا" از ف.ی.لتر کردن وقت و بی وقت هم ایجاد میشه ! چون زمانی که من این مشکل برام پیش میاد وقتی با آنتی این مورد وارد میشم ( آیپی و پورت رو وارد میکنم !!! ) مشکلم حل میشه و خیلی راحت وصل میشه.
فصل تازه
شنبه 24 مهر 1389, 21:50 عصر
تو همون صفحه اول که میخواید login کنید
messenger ->connection preferences
ببینید connection رو چی سته.
تغییرش بدین .
connect via proxy , conect directly to....
تنظیماتش connect directly to the internet
تغیر هم که دادم و روی connect via proxy گذاشتم هیچ فرقی نداره.الان وقتی که singe in میزنم میخواد که کانکت بشه ولی دوباره صفحه قبلی رو میاره که گزینه های singe in وcansel رو داره:اشتباه:
فصل تازه
شنبه 24 مهر 1389, 22:01 عصر
معمولا" از ف.ی.لتر کردن وقت و بی وقت هم ایجاد میشه ! چون زمانی که من این مشکل برام پیش میاد وقتی با آنتی این مورد وارد میشم ( آیپی و پورت رو وارد میکنم !!! ) مشکلم حل میشه و خیلی راحت وصل میشه.
خوب میشه بیشتر توضیح بدین که من باید چه کار کنم؟بااینکه پسوردم و درست میدم بازم میگه اشتباه هستش.
h.alizadeh
یک شنبه 25 مهر 1389, 00:47 صبح
با دیال اپ هوشمند سخت مسنجربالا مییاد چون سرعتش پایین ه
ولی اگر سرعت اینترنتون خوب هستش و بازم وصل نمیشه شاید مشکلی باشه...
مثلا من محل کارم با یکی از ایدیهای مسنجرم نمیتونستم به مسنجر وصل شم:D بعد یه مدت چک کردم توی این سایتای چک visible/offlineبودن ایدی می دیدم هروقت میخوام به مسنجروصل شم ایدیم روشن میشه ولی من نمیتونستم وصل شم! فقط هم یک ایدیم اینطوربود با یه ایدی دیگه چک میکردم مشکلی نبود!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.