View Full Version : سوال در مورد اجرای برنامه
سیروس مقصودی
یک شنبه 25 مهر 1389, 08:55 صبح
با سلام
میدانم سوالم در حد ابتدائی است چون من تازه کارکردن با Windows 7 را شروع کرده ام این مشکل را پیشاپیش میپرسم . آیا برنامه هایی که در windows 7 کمپایل شده و فایل exe درست شده باشد آیا همان فایل Exe در windows xp اجرا میشود و هیچ مشکلی پیش نمیآید ؟
با تشکر فراوان ...
حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 25 مهر 1389, 09:12 صبح
سلام.خیر مشکلی ایجاد نمیکنه. مگر اینکه از قابلیتهایی از 7 استفاده کرده باشید که در xp نباشد مثل gdiplus که اونم فکر میکنم با وجود فایلهای مربوط به آن مشکلی نخواهند داشت.
nilidelphi
یک شنبه 25 مهر 1389, 10:55 صبح
بستگی به این داره که ویندوزت و کامپایلرت 64 بیتی نباشه.
در غیر این صورت چیزی است که آقای صادقیان فرمودند.
موفق باشید.
vcldeveloper
یک شنبه 25 مهر 1389, 17:20 عصر
مگر اینکه از قابلیتهایی از 7 استفاده کرده باشید که در xp نباشد مثل gdiplus که اونم فکر میکنم با وجود فایلهای مربوط به آن مشکلی نخواهند داشت.
GDI+ در ویندوز XP هم وجود داره.
بستگی به این داره که ویندوزت و کامپایلرت 64 بیتی نباشه.
ارتباطی به 64 بیتی یا 32 بیتی بودن ویندوز نداره. درباره کامپایلر هم، فعلا کامپایلر دلفی فقط 32 بیتی هست. اگر کامپایلر 64 بیتی داشت، طبیعی بود که برنامه ایی که به صورت 64 بیتی کامپایل شده باشه، فقط در سیستم عامل های 64 بیتی اجرا خواهد شد. ویندوز XP هم نسخه های 32 بیتی و 64 بیتی داره.
آیا برنامه هایی که در windows 7 کمپایل شده و فایل exe درست شده باشد آیا همان فایل Exe در windows xp اجرا میشود و هیچ مشکلی پیش نمیآید ؟
مهم نیست برنامه در چه ویندوزی کامپایل شده، بلکه باید دید با چه کامپایلری کامپایل شده، و از چه قابلیت هایی استفاده کرده. به عنوان مثال، کامپایلر دلفی 2009 یا دلفی 2010 یا XE از ویندوز 98 یا ویندوز Me پشتیبانی نمیکنه. اگر با همچین کامپایلری بخواید کدی رو کامپایل کنید، فقط در ویندوز 2000 و نسخه های بالاتر از آن اجرا میشه. از نظر قابلیت هم، بعضی از توابع API ویندوز فقط در نسخه های جدید این سیستم عامل پشتیبانی میشند، مثلا اگر در برنامه تان کدی برای استفاده از قابلیت های جدید نمایش آیکن در Task bar ویندوز 7 نوشتید، نباید انتظار داشته باشید که اون کد در ویندوز ویستا یا XP کار کنه.
به طور کلی، اگر خودتان از کد بخصوصی که مخصوص یک نسخه خاص از ویندوز هست، استفاده نکرده باشید؛ و کامپوننت هایی هم که استفاده کردید، وابسته به قابلیت های برخی نسخه های خاص ویندوز نباشه، برنامه شما برای اجرا در نسخه های مختلف ویندوز نباید مشکل بخصوصی داشته باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.