View Full Version : مبتدی: به داد شی گرایی برسید
qarabaqi
یک شنبه 25 مهر 1389, 11:19 صبح
واقعا نباید محل جدایی برای آموزش مبحث بسیار مهم و ارزشمند شی گرایی وجود داشته باشه؟ از همه عزیزانی که این مبحثو بلدن(که خودمم جزشون نیستم) و مدیران تالارها درخواست میکنم حتما یه کاری بکنند.:متفکر:
BORHAN TEC
یک شنبه 25 مهر 1389, 12:29 عصر
واقعا نباید محل جدایی برای آموزش مبحث بسیار مهم و ارزشمند شی گرایی وجود داشته باشه؟ از همه عزیزانی که این مبحثو بلدن(که خودمم جزشون نیستم) و مدیران تالارها درخواست میکنم حتما یه کاری بکنند
مفاهیم شی گرایی بدون توجه به زبان ثابت است ولی نحوه استفاده از آن در زبانهای مختلف تفاوتهایی دارد. نحوه استفاده از آن در زبان ها خیلی سخت نیست. اگر شما منبع خوبی را برای یادگیری آن داشته باشید در کمتر از 10 روز می توانید با برنامه نویسی شی گرا آشنا شوید. اما برای این که شما دید شی گرا پیدا کنید باید هفته ها تمرین کنید. به عنوان مثال من تمام نکات برنامه نویسی شی گرا در دلفی را در قسمتی از یک مجموعه آموزشی در فیلمی به طول 165 دقیقه:متعجب: آموزش داده ام ولی برای این که بتوانید برنامه ای را به صورت شی گرا تحلیل کنید باید دید بسیار وسیع تری داشته باشید!!!!! :شیطان:
مصطفی ساتکی
دوشنبه 26 مهر 1389, 08:03 صبح
برای C++ کتاب های متنوعی جهت آموزش صحیح شی گرایی وجود داره.
نکات زیادی در طراحی وجود داره که تو همین سایت در گفتگوی فنی جناب موسوی به اکثر موارد مهم اشاره کردند.
البته اگر بخاید حرفه ای کار کنید بایستی در گیر یه پروژه واقعی بشید و در اون پروژه مطالعات خودتونو پیاده سازی کنید .
در C++ علاوه بر Object oriented شما در سطح حرفه ای بایستی با Template oriented رو آموزش ببینید. چون بسیار مفید و کار راه اندازه و بعد اون هم مباحث مربوط Design pattern که تو کار با C++ بسیار میتونه بهتون کمک کنه.
qarabaqi
پنج شنبه 29 مهر 1389, 09:15 صبح
از شما عزیزان به خاطر این پاسخ ها متشکرم. اگه ممکنه کتبی رو در این زمینه(مخصوصا ++c)معرفی کنید.
simul8or
جمعه 30 مهر 1389, 10:29 صبح
"به داد شی گرایی برسید"
دوست عزیز بارها و بارها در جاهای مختلف به این مفهموم مهم پرداخته شده است. از زمانی که آقای استراس تروپ زبان CPP را مطرح کردند، این مفهوم تا به امروز مورد توجه بوده است.
بهترین کتابها هم به نظر من اینها هستند:
C.plus.plus.How.to.Program.5th.Edition.Jan.2005.IN TERNAL
C++ Primer Plus (4th Edition)
Object-Oriented Programming in C++ (4th Edition)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.