ورود

View Full Version : سوال: درخواست راهنمایی برای استفاده و تعیین Role در پروژه؟

mohsen_f_b
یک شنبه 25 مهر 1389, 14:12 عصر
سلام دوستان عزیز
من می خوام یک سایتی رو طراحی کنم که مدیر سایت بتوانه برای کاربرانش این قابلیت رو داشته باشه که هر کدام به چه صفحه ای دسترسی داشته باشد.
مثلا می خوام کاربر X به صفحه گالری و نمایش مطالب دسترسی داشته باشد ولی کاربر Y گالری دسترسی نداشته باشد.
من فکرم اینجوری کار کرد که هر صفحه ای رو که طراحی می کنم درون یک فولدر قرار بدم و توی بخش Admin هم Role برای هر فولدر تعریف کنم وهر کاربر براساس تشخیص مدیر سیستم ،مدیر تیک مربوط به همان صفحه رو بزنه که به کاربر نمایش داده بشه.
بنظرتون این راه حل درست هست یا نه؟
اگر از MemberShip استفاده کنم برای هر کاربر می تون چند Role تعریف کنم؟
اگر راه حل خواستی هم دارین لطف کنید کمکم کنید.

باتشنر فراوان:قلب:

hamid_shrk
یک شنبه 25 مهر 1389, 14:51 عصر
سلام
بهتره که یک جدول تو بانکتون بسازید و هر کاربری که ثبت نام میکنه رو تو این جدول واسش تعیین کنید که واسه دسترسی به چه صفحه هایی مجوز داره.
بعد توی load صفحه هاتون چک کنید که آیا این کاربر اجازه دسترسی به این صفحه رو داره یا نه.
یکی از دوستان تو همین سایت کد کاملش رو داره.
لینکش رو ندارم ولی سرچ بزنی پیدا می کنی. خیلی کامله

mmnoody2006
یک شنبه 25 مهر 1389, 20:55 عصر
اگر از MemberShip استفاده کنم برای هر کاربر می تون چند Role تعریف کنم؟

بله

مثلا می خوام کاربر X به صفحه گالری و نمایش مطالب دسترسی داشته باشد ولی کاربر Y گالری دسترسی نداشته باشد.

اینم با رول ها قابل حله

بنظرتون این راه حل درست هست یا نه؟

اگه تعداد فولدر ها زیاد نباشه خوبه

بهتره که یک جدول تو بانکتون بسازید و هر کاربری که ثبت نام میکنه رو تو این جدول واسش تعیین کنید که واسه دسترسی به چه صفحه هایی مجوز داره.
بعد توی load صفحه هاتون چک کنید که آیا این کاربر اجازه دسترسی به این صفحه رو داره یا نه.

در membership رول ها همین کارو می کنن