PDA

View Full Version : سوال: نرم افزار ارسال اس ام اس

hamidhws
یک شنبه 25 مهر 1389, 18:21 عصر
با سلام خدمت همگی دوستان عزیز

سوال بنده در رابطه با نحوه طراحی نرم افزار ارسال و دریافت اس ام اس هست (هم نرم افزار هم سخت افزار)
بی زحمت لطف کنید بگید چه سخت افزاری برای اینکار لازمه( و مزایا و معایب هر کدام) و نحوه کد نویسی یا همون ارتباط اون با کامپیوتر به چه ترتیبه(ترجیحا زبان C#‎)

اگه فقط الگوریتم رو هم بفرمایید کفایت میکنه
فقط بی زحمت کامل توضیح بدید چون در این زمینه اطلاعاتم کمه

امیدوارم جای درستی سوالمو بیان کرده باشم , به هر ترتیب اشتباهات احتمالی بنده رو ببخشید

با سپاس فراوان

MOJTABAATEFEH
یک شنبه 25 مهر 1389, 18:46 عصر
دوست عزیز برای اینکار هم می تونید از دستورات AT استفاده كنيد(جستجو) هم از کامپوننت های آماده
ارتباط با کامپیوتر هم متفاوت است

سخت افزار:

گوشی هایی که GSM Modem دارند
خود GSM Modem (مودم هاي صنعتي)

كه براي ارسال و دريافت انبوه خود GSM Modem بهتره و قدرت و سرعت بیشتری رو ارائه میده

موفق باشید

hamidhws
دوشنبه 26 مهر 1389, 16:56 عصر
دوست عزیز برای اینکار هم می تونید از دستورات AT استفاده كنيد(جستجو) هم از کامپوننت های آماده
ارتباط با کامپیوتر هم متفاوت است

سخت افزار:

گوشی هایی که GSM Modem دارند
خود GSM Modem (مودم هاي صنعتي)

كه براي ارسال و دريافت انبوه خود GSM Modem بهتره و قدرت و سرعت بیشتری رو ارائه میده

موفق باشید

ممنونم از راهنماییتون دوست عزیز

بله برای ارسال انبوه میخوام , فقط یه سوال دیگه, روش کار Gsm Modem چطوریه؟ منظورم اینه که به اینترنت احتیاج هست یا به خط تلفن وصل میشه ؟

و اینکه اگه بخوام برای دریافت اس ام اس از یه شماره مثل مسابقه های اس ام اسی (مثلا 200090) استفاده کنم چه کار کنم؟

و یه سوال دیگه اینکه آیا میشه از طریق زبان دات نت (ترجیحا C# ) مستقیما با این مودم ارتباط برقرار کرد؟

با تشکر فراوان از شما و همه دوستانی که لطف میکنن پاسخ میدن

hamidhws
سه شنبه 27 مهر 1389, 13:08 عصر
کسی از دوستان نمیخواد جواب مارو بده؟

hamidhws
چهارشنبه 28 مهر 1389, 14:18 عصر
دوستان اگه محبت کنن جواب بدن عجله دارم:قلب:

peivand
شنبه 01 آبان 1389, 11:34 صبح
برای شماره روند برو مخابرات و یه اس ام اس پنل درخواست بده