View Full Version : تبدیل کد سی شارپ به ++C
bita_naz
یک شنبه 25 مهر 1389, 19:22 عصر
سلام دوستان
من یک برنامه کوچک با سی شارپ نوشتم و همتنطور که میدونید برای اجرا شدن نیاز به دات نت فریم ورک داره .
ولی حالا مشکلی پیش اومده که باید برنامه رو روی یک ویندوز XP درون شبکه اجرا کنم و البته مجوز نصب دات نت رو هم ندارم .
تنها راهی که به ذهنم رسیده اینه که برنامه رو تبدیل به win32 کنم .
لطفا راهنمایی کنید چطور این کارو بکنم یا اگر راه بهتری سراغ دارید بفرمایید .
ممنون:لبخندساده:
mehdi.mousavi
سه شنبه 27 مهر 1389, 13:09 عصر
سلام دوستان من یک برنامه کوچک با سی شارپ نوشتم و همتنطور که میدونید برای اجرا شدن نیاز به دات نت فریم ورک داره . ولی حالا مشکلی پیش اومده که باید برنامه رو روی یک ویندوز XP درون شبکه اجرا کنم و البته مجوز نصب دات نت رو هم ندارم . تنها راهی که به ذهنم رسیده اینه که برنامه رو تبدیل به win32 کنم . لطفا راهنمایی کنید چطور این کارو بکنم یا اگر راه بهتری سراغ دارید بفرمایید . ممنون:لبخندساده:
سلام.
اگر برنامه شما واقعا کوچک هستش، خوب، پیشنهاد میکنم از ابتدا اونو بصورت Native بنویسید. در غیر اینصورت، فکر نمیکنم راهی جز استفاده از ابزاهایی مثل Salamander .NET Linker (http://www.remotesoft.com/linker/) داشته باشید. من البته تجربه ای با این Linker نداشته ام، اما اینطور که عنوان کرده قادره تا کدهای MSIL رو به کدهای X86 تبدیل کنه با این تضمین که JIT-Compilation ای در کار نخواهد بود و هیچ MSIL Instruction ای نیز در Application تبدیل شده وجود نخواهد داشت.
یه روش دیگه که به ذهنم میرسه، اجرای برنامه در محیطی کاملا Isolate هستش. شرکت VMWare محصولی داره که به شما امکان اجرای برنامه رو در محیطی کاملا مجزا از Hosting OS میده، در نتیجه دیگه اون محدودیتها شامل شما نخواهد بود. (طبیعتا در این روش نیز مراحلی برای نصب وجود داره، که خوب، شاید باز به کار شما نیاد). اسم برنامه الان خاطرم نیست، اما با کمی جستجو میتونید مطالب بیشتری در این مورد پیدا کنید.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.