PDA

View Full Version : سوال: چطور می تونم SQl را طوری طراحی کنم که قابل انتقال باشه؟



fozolefozola
یک شنبه 25 مهر 1389, 21:31 عصر
با سلام

چطور می تونم SQl را طوری طراحی کنم که قابل انتقال باشه یعنی به هر سیستمی که انتقال می دهم مشکلی براش پیش نیاد؟

با تشکر

--------------------------------------
پیوست:
ممنون از دوستان

منظور بنده اینکه دیگر لازم نباشه SQL رو نصب کنم و در جای دیگه اتچ کنم

بلکه می خوام یکی از فایلهای خود برنامه باشه

مثلا مثل برنامه هایی که Setup دارند و نصب می شن و دیگه احتیاجی به اتچ و نصب SQL و این حرف ها ندارند.

با تشکر

mmd2009
یک شنبه 25 مهر 1389, 21:44 عصر
با سلام

باید از Express استفاده بکنید.

موفق باشید

stahad1
یک شنبه 25 مهر 1389, 21:46 عصر
می تونی بانکتو دتیچ کنی و بر روی سیستمی دیگر اتچ کنی
-------------------------------------------
stahad1@yahoo.com

faty_rooz
یک شنبه 25 مهر 1389, 21:46 عصر
ببخشید میشه بیشتر توضیح بدید

farhad nadimi
یک شنبه 25 مهر 1389, 21:52 عصر
با سلام

چطور می تونم SQl را طوری طراحی کنم که قابل انتقال باشه یعنی به هر سیستمی که انتقال می دهم مشکلی براش پیش نیاد؟

با تشکر

دوست عزیز سلام سوال شما خیلی کلیه ولی اگر بخواییم جزئی از سوال شمارو جواب بدیم

می شه گفت که برای انتقال شما اول از همه باید از اون بکاپ بگیرین و سپس در سیستمی

دیگر منتها با همون ورژن از sql در اون restore کنی که در این صورت با هیچ مشکلی مواجه

نمیشی لازمه بگم که در ورژن های دیگم میشه این کارو کرد من امتحان کردم و مشکلی ندیدم

منتها اگر از لحاظ برنامه نویسی بخوای بگیم اینکه اگر در صورتی که هنگامی که شما از ویزارد

استفاده کرده باشین خوب مشکل 100% خواهین داشت چراکه ویزارد جنبه آموزشی داره و فقط

در سیستم مادر درست کار میکنه که اگر بخوایین سیستم شما رو کامپیوتر client هم کار کنه

بهتره که از کدها استفاده کنین که این روش بهتره و جواب می گیرین و مشکلی نخواهین داشت.

ولی از لحاط طراحی پایگاه باید گفت که طراحی به صورتی که با اصول انجام بشه در ارتباطات

و یا در تعریف فیلد ها درست عمل خواهد کرد

موفق باشین ( امیدوارم استفاده کرده باشین)

fozolefozola
یک شنبه 25 مهر 1389, 22:02 عصر
ممنون از دوستان

منظور بنده اینکه دیگر لازم نباشه SQL رو نصب کنم و در جای دیگه اتچ کنم

بلکه می خوام یکی از فایلهای خود برنامه باشه

مثلا مثل برنامه هایی که Setup دارند و نصب می شن و دیگه احتیاجی به اتچ و نصب SQL و این حرف ها ندارند.

با تشکر

fozolefozola
یک شنبه 25 مهر 1389, 22:04 عصر
با سلام

باید از Express استفاده بکنید.

موفق باشید

سلام

میشه بیشتر توضیح بدین و یا فایلش و در اختیارم بذارید

mmd2009
یک شنبه 25 مهر 1389, 22:08 عصر
وقتی SQL2008 رو نصب بکنی اینم نصب میشه( برای من اینطوریه ) . یا اگر نشد میتونی جدا اونو دانلود کنی و نصبش کنی. کافیه جستجو بکنید تو Google یا همین سایت فکر نمیکنم واریز هم باشه چون خود مایکروسافت میده بیرون این نسخه ها رو.

با Express دیگه نیازی نیست Sql رو نصب بکنید و یا Atach و Detach بکنید

موفق باشید.