PDA

View Full Version : تغییر رنگ در کلیدها

MMR_1344
یک شنبه 25 مهر 1389, 20:06 عصر
با سلام به اساتید محترم
در ویندوز ایکس پی کلیدهای مینیمایز ، ماکزیمایز و خروج به صورت شکل 1 هستند اما وقتی موس روی هر یک قرا میگیره بصورت شکهای 2 ، 3 و 4 تبدیل میشن و در نهایت وقتی هر کدوم از اونها توسط موس فشرده میشه به صورت شکل 7 میشن
من میخواستم بدونم تبدیل رنگ یک کلید به صورت براق وقتی موس روی اون قرار میگیره و مات شدن وقتی اون کلید توسط موس فشرده میشه چیه
میخوام از این تغییر برای کلیدهای خودم استفاده کنم تا هر وقت رنگ کلید تغییر کرد این عمل برای هر رنگ بوجود بیاد
متشکر از محبت تمامی دوستان

MMR_1344
سه شنبه 27 مهر 1389, 18:19 عصر
از دوستان کسی نظری نداره که یک کمکی شده یاشه

dataking
سه شنبه 27 مهر 1389, 20:20 عصر
سلام یک سری اکتیو اکس وجود داره که امکانات زیادی داره مثلا می تونی چند تا امیج برای حالتهای موس موی و ... بذاری مثل نمونه پایین البته از همین سایت گرفتم ببین کارت رو اه می اندازه

dataking
سه شنبه 27 مهر 1389, 20:24 عصر
دوست عزیز من رسما از شما خواهش می کنم به هر قیمت که شده به خاطر خودتون از وی بی 6 خداحافظی کنید و به وی بی دات نت بپیوندید من هم این کار را خیلی وقت پیش کردم مطمئن باشید آنقدرها که فکر می کنید سخت نیست فقط چند روز وقت بذارید تازه وی بی دات نت می تونه اکثر سورسهایی که با وی بی 6 نوشتین به وی بی دات نت تبدیل کنه منم قول می دم کمکتون کنم . با من موافقید.

butterfly8528
چهارشنبه 28 مهر 1389, 02:09 صبح
سلام .

کافیه از یک اکتیو ایکس که رویداد های Mouse_Move , Mouse_down رو داشته باشه استفاده کنید و با رخ دادن هر کدوم از این رویداد ها تصویر اکتیو ایکس رو تغییر بدید .

موفق باشید .

parselearn
چهارشنبه 28 مهر 1389, 02:30 صبح
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=228613

MMR_1344
چهارشنبه 28 مهر 1389, 03:08 صبح
از تمامی دوستان متشکر
اما من در حال ساخت یک اکتیو ایکس هستم که برای اون میخوام این خصوصیت رو ایجاد کنم یعنیوقتی برای کلید ساخته شده رنگی تعیین میشه از طرف استفاده کننده اون کلید مثل شکلهای نمایش داده شده در حالت MouseMove به حالت روشنتر و در حالت MouseDown به حالت تیره در بیاد
تنها تعیین رابطه برای منظور کردن رنگ در هر یک از حالتها منظور من بود
لازم به ذکره که من از عکس برای کلید خودم نمیخوام استفاده کنم بلکه میخوام بعد از تعیین رنگ مورد نظر از اون رنگ برای ترسیم اکتیوایکس خودم استفاده کنم
ازتمامی دوستان سپاسگذارم

parselearn
چهارشنبه 28 مهر 1389, 03:38 صبح
لینک بالا در مورد رویدادهای موس بود

لینک زیر مربوط به تغییر رنگ تصاویر
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=512830&postcount=185

هر چند خود ویندوز از تغییر تصویر استفاده میکنه نه تغییر رنگ تصاویر
این کار باعث کاهش پردازش میشه

MMR_1344
چهارشنبه 28 مهر 1389, 21:20 عصر
با تشکر از Parselearn و دیگر دوستان
من برنامه کلید اکتیو ایکس روپیوست کردم که در اون کلیدی با رنگ سبز وجود داره و برای اون دو حالت MouseDown و MouseUp تعریف شده حالا میخوام اگر رویداد MouseDown اتفاق افتاد رنگ کلید به حالت 3 مطابق عکس پیوست باشه و اگر MouseUp بود مطابق عکس 1 باشه و در حالی MouseMove رنگ کلید به حالت شماره 3 در بیاد
و چنانچه رنگ کلید رو تغییر دادیم برای رنگ جدید هم این سه حالت وجود داشته باشه