View Full Version : سوال: استفاده از روتر
azadich
یک شنبه 25 مهر 1389, 20:33 عصر
چگونه دو كامپيوتر را با روتر به يكديگر وصل كنم كه هردو از يك اينترنت استفاده كنند؟
razeghi_loved
یک شنبه 25 مهر 1389, 21:11 عصر
هیچی اگر روترت دو کارت شبکه داره یکی رو بزن به یه سیستم یکی رو بزن به یه سیستم دیفالت گتوی رو هم ای پی روتر بده البته باید یکی جای کابل دیگه هم باید داشته باشی تا کابل اینترنت بهش بخوره اما اگر دوتا داری یا یکی می تونی از سویچ استفاده کنی و تو روتر ساب اینترفیس درست کنی
شما یکم بیشتر توضیح بدی می خوای اینترنت رو از کجا بگیری روترت چیه و غیره
azadich
دوشنبه 26 مهر 1389, 06:57 صبح
هیچی اگر روترت دو کارت شبکه داره یکی رو بزن به یه سیستم یکی رو بزن به یه سیستم دیفالت گتوی رو هم ای پی روتر بده البته باید یکی جای کابل دیگه هم باید داشته باشی تا کابل اینترنت بهش بخوره اما اگر دوتا داری یا یکی می تونی از سویچ استفاده کنی و تو روتر ساب اینترفیس درست کنی
شما یکم بیشتر توضیح بدی می خوای اینترنت رو از کجا بگیری روترت چیه و غیره
ضمن تشكر از شما من از هاب سويچ استفاده ميكنم اينترنتم مال پست بانك هست مي خوام دو كامپيوترم در پست بانك به وصل بشه كه هر دو از يك خط اينترنت استفاده كنم و مجبور نباشم هنگام استفاده از كامپيوتر دومي كبل اينترنت را از كامپيوتر اولي قطع و به كامپيوتر دومي وصل كنم متشكر ميشم روش وصلش به طور كامل توضيح بديد
razeghi_loved
دوشنبه 26 مهر 1389, 07:42 صبح
خوب شما احتیاج به روتر ندارید اگر کابل روتر به سویچ وصل هست یه کابل از همون سویچ بگیرین برای سیستم دوم و تنظیماتی که روی سیستم اول گذاشتی رو روی سیستم دوم بزار همین
باز اگر منظورت این نبود یکم واضح تر سوالتو بگو بابا زیر سیکل بگو
azadich
سه شنبه 27 مهر 1389, 08:03 صبح
خوب شما احتیاج به روتر ندارید اگر کابل روتر به سویچ وصل هست یه کابل از همون سویچ بگیرین برای سیستم دوم و تنظیماتی که روی سیستم اول گذاشتی رو روی سیستم دوم بزار همین
باز اگر منظورت این نبود یکم واضح تر سوالتو بگو بابا زیر سیکل بگو
من روتر ندارم فقط هاب سويچ دارم مشكل من اينه كه چگونه آي پي به هر دو سيستم بدم كه اينترنت در هر دو سيستم كار كند.آي پي را چند وارد كنم و كجا وارد كنم ممنون ميشم
razeghi_loved
سه شنبه 27 مهر 1389, 13:08 عصر
اگر شما فقط یک ای پی ثابت دارین باید یه سویچ بگیرین بعد روی سیستم اول روی کارت شبکه ای که داره اینترنت می گیره کلیک راست کرده به قسمت آخر رفت و تیک اینترنت شییرینگ رو بزن بعد کافیه که از اون سیستم یه کابل یا بره تو سویچ که بتونی چندین سیستم رو اینترنت بدی یا بره تو یه سیستم که بتونی فقط یه سیستم رو شییر کنی حالا تو سیستم دوم تو تنظیمات ای پی باید از رنج 192.168.0.0 منظور از صفر آخر هر عدد می تونه باشه استفاده کنی دیفالت گتوی رو هم باید 192.168.0.1 بزاری و dns هم اگر داری که هیچ اگر نداری روی 4.2.2.4 بزاری
حالا بگو چقدر شبکه بلد هستی اگر منظورم رو نگرفتی بگو از اول تا آخر رو تک تک برم جلو
azadich
سه شنبه 27 مهر 1389, 17:45 عصر
اگر شما فقط یک ای پی ثابت دارین باید یه سویچ بگیرین بعد روی سیستم اول روی کارت شبکه ای که داره اینترنت می گیره کلیک راست کرده به قسمت آخر رفت و تیک اینترنت شییرینگ رو بزن بعد کافیه که از اون سیستم یه کابل یا بره تو سویچ که بتونی چندین سیستم رو اینترنت بدی یا بره تو یه سیستم که بتونی فقط یه سیستم رو شییر کنی حالا تو سیستم دوم تو تنظیمات ای پی باید از رنج 192.168.0.0 منظور از صفر آخر هر عدد می تونه باشه استفاده کنی دیفالت گتوی رو هم باید 192.168.0.1 بزاری و dns هم اگر داری که هیچ اگر نداری روی 4.2.2.4 بزاری
حالا بگو چقدر شبکه بلد هستی اگر منظورم رو نگرفتی بگو از اول تا آخر رو تک تک برم جلو
ضمن تشكر از شما اگر تمام مراحل را بگي خيلي ممنون ميشم
razeghi_loved
سه شنبه 27 مهر 1389, 21:39 عصر
ای پی اینترنت شما و ای پی کلاینت شما چیه بگو تا برات توضیح بدم البته فکر کنم بهتر باشه ای پی اینترنت رو خصوصی برام ارسال کنی و من اینجا ای پی رو عوض می کنم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.