ورود

View Full Version : معرفی یک smtp server خوب

sina_ali
دوشنبه 26 مهر 1389, 01:35 صبح
با سلام
من دارم یه برنامه می نویسم که با ایمیل کار میکنه مثلا 100 ایمیل رو ارسال میکنه
من الان از smtp یاهو استفاده میکنم ولی محدودیت ارسال داره
گوگل هم اصلا جواب نمیده
ممنون میشم یه smtp رایگان که محدودیت ارسال نداشته باشه معرفی کنید

vcldeveloper
دوشنبه 26 مهر 1389, 12:42 عصر
برای ارسال ایمیل، می تونید SMTP Server خودتون رو داشته باشید، لزومی نداره که حتما دنبال یک سرویس SMTP از سایر شرکت ها بگردید.

گوگل هم اصلا جواب نمیده
جواب میده، باید دسترسی مربوطه را در تنظیما GMail باز کنید، و البته با استفاده از SSL بهش متصل بشید.

معمولا فقط اسپمرها هستند که دنبال عدم وجود هرگونه محدودیت در ارسال ایمیل هستند! شما اگر میخواید اسمپر بنویسید، نباید انتظار داشته باشید که اینجا بهتون کمکی بشه، چون همچین فعالیت های مخربی خلاف قوانین این سایت هست. اگر هم فقط میخواید برای یک پروژه عادی ایمیل ارسال کنید، همون GMail کارتون رو راه میاندازه. البته شرکت های دیگه ایی هم حتما هستند.

Alireza_Salehi
دوشنبه 26 مهر 1389, 14:50 عصر
برای ارسال ایمیل، می تونید SMTP Server خودتون رو داشته باشید، لزومی نداره که حتما دنبال یک سرویس SMTP از سایر شرکت ها بگردید.

جواب میده، باید دسترسی مربوطه را در تنظیما GMail باز کنید، و البته با استفاده از SSL بهش متصل بشید.

معمولا فقط اسپمرها هستند که دنبال عدم وجود هرگونه محدودیت در ارسال ایمیل هستند! شما اگر میخواید اسمپر بنویسید، نباید انتظار داشته باشید که اینجا بهتون کمکی بشه، چون همچین فعالیت های مخربی خلاف قوانین این سایت هست. اگر هم فقط میخواید برای یک پروژه عادی ایمیل ارسال کنید، همون GMail کارتون رو راه میاندازه. البته شرکت های دیگه ایی هم حتما هستند.
گوگل روز 50 تا ایمیل بیشتر نمیفرسته، قطعا برای یک پروژه بسیار عادی هم جوابگو نیست.

یک وب سایت معمولی یا یک نرم افزار خیلی معمولی تعداد اعضاش یا مشتری هاش خیلی بیشتر از این حرف هاست.

Alireza_Salehi
دوشنبه 26 مهر 1389, 14:56 عصر
با سلام
من دارم یه برنامه می نویسم که با ایمیل کار میکنه مثلا 100 ایمیل رو ارسال میکنه
من الان از smtp یاهو استفاده میکنم ولی محدودیت ارسال داره
گوگل هم اصلا جواب نمیده
نگرد نیست، میتونی از iContact استفاده کنی که قابلیت محاسبه Spam Score رو هم داره.

البته ارزون ترین راه اینه که یک خط ADSL با آی پی Valid بگیری و خود میل سرور راه اندازی کنی.
با SmarterMail یا Exchange سرور هم میتونی این کار رو انجام بدی.

sina_ali
سه شنبه 27 مهر 1389, 01:13 صبح
برنامه من برنامه ارسال ایمیل های تجاری و تبلیغاتی است

که می خوام بعد ساختش بذارم واسه دانلود ، پس نمیشه سرور رو خودم راه بندازم

تعداد 50تای گوگل واسه من کافی هست ممنون میشم اگه در این زمینه منو راهنمایی کنید که چطوری میشه ازش استفاده کرد
بفرستم؟ssl مثلا اینکه باید چطوری با
یا تنظیمات گوگل کجاست؟
ببخشید ولی یه خورده مبتدی هستم:خجالت: