ورود

View Full Version : محافظت از کد و نصب پروژه

m110_110
دوشنبه 26 مهر 1389, 10:52 صبح
با سلام
می بخشید هر دو رو با هم می پرسم ولی چون به هم ربط دارند و فکر می کنم بهتر از اینه که دو تا پست جدا بزارم البته می دونم که چند پست هم می توان در این سایت براش پیدا کرد ولی خوب مشکل اینجاست که من نتونستم با هیچ یک از نرم افزار های .NET_Reactor و یا Themida نتونستم exe برنامه wpf ام رو محافظت شده کنم و هر دو error می دند و مثل اینکه .net 4 را ساپورت نمی کنند حالا موندم برنامه ای که این هم براش زحمت کشیدم رو چگونه بدهم بیرون
تازه کارفرما می گوید که روی ویندوز xp که من فکر می کنم sp 2 هستند کار نمی کنه و دات نت 4 رو هم نصب می کنه ولی لافایده
راستی با برنامه ی Xenocode هم نتونستم کاری کنم چون اولا دات نت 4 را ساپورت نمی کنه در ثانی مثل ورژن قبلیش نتونستم باهاش کار کنم نمی دونم چرا
ولی در کل می خوام که فایل exe رو محاظت شده کنم و یک نصبی براش درست کنم که روی تموم سیستم ها run بشه
باز هم می بخشید که دو تا سوال را یک جا پرسیدم
ممنون

farashah_jalal
دوشنبه 26 مهر 1389, 11:55 صبح
سلام
من از xenocode ورژن 2007 استفاده کردم و با دات نت 4 سازگاری داره.
و تنها سوال و مشکلی که دارم می خوام بدونم از کدوم قسمت و بخش اون می تونم کدهام رو به صورت یک کد رمز شده در بیاورم؟

m110_110
دوشنبه 26 مهر 1389, 12:44 عصر
سلام
والا ما که هم 2008 داریم و هم 2010 ولی خبری از دات نت 4 توش نیست!:متعجب:

m110_110
سه شنبه 27 مهر 1389, 18:10 عصر
سلام
اقا کسی نیست جواب ما رو بده
اقا بد جور توی کارم موندم
این همه زحمت کشیدم حالا نمی تونم برنامه رو بیرون بدم
اخه این برنامه قراره بیاد توی بازار و باید امنیتش رو من تضمین کنم که تا حالا نتونستم کدم رو محافظت شده کنم و راحت می توان به کد برنامه دست پیدا کرد . از طرفی باید سریع تر یه برنامه نصب درست کنم که توی همه ی ویندوز ها برنامه ام درست کار کنه
کمک کنید:ناراحت:

farashah_jalal
چهارشنبه 28 مهر 1389, 11:01 صبح
سلام
من از نرم افزار small assembly 4استفاده کردم خیلی خوب exe پروژم رو code کرد .وزمانی که exeرو با نرم افزار exenocodeباز میکنم دیگه از نمایش اشکار کد هام خبری نیست و سرعت پروژم رو تغییر نداده.
بازهم اگه سوالی هست من در خدمتم.

m110_110
پنج شنبه 29 مهر 1389, 09:19 صبح
سلام
ممنون از جوابتون
مشکل رو پيدا کردم
وقتي يکي از dll‌ ها که ازش error‌ ميداد رو توي پراپرتي هاش copy to local ش رو فعال کردم و کنار exe امد توانستم با .NET_Reactor کدم رو محافظت شده کنم