ورود

View Full Version : يه موسسه خوب با نام استاد معرفي كنيد

tmatini
دوشنبه 26 مهر 1389, 13:29 عصر
سلام
من و چند تا از دوستام ميخوايم c# رو شروع كنيم من خودم خيلي وقت پيش شاگرد آقاي يزدانپناه بودم كه الان ديگه ايران نيستن
دنبال يه موسسه خوب ميگردم و نام يه استاد خوب كه مطمئن باشه
كسي ميتونه كمك كنه؟!

ممنونم

Mohandes2009
دوشنبه 26 مهر 1389, 13:45 عصر
سلام
من و چند تا از دوستام ميخوايم C#‎ رو شروع كنيم من خودم خيلي وقت پيش شاگرد آقاي يزدانپناه بودم كه الان ديگه ايران نيستن
كسي ميتونه كمك كنه؟!

ممنونم
عزیز من نه موسسه فایده داره نه چیزه دیگه بهتره بری یه کتاب برداری و بخونی

بهترین کتاب ها برای انتشارات ناقوس و ساحر هست پیدا کن و بخون

همه سرفصل های بهترین مراکز هم همین فهرست کتاب ها است فقط پول الکی باید بدی و هیچی هم یادت نمیدن به اون صورت!:چشمک:

ایمان مدائنی
دوشنبه 26 مهر 1389, 14:13 عصر
سلام
من و چند تا از دوستام ميخوايم C#‎ رو شروع كنيم من خودم خيلي وقت پيش شاگرد آقاي يزدانپناه بودم كه الان ديگه ايران نيستن
كسي ميتونه كمك كنه؟!

ممنونم
دوست عزيز همين سايت كلاس هاي آموزشي برگزار ميكنه

استاد هاي خوبي هم داره
دربالاي صفحه سايت ميتوني تمام اطلاعات رو درباره اين كلاسها بدست بياري

jahanmanesh
دوشنبه 26 مهر 1389, 14:35 عصر
سلام دوست من.
من نمی خوام تبلیغ کنم ولی خیلی از مطالب حرفه ای طی برنامه نویسی دراز مدت و کسب تجربه بدست می آید و کتاب های جدید هم که بیشترشون شدن ویزاردی یعنی بیشتر ویزارد ها رو آموزش میدن!پس نتیجه میگیریم 1 کتاب هیچ وقت جای یه استاد حرفه ای رو نمی گیره!

من مهندس رفوآ رو میشناسم و کلاس هاشو شرکت کردم ، فوق العاده با سواد و حرفه ای هستن و پروژه های عظیمی رو مدیریت کردن،واقعا از کلاساشون استفاده کردم.آموزشگاه تحلیلگر داده

http://www.tahlildadeh.com/

و مطمئن باشید که اگر توی شما یه برنامه نویس حرفه ای رو ببینه ، یعنی خودتون رو بش ثابت کنید از حمایت های ایشون بهرهمند میشید.
من کلاس های این آموزشگاه رو شرکت کردم و اساتید فوق حرفه ای دارند،کافیه با یه تماس با اساتید مشورت کنید و متوجه گفته های من بشید

aminghaderi
دوشنبه 26 مهر 1389, 18:41 عصر
سلام
من و چند تا از دوستام ميخوايم C#‎‎‎‎‎ رو شروع كنيم من خودم خيلي وقت پيش شاگرد آقاي يزدانپناه بودم كه الان ديگه ايران نيستن
كسي ميتونه كمك كنه؟!

ممنونم

بهترین کار در این زمینه گرفتن یه استاد خصوصی هست ؟!
شما با یه استاد خصوصی مجرب می تونی راه 2 تا 6 ساله رو یک دفه طی کنی .
خوب قطعا این راه پر هزینه ترین راه و سریع ترین راه یاد گیری خواهد بود.

اساتید برجسته ای ما داخل سایت داریم ، می تتونید به اونها پیشنهاد بدهید.
سی شارپ رو نمی دونم ولی ASP.NET خواستید من اساتید مجرب رو بهتون معرفی می کنم.
برای javascript و sql هم استاد خوب سراغ دارم .

عزیز من نه موسسه فایده داره نه چیزه دیگه بهتره بری یه کتاب برداری و بخونی
بهترین کتاب ها برای انتشارات ناقوس و ساحر هست پیدا کن و بخون
همه سرفصل های بهترین مراکز هم همین فهرست کتاب ها است فقط پول الکی باید بدی و هیچی هم یادت نمیدن به اون صورت!سخت ترین و طولانی ترین راه یادگیری این راه است که متاسفانه بنده خودم با این روش بزرگ شدم .
وقتی خواستم ASP.NET یاد بگیرم ، 2 سال طول کشید تا اولین سایتم رو روی وب گذاشتم!!:ناراحت: (البته یه سر موضوع ورود به دانشگاه بود ، ولی عمدش مشکل بی استادی بود ، چون سوالات متداولی برای من به وجود می آمد که جواب انها رو نمی دانستم و بعضا با درک موضوع مشکل داشتم ، که این سایت و اساتیدش واقعا برای من راه چاره شدند.)

csharpprogramer88
دوشنبه 26 مهر 1389, 22:01 عصر
دوره هاي آموزشي همين ساعت كه اطلاعاتش در بالاي سايت هست خيلي خوبه
البته بهترين آموزشگاه همين سايت برنامه نويس مي باشد

Nima NT
دوشنبه 26 مهر 1389, 22:43 عصر
در مورد دکتر سیاوش کاویانی جستجو کنید ، هر جا تدریس میکرد برید همونجا ، به نظر من یکی از بهترین اساتید ایران در زمینه علوم مهندسی کامپیوتر هستش.

trade_mark
دوشنبه 26 مهر 1389, 23:18 عصر
هر جا تدریس میکرد برید همونجا :گیج:
اومدیمو این آقای دکتر اون ور آب بودن.
به نظر من چند تا e-learning بگیر .سایت های زیادی هم در این زمینه هست.
مثل appdev با Lynda
البته این سایت رایگان نیست ولی می تونی آموزش هاشون رو تو رپیدشیر یا تورنت رایگان پیدا کنی :چشمک:

armiin
سه شنبه 27 مهر 1389, 12:43 عصر
بنده هم یک استاد میشناسم که هم تو مجتمع فنی هم تو Arena تدریس میکنه ( استاد رمضانی)
واقعا تو کارش حرفه ایه ، درس هایی هم که ارائه میده با C#‎ :
Application ,ASP.NET , SqlServer و ... کلا دوره ی MCTS منظورمه (البته Distributed هم هست ، نه مثل خیلی جاها که میپیچونن :لبخند: ) جدای اینا sharepoint و WCF , Oracel هم اطلاع دارم درس میده .
اگه خصوصی باهاش برداری خیلی گرون درمیاد سعی کن بری آموزشگاه ، یا حداقل با یه نفر دیگه خصوصی بگیری
شمارشو نمیتونم بدم :چشمک: ببخشید ولی این ایمیلش : shahram.ramezani@yahoo.com
میتونی به مجتمع فنی زنگ بزنی و ببینی کی کلاس داره ، اینم شماره مجتمع فنی : 88701021

پیشنهاد این دوستمونم خوبه ، همین آموزشای lynda و ... یه مغازه هم تو پایتخت هست خیلی از CD آموزشیای lynda رو داره ( طبقه اول )

موفق باشی

ssoh604
چهارشنبه 14 بهمن 1394, 16:08 عصر
دوست عزیز چند سایت که مقاله فارسی آموزش C# (http://goo.gl/dZ5IB9) و فیلم آموزش C# (http://goo.gl/dZ5IB9) رایگان دارد براتون گذاشتم تا استفاده کنید فراموش نکنید کل همه چیز به خودتون بستگی دارد
http://devstickers.com/assets/img/pro/2p4i.png