ورود

View Full Version : گفتگو: چرا كلمه فارسي ؟

odiseh
دوشنبه 26 مهر 1389, 14:32 عصر
سلام دوستان

من يه موردي رو مي خواستم با شما مطرح كنم

فكر مي كنم كه كساني كه عضو اين سايت هستند با احتمال قريب به يقين افرادي هستند كه سطح زبان انگليسي اون ها متوسط يا متوسط به بالاست.

با اين توضيح جالب نيست كه كلمات تخصصي اين فن به شكل فارسي در عناوين تاپيك ، موضوعات مورد بحث، يا متن تاپيك ها درج شوند مثلا لزوم بكارگيري كلمه "شيرپوينت" چيه؟

آياكسي با خود كلمه Sharepoint مشكلي داره؟

پيشنهاد ميشه كه از بكارگيري كلمات فارسي جلوگيري بشه. اين مساله وقتي كه فرد ديگري ميخواد روي موضوع Sharepoint يه جستجو انجام بده تبعات منفي خودشو نشون ميده

لطفاً اعلام نظر فرماببد.

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 26 مهر 1389, 14:42 عصر
سلام.من با موضوع شما موافقم.راستش من فکر کنم مقداریش به تنبلی ما برمیگرده که دائم بخواهیم زبان رو تغییر بدیم.و از فارسی به انگلیسی یا برعکس.وگرنه فکر نمیکنم مشکل دیگه ای باشه.

majnun
چهارشنبه 28 مهر 1389, 00:58 صبح
بابا مشکل اینجاس که یه کلمه انگلیسی مینویسیم 10 بار پاک میکنیم که املاش اشتباه بوده :لبخند:

amirjalili
سه شنبه 04 آبان 1389, 15:27 عصر
اصلا کلا استفاده ازد کلمات فارسی برای هر چیزی که اسم انگلیسی داره اشتباهه. عین اینکه مثلا خارجی ها بیان به "سعدی" و "حافظ ما اسمهای خارجی خودشون رو بذارن". ضمن اینکه کلمات فارسی واقعا گاهی گویای مطلب مورد نظر در انگلیسی نیست.
مثلا "روال ها" , "handle" کردن.

kuh_nur
سه شنبه 04 آبان 1389, 16:12 عصر
با سلام منم موافقم آخه ما داریم تو انجمن برنامه نویسان مطلب می نویسیم نه انجمن ادبیات پارسی !!!
ما باید از کلمات تخصصی استفاده کنیم تا درک متون و مقالات انگلیسی برای ما راحت تر بشه در ضمن این کار سطح بار علمی متون رو بالا تر می بره

mohsensaghafi
سه شنبه 04 آبان 1389, 19:06 عصر
سلام دوستان.
من هم با این شیوه کاملا موافق هستم. کلمات تخصصی باید بدون تغییر و بدون معادل سازی استفاده بشن.
آخه واقعا واسه شما "حافظه سخت" راحت تره یا hard Disk ؟
موفق باشید

Javad-2010
چهارشنبه 05 آبان 1389, 07:02 صبح
من هم موافق هستم.