ورود

View Full Version : سوال:شماره نامه ها در دفتر انديكاتور

azadich
سه شنبه 27 مهر 1389, 08:31 صبح
من يه برنامه دفتر انديكاتور نوشتم حالا مشكل من اينجاست كه مي خوام شماره نامه ها را به صورت خودكار توسط برنامه درج شود و موقعي كه سال تمام شد و سال جديد شروع شد شماره نامه ها از يك شروع شود.

sajjad_kochekian
سه شنبه 27 مهر 1389, 21:12 عصر
اگر يك نمونه مي گذاشتيد بهتر راهنمايي مي شديد.

ولي شما بايد يك فيلد سال در نظر بگيريد و بعد بزرگترين عدد را با دستور DMAX به دست آوريد و آن را به اضافه يك كنيد و يك شرط هم بگذاريد كه فيلد سال آن برابر سال كنوني باشد.
در صورتي كه مقدار نال برگرداند به اضافه يك مي شود و سال جديد از يك شروع مي شود

dadsara
چهارشنبه 28 مهر 1389, 07:52 صبح
من يه برنامه دفتر انديكاتور نوشتم حالا مشكل من اينجاست كه مي خوام شماره نامه ها را به صورت خودكار توسط برنامه درج شود و موقعي كه سال تمام شد و سال جديد شروع شد شماره نامه ها از يك شروع شود.
سلام
قطعا در اين برنامه تاريخ ثبت موجود مي باشد ،‌براي ذخيره شماره نامه (انديكاتور) ابتدا با استفاده از تابع Left و يا MId دو كاراكتر ابتداي تاريخ را خوانده و آنرا بعنوان ورودي شرط خود قرار دهيد سپس مي توانيد از ركوردهاي موجود و با استفاده از تابع MAX و يا طبق راهنمائي دوستمان DMAX بزرگترين عدد را يافته و انرا + 1 كنيد و . . .

azadich
چهارشنبه 28 مهر 1389, 18:17 عصر
اگر يك نمونه مي گذاشتيد بهتر راهنمايي مي شديد.

ولي شما بايد يك فيلد سال در نظر بگيريد و بعد بزرگترين عدد را با دستور DMAX به دست آوريد و آن را به اضافه يك كنيد و يك شرط هم بگذاريد كه فيلد سال آن برابر سال كنوني باشد.
در صورتي كه مقدار نال برگرداند به اضافه يك مي شود و سال جديد از يك شروع مي شود
ضمن عرض تشكر خواهش مي كنم يه نمونه دستور را برام بزاريد يا كامل بنويسيد ممنون ميشم

azadich
پنج شنبه 29 مهر 1389, 08:10 صبح
سلاك
قطعا در اين برنامه تاريخ ثبت موجود مي باشد ،‌براي ذخيره شماره نامه (انديكاتور) ابتدا با استفاده از تابع Left و يا MId دو كاراكتر ابتداي تاريخ را خوانده و آنرا بعنوان ورودي شرط خود قرار دهيد سپس مي توانيد از ركوردهاي موجود و با استفاده از تابع MAX و يا طبق راهنمائي دوستمان DMAX بزرگترين عدد را يافته و انرا + 1 كنيد و . . .
خواهش مي كنم نمونه دستور را برام كامل بنويسيد تشكر

dadsara
شنبه 01 آبان 1389, 17:15 عصر
سلام
با اين نمونه در خصوص سالهاي 89 و 88 را كنترل كنيد

azadich
شنبه 01 آبان 1389, 17:57 عصر
سلام
با اين نمونه در خصوص سالهاي 89 و 88 را كنترل كنيد
خيلي متشكرم ولي شماره ها به صورت اتوماتيك وارد نمي شود خواهشمندم اصلاح فرماييد

dadsara
یک شنبه 02 آبان 1389, 07:41 صبح
سلام
دوست عزيز شماره را براساس سال استخراج كرده و آنرا +1 مي كند
منظور جنابعالي از اينكه مي فرمائيد به صورت اتوماتيك وارد نمي شود را متوجه نمي شوم

azadich
دوشنبه 03 آبان 1389, 10:14 صبح
سلام
دوست عزيز شماره را براساس سال استخراج كرده و آنرا +1 مي كند
منظور جنابعالي از اينكه مي فرمائيد به صورت اتوماتيك وارد نمي شود را متوجه نمي شوم
منظور من این است که به اولین نامه ای که در سال جاری وارد می کنیم شماره 1 دهد نامه بعدی شماره 2 و تا آخر اما زمانی که سال جدید شروع شد شماره نامه از یک شروع شود و مثل دفعه قبل ادامه یابد تا سال جدید دیگر که شماره دوباره از یک شروع میشود

mahdi_107
چهارشنبه 05 آبان 1389, 12:21 عصر
سلام
انهم خدمت شما دوست عزيز
يه نمونه كه قبلا توسط دوستان گذاشته شده بود

dadsara
چهارشنبه 05 آبان 1389, 14:29 عصر
سلام
ضمن تشكر به دوست عزيز جناب Mahdi_107 نمونه اصلاح شده ايشان فرم شماره 2 را اجرا كنيد تا متوجه تغييرات بشويد
شماره بايد براساس آخرين شماره سال جاري (2 حرف اول شماره)درج شود نه آخرين شماره تاريخ (2 حرف اول تاريخ)