ورود

View Full Version : اجرای برنامه در یک وب سایت و کنترل آن از طریق کد نویسی در وب سایت

elena3001
سه شنبه 27 مهر 1389, 11:25 صبح
سلام.
من می خوام یک صفحه وب درست کنم که از طریق آن یک برنامه (مثل paint) اجرا بشه و به منو های آن هم از طریق کد نویسی دسترسی داشته باشم. مثلا بتونم یک عکس رو باز کنم و بعد از ویرایش ذخیره کنم.

majnun
سه شنبه 27 مهر 1389, 13:01 عصر
میشه منظورتونو کامل بگین ؟

میخواین به paint ویندوز دسترسی داشته باشید ؟ یا خودتون paint بنویسید ؟

unishomal
سه شنبه 27 مهر 1389, 16:13 عصر
میشه منظورتونو کامل بگین ؟

میخواین به paint ویندوز دسترسی داشته باشید ؟ یا خودتون paint بنویسید ؟

هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا

مگه داره application می نویسه که به painte ویندوز دسترسی داشته باشه، مرورگراتون انقد پیشرفتس؟؟؟؟؟بابا دمتون گرم!

شما که جای راهنمایی گمراهترشون کردی؟

کمی بیشتر توضیح بدید شاید بتونم کمکتون کنم!

elena3001
سه شنبه 27 مهر 1389, 16:23 عصر
می خوام یه سایت درست کنم که کاربر یه عکس رو آپلود کنه. بعدش این عکس به طور اتومات توسط برنامه photo shop باز شه و بعد از ویرایش(مثلا سیاه و سفید کردن) و ذخیره عکس اونو برای کاربر آپ کنه.
و تمامی مراحل اجرای فتوشاپ تو سرور انجام شه . بدور از چشم کاربرو به طور خود کار. نه اینکه فردی اینکارو انجام بده.

salehbagheri
سه شنبه 27 مهر 1389, 16:30 عصر
این کار (در حال حاضر) کاملاً غیر ممکنه ...

شما میتونید خودتون یه برنامه فتوشاپ آنلاین بسازید (البته قبلاً هم ساخته شده (http://pixenate.com/)) و سپس اعمالی که در ذهن دارید انجام بدید.

می خوام یه سایت درست کنم که کاربر یه عکس رو آپلود کنه. بعدش این عکس به طور اتومات توسط برنامه photo shop باز شه و بعد از ویرایش(مثلا سیاه و سفید کردن) و ذخیره عکس اونو برای کاربر آپ کنه.
و تمامی مراحل اجرای فتوشاپ تو سرور انجام شه . بدور از چشم کاربرو به طور خود کار. نه اینکه فردی اینکارو انجام بده.

البته از نوشته شما من برداشتهای دیگری نیز میکنم!

احتمالا شما دنبال ایجاد تغییرات در عکس هستید! برای اینکار نیاز به فتوشاپ نیست و از توابع FCL مخصوصاً System.Drawing میتونید استفاده کنید و تغییرات دلخواه رو در تصویر اعمال کنید.

اطلاعات بیشتر فقط از طریق جستجو (لطفاً)

unishomal
سه شنبه 27 مهر 1389, 16:40 عصر

تا اونجایی که من میدونم ......در ثانی این کارها از طریق کدنویسی امکان پذیره

مثلا من در مثال ریر آدرس یه عکسو می گیرم و اونو ریسایز می کنم و در نهایت آدرس جدیدشو بر میگردونم واسه نمایش سایز جدید...

public string thumbnailsImageSave(string ImageSavePath,int width,int height)
{
string Filename = System.IO.Path.GetFileName(ImageSavePath);
int endpath = ImageSavePath.LastIndexOf("\\") + 1;
string pathnewimg = ImageSavePath.Substring(0, endpath) + "thumb" + Filename;
System.IO.Stream fs = new System.IO.FileStream(ImageSavePath, System.IO.FileMode.Open, System.IO.FileAccess.Read);

System.Drawing.Image im = System.Drawing.Image.FromStream(fs);

System.Drawing.Bitmap tmpnail = new System.Drawing.Bitmap(im, width, height);
tmpnail.Save(pathnewimg, im.RawFormat);
im.Dispose();
fs.Close();
fs.Dispose();
tmpnail.Dispose();
return pathnewimg;

{

یه صفحه که با چند امکان درست کنید اگه کاراتون رو عکس محدوده....

مثلا یه دوکمه واسه سیاه و سفید کردن و تو رویداد کلیکش عکسو بگیرید و مثل من عمل کنید تا به سیاه وسفیدش برسید....بعد اونو تو یه imagebox به کاربر نشون بدید..

توابعتونم باس داینامیک باشه مثل تابع من که سایزو از کاربر می گیره و ثابت نیست ابعادش...
و.......این در صورتی بود که کاراتون مجزاس....اگه نه که تمام کاراتونو پشت هم انجام بدید...ودر نهایت عکس نها یتونو ذخیره کنید(گمونم این مورد خواست شماست)

majnun
سه شنبه 27 مهر 1389, 17:29 عصر
هاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا

مگه داره application می نویسه که به painte ویندوز دسترسی داشته باشه، مرورگراتون انقد پیشرفتس؟؟؟؟؟بابا دمتون گرم!

شما که جای راهنمایی گمراهترشون کردی؟

کمی بیشتر توضیح بدید شاید بتونم کمکتون کنم!

عزیز من سوالم برا این بود که بفهمم منظورشون چیه
که بگم نمیشه با برنامه های روی ویندوز ارتباط برقرار کرد

در ضمن جواب شما دوست عزیز

بهترین راه استفاده از پردازش تصویره
هرکاری بخواین میتونید انجام بدین

زیاد هم سخت نیست

سیاه و سفید کردن ، زوم و ... به راحتی انجام میشه