View Full Version : سوال: چاپ قبضهای پشت سر هم ..
meisamphp
سه شنبه 27 مهر 1389, 13:58 عصر
سلام ..
من یه برنامه نوشتم توی دلفی که دفترچه اقساط برای کاربر چاپ میکنه ( توسط QR و پرینتر سوزنی LQ 2180 )..
قبضهای دفترچه درست اندازه قبض آب هستش و به صورت کاغذ رول پشت سر هم هستن ..
حالا مشکل من اینجاست که : وقتی به برنامه دستور میدم که قبض ها رو پشت سر هم چاپ کنه ،، این کارو درست انجام نمیده ..
مثلاً وقتی تنظیمات پرینتر و میزارم روی A3 قبض اول منو چاپ میکنه و بعد پرینتر سوزنی 5 تا 6 تا قبض رو رد میکنه ( به اندازه A3 ) بعد قبض بعدی رو چاپ میکنه ..
کلاً میشه اینجوری سئوال کرد ،، که چطوری میتونم با پرینتر سوزنی قبض به صورت پشت سر هم چاپ کرد ؟؟
ممنون میشم کمکم کنید ..
alinikaein
سه شنبه 27 مهر 1389, 23:44 عصر
سلام؛
ابعاد كاغذ را مطابق با يكي از قبضها بديد، نه به اندازه A3 و...
مهم نيست رول هست يا تكي، مهم اينه كه شما ابعاد چي ميديد براي چاپ.
يا علي... موفق باشيد...
meisamphp
سه شنبه 27 مهر 1389, 23:49 عصر
سلام ..
دوست عزیز مشکل اینجاست که تو تنظیمات پرینتر ،، انواع مختلف کاغذ به صورت پیش فرض وجود داره ( a3,a2,a4,a5,letter ... ) ..
اما هیچ کدوم دقیقاً برابر سایز قبضهای ما نمیشه ..
alinikaein
دوشنبه 03 آبان 1389, 15:46 عصر
نيازي نيست از سايزهاي استاندارد استفاده كني.
خودت طول و عرض را بر اساس ابعادي كه داري، تنظيم كن.
meisamphp
چهارشنبه 05 آبان 1389, 21:51 عصر
سلام .. ممنون که کمکم میکنید ..
دوست عزیز تو تنظیمات پرینتر من ،، جایی نیست که سایز رو دستی وارد کنم ( شاید هم من بلد نیستم ) ..
صفحه تنظیمات پرینتر من مطابق عکس ضمیمه هستش ..
حالا شما میگین من چی کارکنم ؟؟
ممنون میشم بازم کمکم کنید ..
meisamphp
شنبه 15 آبان 1389, 13:41 عصر
سلام ..
از دوستان عزیز کسی هست که بتونه به من کمک کنه ؟؟
ممنون میشم ..
یا علی ..
alinikaein
یک شنبه 16 آبان 1389, 14:48 عصر
دوست عزيز من كه گفتم، نيازي نيست شما سايز بزرگ انتخاب كنيد. سايزي كه نزديك به سايز قبض شماست را انتخاب كنيد.
سايز قبض شما چقدره؟
بفرماييد تا راهنمايي كنيم.
delphitor
یک شنبه 23 آبان 1389, 18:53 عصر
سلام دوست عزيز;
شما بايد تو قسمت printer and faxes راست كليك كنيد و به server properties بريدو اونجا مي تونيد كاغذ با هر اندازه اي تنظيم كنيد.
meisamphp
پنج شنبه 04 آذر 1389, 23:45 عصر
سلام به همگی ..
واقعاً مرسی که کمکم میکنید ..
سایز قبض من 28 در 9.2 سانتیمتر هستش .. چرا وقتی این سایز رو در server properties تعریف میکنم ،، تو قسمت لیست سایز پرینتر نمایش داده نمیشه ؟؟
اما وقتی سایز 9.2 رو تبدیل میکنم به یه عدد بزرگتر از 10 ،، اون وقت سایزی که تعریف کردم توی لیست سایزهای پرینتر میاد ؟؟
دوستان به نظر شما مشکل کجاست ؟؟
ممنون میشم بازم کمکم کنید ..
یا علی ..
Delphi7_love
جمعه 05 آذر 1389, 06:54 صبح
سلام
روی خود QuckReport کلیک راست کنید و Report Setting رو انتخاب کنید و در صفحه باز شده ، Page size زو برابر با Custom Size قرار بدبد و اندازه دلخواه رو وارد کنید.
alinikaein
شنبه 06 آذر 1389, 09:04 صبح
سلام؛
معمولاً پرينترها، داراي يك ابعاد Min و يك ابعاد Max هستند، احتمالاً سايز كمتر از 10 سانتيمتر قابل تعريف براي پرينتر نيست.
يا علي... موفق باشيد...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.