View Full Version : اضافه کردن شمارنده به بانک اطلاعاتی
msnooran
سه شنبه 27 مهر 1389, 14:12 عصر
سلام خدمت دوستان عزیز
من در نرم افزارم از بانک اکسس استفاده میکنم
در نرم افزار من یک فیلد به نام شماره کار وجود دارد
حالا من میخوام وقتی کار جدید ایجاد میشه شماره کارم به صورت سریالی شماره کار جدید ثبت کنه
با تشکر از اساتید محترم
M.T.P
سه شنبه 27 مهر 1389, 15:08 عصر
آخرین شماره کار رو از جدول مربوطه استخراج و یک واحد بهش اضافه کنید و به عنوان شماره کار جدید ازش استفاده کنید.
ali190
سه شنبه 27 مهر 1389, 16:42 عصر
سلام
منظورت ردیف هست؟
آخرین شماره کار رو از جدول مربوطه استخراج و یک واحد بهش اضافه کنید و به عنوان شماره کار جدید ازش استفاده کنید.
اگر منظور ریف باشه با حذف مثلاً رکورد 23 و24 از 50 رکورد نظم ردیف بهم میخوره
گمون کنم باید از روش دیگری استفاده بشه
msnooran
سه شنبه 27 مهر 1389, 17:24 عصر
بله منظورم ردیف است لطفا از هر راهی که میدونید راه نمایم کنید
با تشکر
M.T.P
سه شنبه 27 مهر 1389, 17:52 عصر
ترتیب شماره کارها براتون مهم هست یا اینکه می خواهید هر کار یک شماره کار (شماره سریال) مختص به خود رو داشته باشه؟
msnooran
سه شنبه 27 مهر 1389, 18:10 عصر
اگر لطف کنید هر دو صورت را توضیح بدید ممنون میشم
چون بعضی جاها لازم دارم شماره کار مختص به آن کار باشد و لی بعضی جاها لازم دارم به صورت سریالی باشد
با تشکر از شما دوستان عزیز
kitcat_m18
جمعه 30 مهر 1389, 22:56 عصر
msnooran (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=159816) عزیز سلام:
شما دو راه دارید:
اول اینکه از خود Access کمک بگیرید و نوع فیلد شماره کار خودتون رو Auto Number بذارید حال اگه خاصیت Primary Key هم به ان بدهید با اینکار هر وقتی که شما یه رکورد جدید به بانکتون اضافه کنید یه عدد یونیک براتون تولید میشه،
دومین راه هم برای وقتیه که می خوای اگه یه رکورد رو حذف کردی شماره سریالش رو تو رکورد های بعدی ای که اضافه می کنی اختصاص بدی:
برای اینکارم نوع فیلدت رو مثلا Number تعریف کن که بتونی اعداد رو خودت توش وارد کنی
برای قسمت حذف هم باید اول شماره کار فیلدی که می خوای حذف کنی رو تو یه جایی (مثلا یه جدول تو یه بانک Access) نگه داری تا بعدا موقع اضافه کردن رکورد جدید اول از این بانک دنبال شماره کارهای حذف شده بگرده و یکی رو به رکورد جدیدی که می خوای اضافه کنی اختصاص بده و اگه شماره کار حذف شده ای پیدا نکرد، هر بار که می خوای شماره کار جدیدی اضافه کنی اول با دستورات SQL یا خود VB فیلد شماره کار رو Sort کن تا بزرگترین عدد که داری به دستت بیاد بعد یه واحد بهش اضافه کن تا شماره کار بعدی رو داشته باشی
می تونی نمونه ها رو دریافت کنی:چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.