ورود

View Full Version : چگونگي انتخاب بعضي رديفها درگريد

lm48390
سه شنبه 27 مهر 1389, 14:58 عصر
با سلام
لطفا چگونه مي توانم بعضي از رديفهاي يك گريد را با نگه داشتن دكمه اي مانند SHIFT و كليك روي ان انتخاب و عملياتي نظير ارسال به اكسل(همان ركوردهاي انتخابي) را انجام دهم؟
لازم به ذكر است به خاطر شرايط برنامه خاصيت ALLSELECTCELL را FALSE كرده ام.

farhad_shiri_ex
سه شنبه 27 مهر 1389, 18:35 عصر
اگر می خواهید به اکسل و یا برنامه هایی نظیر آن ارسال دیتا داشته باشید اول باید برنامه ای داشته باشید تا بتوانید یک دیتا بیس فاکس را تبدیل به فایل اکسل نمایید البته باید طوری این برنامه را طراحی کنید که بتوانید بخش از رکوردها ویا کل رکوردها را بتوانید تبدیل نمایید.
البته من این کار را انجام داده ام یک برنامه قدرتمند برای تبدیل به اکسل طراحی کرده ام در صورت نیاز اعلام کنید البته قبل از آن خودتان این کار را انجام دهید.
دوستان سایت هم قیلا مقاله های جالب و بدربخوری در رابطه با ارتباط نرم افزار آفیس با فاکس را ارسال کرده اند که جستجو کنید پیدا میکنید.

lm48390
چهارشنبه 28 مهر 1389, 07:35 صبح
با سلام و تشكر از پاسخ شما
منظور شما از ديتابيس فاكس كل جداول است ؟ من مي خواهم اطلاعات كل يا رديفهاي انتخابي از يك جدول خاص را انتخاب كرده و به اكسل ارسال كنم . من در اينترنت جستجو كرده ام ولي مطلب خوبي پيدا نكردم(شايد به دليل فرصت كمي كه داشتم ) مي شود لطف كنيد برنامه تان را براي من بگذاريد (با كمال معذرت ايميلم l.mashhadi@yahoo.com)
البته من تلاش كردم مثلا با دستور Export to كل جدول و يا با شرطي كه در اين دستور ميتوان گذاشت بعضي از ركوردها را برد. ولي اولا اين دستور راطلاعات جدول با همان ساختار brow در محيط فاكس كه جدول را use كرده و brow مي كنيم نمايش مي دهد ثانيا مشكل من نحوه چگونگي انتخاب ركوردها با نگه داشتن كليد shift و كليك روي آن است با توجه به اين كه allowcellselec برابر false است.
در نهايت خيللللللللللللللللللللللل للي ممنون مي شوم برنامه را برايم بگذاريد.

lm48390
شنبه 01 آبان 1389, 07:33 صبح
سلام و خسته نباشيد
فري فاكس عزيز از جوابتان تشكر مي كنم همانطوز كه گفته بوديد جستجو كردم ولي چيزي پيدا نكردم مي شود خواهش كنم برنامه اي كه گفته بويد را برايم بگذاريد.

lm48390
یک شنبه 02 آبان 1389, 14:59 عصر
با سلام
فري فاكس خسته نباشيد. خواهش ميكنم برنامه فوق را كه در پاسخهاي بالا ذكر كرديد را بگذاريد.
شما اشاره كرديد كه برايتان مي گذارم ولي با عرض معذرت تا حالا خبري نيست و مطمئن باشيد كه من سعي خود را كرده ام ولي به نتيجه مطلوبي نرسيد ه ام .

javad_1349
دوشنبه 03 آبان 1389, 07:00 صبح
با سلام
لطفا چگونه مي توانم بعضي از رديفهاي يك گريد را با نگه داشتن دكمه اي مانند SHIFT و كليك روي ان انتخاب و عملياتي نظير ارسال به اكسل(همان ركوردهاي انتخابي) را انجام دهم؟
لازم به ذكر است به خاطر شرايط برنامه خاصيت ALLSELECTCELL را FALSE كرده ام.
سلام
با توجه مطالب مفيدي كه دوست عزيزمان مطرح كردند شما ميتوانيد ركورد مورد نظر با دستور copy l to و سپس نام فايل ومسيري كه ميخواهيد ذخيره نمايد و درنهايت تايپ Xls براي office 2003 و xl5 براي office 2003 به بالا جهت انتقال محتويات ركورد استفاده نماييد يا اينكه از query استفاده كنيد

amir.azimi2000
دوشنبه 03 آبان 1389, 08:25 صبح
............... ثانيا مشكل من نحوه چگونگي انتخاب ركوردها با نگه داشتن كليد shift و كليك روي آن است با توجه به اين كه allowcellselec برابر false است.
در نهايت خيللللللللللللللللللللللل للي ممنون مي شوم برنامه را برايم بگذاريد.

با سلام

من در برنامه هایم برای اینکه کاربر بتواند رکوردهایی را از گرید انتخاب کند ، یک فیلد منطقی در جدول تعریف کرده و در گرید آن فیلد را به صورت ChechBox نشان میدهم .
بعدا کار کردن با رکوردهای انتخابی کاربر نیز برایم بسیار آسان است چرا که فیلد منطقی همه آنها برابر .T. میباشد .
لطفا عکس ضمیمه را مشاهده فرمایید .

موفق باشید .

lm48390
سه شنبه 04 آبان 1389, 09:08 صبح
با سلام
با تشكر از پاسخ شما دوستان. مي شود لطف كنيد بگوييد كه چگونه checkbox را به ستون موردنظر در گريد نسبت داده ايد و به كار برده ايد؟ خواهش مي كنم نگوييد در اينترنت جستجو كنيد.

amir.azimi2000
سه شنبه 04 آبان 1389, 15:03 عصر
با سلام
با تشكر از پاسخ شما دوستان. مي شود لطف كنيد بگوييد كه چگونه checkbox را به ستون موردنظر در گريد نسبت داده ايد و به كار برده ايد؟ خواهش مي كنم نگوييد در اينترنت جستجو كنيد.

ابتدا برروی گرید مورد نظر کلیک سمت راست کرده سپس مسیر زیر را دنبال کنید :
Grid > Builder > Layout > Control Type

موفق باشید .

javad_1349
پنج شنبه 06 آبان 1389, 06:53 صبح
سلام
بهترين راه حل اين است كه در مثالهاي فاكس پرو در مسير پروگرام فايلز بري يه مثال خوب داره متوني از گريد اون فرم كپي بگيري و با توجه به فيلدهاي خودت اون را تغيير بدي

موفق باشيد