View Full Version : محدود کردن دسترسی به اینترنت در شبکه
navidiran
سه شنبه 27 مهر 1389, 15:31 عصر
سلام. این اولین بار هست که به این تالار مراجعه می کنم. یک مشکل جدی برام پیش اومده و نیاز به راهنمایی دارم.
من یک مودم TPLINKدارم که هم برای شبکه بی سیم و هم اینترنت ازش استفاده می شه. مشکلم اینجاست که می خوام دو یا سه کامپیوتر از امکانات اینترنت این مودم استفاده نکنن و فقط از امکانات شبکه مثل پرینت و انتقال فایل استفاده کنند.
درضمن این کار رو با کمک یک ویندوز معمولی می خوام انجام بدم چون سرور نصب نیست.
اگر امانش باشه یک راهنمایی یا روشی به من بگید ممنون میشم.
hraeissi
چهارشنبه 28 مهر 1389, 14:26 عصر
روی مودم DHCP فعال است ،به خاطر همین این مسئله وجود دارد .برای حل DHCP را غیر فعال کنید و به سیستمها بصورت دستی IP از رنج مودم بدهید و سیستمهایی که نبایستی اینترنت داشته باشند را Getaway ندید
navidiran
پنج شنبه 29 مهر 1389, 08:39 صبح
آقا DHCP رو پیدا کردم. اما نمی دونم چیکار باید بکنم!!!
سه تا گزینه داره: Disable,Enable,Relay
اگر Disable رو بزنم که گزینه ای نمیده و اگر Relay رو بزنم فقط یک خط DHCP Server IP for Relay Agent رو میده.
اگر ممکن هست منو راهنمایی کنید.
razeghi_loved
پنج شنبه 29 مهر 1389, 09:37 صبح
شما حالا در قسمت پایین البته اول DHCP رو غیر فعال کن بعد در قسمت پایین ای پی بده و مک آدرس کارت شبکه هایی که می خواهند با اون ای پی کار کنند اینطوری دیگه کسی بجز کسانی که خودت می خواهی نمی تونند وصل بشوند
navidiran
پنج شنبه 29 مهر 1389, 10:36 صبح
وقتی Disable رو میزنم بشکل زیر در میاد.
ثانیا من می خوام همه از شبکه استفاده کنن فقط اینترنت برای چند تا کامپیوتر محدود باشه.
اینه که نمی دونم چطوری باید تنظیماتی که آقای hraeissi (http://www.barnamenevis.org/forum/member.php?u=11761)گفته رو انجام بدم.
razeghi_loved
پنج شنبه 29 مهر 1389, 11:05 صبح
حالا به همه ای پی دستی بده اما اون کسانی رو که می خواهی به اینترنت دسترسی داشته باشند دیفالت گتویشون رو ای پی مودم بزار همین
navidiran
پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:43 عصر
خوب من هم همینو میگم. نمی دونم از کجا می تونم این کار رو بکنم. هرکجای کنترل پانل مودم رو می گردم و دستکاری می کنم خراب می کنم. DHCP رو Disable می کنم اما بعدش نمی دونم از کجا IPدستی بدم چون شکل بالا ایجاد میشه.
razeghi_loved
پنج شنبه 29 مهر 1389, 13:00 عصر
شما دیگه رو کلاینت هات باید ای پی دستی بدی کاری با مودم نداری
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.