ورود

View Full Version : مبتدی: تبدیل کدهای ++C و پاسکال به جاوا

امید خطیبی
سه شنبه 27 مهر 1389, 16:23 عصر
با سلام خدمت تمام برنامه نویسان سایت.
من می خواستم بدونم برنامه ای وجود داره که بتونم توابع و کدهای داخل ++C رو به جاوا تبدیل کنم یا اگر امکان داره راهنمایی کرده که چگونه باید کتابخوانه هایی که به زبان ++C اضافه شده رو به جاوا لینک کرد و این رو می دونم که کد برنامه با ++C هیچ فرقی نداره ولی می خواستم بدونم این کتابخوانه های لینک شده به برنامه کدام قسمت از برنامه باید اضافه شود.

ali zi zeperto
پنج شنبه 29 مهر 1389, 21:36 عصر
درود بر شما

امید خان این مطلبی که شما می خوای رو من خونده ام ولی چون کمی پیچیده است تسلطی ندارم و تجربه ای هم ندارم که بخوام کمکت کنم.برای مبدل برای کد جاوا به سی هم دارم که اون رو هم تا حالا امتحانش نکردم فقط الان دیدم که توی یکی از سی دی هام هست.
در مورد مطلب اضافه کردن فایلهای برنامه های دیگه به جاوا باید از متدهای native استفاده کنی.توی کتاب "راهنمای جامع جاوا" چاپ انتشارات کانون نشر علوم در صفحه ۳۸۸ می تونی به چیزی که دنبالشی برسی.

امید خطیبی
چهارشنبه 05 آبان 1389, 13:18 عصر
ممنون از شما. :قلب:
ولی من به دنبال چنین مسئله ای هستم دو ماتریس اسپارس از کاربر می گیرم.
بعد برنامه می آید این دو ماتریس رو یک بار جمع می کنه یک بار تفریق می کنه یک بار ضرب میکنه و یک بار تقسیم می کنه حالا من می خواهم این برنامه رو به زبان جاوا بنویسم اولین فکری هم که به ذهن من رسید تبدیل کننده بود که این رو هم که شما گفتید ندیدم تا حالا از ++C به جاوا.
از اعضای برنامه نویس خواهش می کنم.
1 اگر می تونه کسی این برنامه رو به من بده تا ببینم کدهایی که داخل جاوا نوشته می شود با ++C چه فرقی داره.
بعد من یک برنامه رو قبلا داشتم این برنامه امتهانی بود ولی گم کردم اون رو و تا جایی که می دونم کدها زیاد تفاوتی نداشت اگر کتابی هم در مورد جاوا که کامل تفاوت ++C با جاوا رو گفته باشه معرفی کنید ممنون می شوم.

امید خطیبی
چهارشنبه 12 آبان 1389, 00:25 صبح
سلام دوستان این برنامه ای که من می خواستم رو که کسی به من نداد حالا با اجازه برنامه نویسان سایت من برنامه هایی رو میگذارم که امتحان شده و تست شده کار میکند.
بچه ها این هم منبعی که می تونید برنامه ها رو دانلود کنید از اونجا هم برنامه برای تبدیل کد جاوا به سی هست هم بر عکسش.
این هم از سایت.
http://www.tangiblesoftwaresolutions.com/?gclid=CPSLhJWBg6UCFcnozAodKFtDNw