PDA

View Full Version : سوال: اسکرول افقی صفحه

Slytherin
سه شنبه 27 مهر 1389, 16:26 عصر
دوستان چطوری می شه صفحه ای طراحی کرد که به جای از بالا به پایین از راست به چپ (یا برعکس) اسکرول بشود؟
البته منظور من یک چیزی هست که در تمام مرورگر ها و رزولیشن ها کار کند و به این شکل نباشد که مثالا برای رزولیشن خاصی از تریق اندازه دادن به اشیا به این شکل شود...
دوستان من اطلاعات زیادی در مورد HTML ندارم، لطفا طوری راهنمایی کنید که متوجه بشوم...
ممنون از همگی.

پی نوشت: در واقع می خواهم عرض صفحه ثابت باشد، به صورت عادی می توان طول صفحه را با 100% نگاه داشتن ثابت نشه داشت اما عرض را نه...

xoogle.ir
سه شنبه 27 مهر 1389, 21:43 عصر
یعنی شما میخای که سایتت اسکرول افقی داشته باشه ؟
اگر این طور هست من که پیشنهاد نمیکنم چون یکی از وحشتناک ترین اتفاقاتی که میتونه برای یک سایت بیفته اینه که سابت اسکرول افقی داشته باشه.

انجام دادنش هم کاری نداره میتونید یک div بسازید با عرض مثلا 150 درصد این طوری در هر رزولیشنی سایت شما اسکرول افقی میخوره.
برای تنظیم کردن ارتفاع هم باید از جاوااسکریپت کمک بگیرید تا اونجایی که من میدونم ارتفاع رو با css نمیشه 100 درصد گذاشت.

Slytherin
سه شنبه 27 مهر 1389, 22:27 عصر
یعنی شما میخای که سایتت اسکرول افقی داشته باشه ؟
بله دقیقا.

اگر این طور هست من که پیشنهاد نمیکنم چون یکی از وحشتناک ترین اتفاقاتی که میتونه برای یک سایت بیفته اینه که سابت اسکرول افقی داشته باشه.
من فکر می کنم که عبارت غیر معمول به جای وحشتناک صحیح تر باشد، در واقع من می خواهم به جای اسکرول عمودی اسکرول افقی داشته باشم

انجام دادنش هم کاری نداره میتونید یک div بسازید با عرض مثلا 150 درصد این طوری در هر رزولیشنی سایت شما اسکرول افقی میخوره.
عرض کردم که نمی خواهم عرض مثلا 150 را خودم تعیین کنم، می خواهم عرضش به اندازه عرض مانیتور باشد و طولش با اسکرول افقی تنظیم شود...

برای تنظیم کردن ارتفاع هم باید از جاوااسکریپت کمک بگیرید تا اونجایی که من میدونم ارتفاع رو با css نمیشه 100 درصد گذاشت.
خیر عرض (ارتفاع) رو نمی شه 100% گذاشت، من با جاوااسکریپت آشنایی ندارم، شما می تونید نمونه ای قرار بدهید؟
در کل ممنون که این موضوع را بررسی کردید.
سایر دوستان هم اگر لطف کنند و کمک کنند ممنون می شوم...

xoogle.ir
چهارشنبه 28 مهر 1389, 00:07 صبح
من و شما برداشت متفاوتی از عرض و طول داریم :بامزه: چون معمولا سایت ها از بالا به پایین کشیده میشن به از بالا تا پایینشون میگن طول یا ارتفاع و به از چپ تا راستشون میگن عرض.

در حالی که شما میخواهید برعکس کار کنید.
ببینید برای اینکه طول سایت شما زیاد بشه و اسکرول افقی بخوره شما باید طول div هاتون از طول صفحه مانیتور بیشتر بشه و با توجه به اینکه شما نمیدونید که کاربر با چه رزولیشنی وارد سایت شما میشه تنها راهتون اینه که از درصد استفاده کنید.

Slytherin
چهارشنبه 28 مهر 1389, 02:58 صبح
من و شما برداشت متفاوتی از عرض و طول داریم :بامزه: چون معمولا سایت ها از بالا به پایین کشیده میشن به از بالا تا پایینشون میگن طول یا ارتفاع و به از چپ تا راستشون میگن عرض.

در حالی که شما میخواهید برعکس کار کنید.
ببینید برای اینکه طول سایت شما زیاد بشه و اسکرول افقی بخوره شما باید طول div هاتون از طول صفحه مانیتور بیشتر بشه و با توجه به اینکه شما نمیدونید که کاربر با چه رزولیشنی وارد سایت شما میشه تنها راهتون اینه که از درصد استفاده کنید.

نگاه کنید انگار یک سو تفاهم پیش اومده!، مثلا همین سایت برنامه نویس را در نظر بگیرید، از بالا به پایین اسکرول دارد، من می خواهم 2 کار انجام بدهم:
1.از بالا به پایین هیچ اسکرولی نداشته باشد و متناسب با رزولوشن ثابت بماند.
2.یک اسکرول به صورت افقی وجود داشته باشد، به عنوان مثال می خواهم طوری طراحی کنم که اگر یک انجمن گفتگو را مثال بزنیم، پست اول از راست شروع شود و آخرین در چپ ترین جای ممکن باشد!!!
حالا مراحل طراحیش که ربطی به این بحث نداره اما می خواستم اگر کسی امکانش را دارد برای این موضوع راه کار عملی ارایه دهد.

پی نوشت1: باز هم تاکید می کنم که نمی خواهم ارتفاع را با pt تنظیم کنم، در واقع نمی خوام هیچ اسکرول عمودی وجود داشته باشد....

پی نوشت2: در ضمن می خواهم سایت با اسکرول موس به صورت افقی اسکرول شود، راه حلی با HTML وجود دارد یا باید از ASP.Net و... استفاده کرد؟

xoogle.ir
چهارشنبه 28 مهر 1389, 12:06 عصر
1- همون طور که عرض کردم این کار رو باید با جاوااسکریپت انجام بدی یعنی مقدار عرض صفحه (محور y ها) رو بگیری و به عنوان ارتفاع div کلی سایتت تنظیم کنی که من بلد نیستم ولی جستجوی عبارت get body height using js در گوگل احتمالا شما رو به جواب میرسونه.

2- خب شما میخواهید بر خلاف استاندارد وب کار کنید برای اینکار فکر میکنم باید از float استفاده کنید مثلا هر پست توی یک div باشه که اون div شناور باشه به سمت راست این طوری div هاتون به جای اینکه زیر هم قرار بگیرند در کنار هم قرار میگیرند. اما طراحی کردنشون براتون سخت میشه چون همون طور که گفتم بر خلاف استانداردهای وب هست.

پ ن 1 : وقتی شما ارتفاع صفحه رو با js بگیرید و همون مقدار رو هم برای div کلی تون ست بکنید صفحه تون اسکرول عمودی نمیخوره.
پ ن 2 : راهش قطعا با asp.net و php نیست چون اونا سمت سرور اجرا میشن باید از js استفاده کنید.

Slytherin
چهارشنبه 28 مهر 1389, 21:45 عصر
1- همون طور که عرض کردم این کار رو باید با جاوااسکریپت انجام بدی یعنی مقدار عرض صفحه (محور y ها) رو بگیری و به عنوان ارتفاع div کلی سایتت تنظیم کنی که من بلد نیستم ولی جستجوی عبارت get body height using js در گوگل احتمالا شما رو به جواب میرسونه.

کسی می تونه در این مورد نمونه کد قرار بدهد؟

پ ن 1 : وقتی شما ارتفاع صفحه رو با js بگیرید و همون مقدار رو هم برای div کلی تون ست بکنید صفحه تون اسکرول عمودی نمیخوره.

می تونید یک مثال بزنید؟ من با js آشنایی ندارم...

پ ن 2 : راهش قطعا با ASP.NET و php نیست چون اونا سمت سرور اجرا میشن باید از js استفاده کنید.
حتما باید این کار با js انجام شود؟

دوستان لطفا اگر در مورد موارد بالا نمونه کدی دارید برای من قرار بدهید.
ممنون.