PDA

View Full Version : کسی میتونه به من بگه مشکل سیستم دوستم چیه!!!

تیناسین
سه شنبه 27 مهر 1389, 21:01 عصر
این حرفای دوستمه: ((من خواستم ویندوز نصب کنم ولی ویندوز تا نصفه نصب میشد واسه همین من دوباره ویندوز نصب کردم ولی بازم نصب نشد و یکبار دیگم ویندوز نصب کردم که دیگه کلا سیستمم خراب شد و دیگه ویندوز روش نصب نشد واسه همین بردمش مغازه تا برام درستش کنند و فروشنده به من گفت باید فن و عوض کنی مشکل از فنه ، البته اینم بگم که سیستمم قبلا پیغام فن ارور میداد ، فن و عوض کرد اما بازم درست نشد.فروشنده گفت مشکل از هارد واسه همین هاردو فرمت کرد ولی بازم درست نشد یعنی خود فروشنده میگفت بعد از اینکه هاردو فرمت کرده ، روش خیلی راحت ویندوز نصب کرده و ویندوز بالا اومده اما بعد از چند دیقه سیستم خاموش شده.حالا فروشنده میگه مشکل از پاور که نمیتونه برق وبکشه.حالا میخواد پاورو عوض کنه.فروشنده گفته اگه مشکل از پاور نبود پس حتما هاردش مشکل داره.یعنی سیستم من چه مشکلی داره؟کمکم کنید.))
هر کس میتونه یه راهنمایی کنه .یعنی مشکل از چیه؟؟؟با تشکر فراوان

silverfox
سه شنبه 27 مهر 1389, 22:00 عصر
در جریان هستید که تعمیر کار خودش قطعه داره عوض می کنه می فهمه مشکل از کدوم قطعس در صورتی که قیمتش از یه حدی بیشتر باشه با هماهنگی و در صورت کمتر بودن بدون هماهنگی عوض می کنه یعنی اینطوری نیست که بگه پاوره پول پاور رو بگیره ازتون بعد بگه نه از اون یکیه اینطوری بود که خودتونم می تونستید تعمیر کنین!گغتم که سرتون رو شیره نمالن...با این شواهد هم بعیده بشه نظر داد باید دید و اینکه باید قطعه داشت عوض کرد و دید از کجا هست...مثلا وقتی می تونه بگه از هارده که یه هارد دیگه می ذاره رو سیستمتون و کار میکنه و این هارد هم روی یه سیستم دیگه کار نمی کنه...یعنی هزینه کم تجربگی تعمیر کار رو شما نباید بدین...

MoS4k1
چهارشنبه 28 مهر 1389, 23:52 عصر
یه بار یه سیستمی جمع کردم که موقع پارتیشن بندی ریست میشد رمشو که عوض کردم درست شد شاید مشکل شما هم از رم باشه

MoslemMaleki
پنج شنبه 29 مهر 1389, 00:31 صبح
سلام
دوست عزیز خاموش شدن کامپیوتر دلایلی مثل زیر داره:
پاور.
ریست شدن (در هنگام کارکردن-ناگهانی):
درجه حرارت سی.پی.یو(از خمیر سیلیکان استفاده کن. یا همونطور که انجام دادی فنی قوی تری بنداز)
رم. (جانبودن کامل در اسلات)
نصب نصفه و نیمه ویندوز:
هارد. (بد سکتور. کابل دیتا)
سی.دی ویندوز.
نصب ویندوز با سرعت خیلی پایین:
هارد. (ایراد جدی!)
ریست شدن دقیقاً قبل از نشان دادن لگوی ویندوز:
رم. (جانبودن کامل در اسلات)

تیناسین
پنج شنبه 29 مهر 1389, 11:11 صبح
از همتون تشکر میکنم که بهم جواب دادید ولی دوستم میگه این آقا کارش خیلی خوبه.این سیستم و دوستم قبلا یه جای دیگم برده بعد از دو هفته تعمیرکار بهش گفته که من نمیدونم مشکلش چیه!!!

Pouri_sb
جمعه 30 مهر 1389, 16:47 عصر
تازه سیستم رو بستین؟ قبلش چقدر کار کرده بود؟ فن جدیدش مثل قبلیه؟ چیزی رو هم بعد خرید ارتقا ندادین؟

هارد رو می شناسه؟ اگه می شناسه که مشکل نداره اما اگه نه، کابلشو بکش از دوباره نصب کن اگرم باز نشناخت احتمالا از هارده(البته قبلش با یه هارد دیگه امتحان کن)

باتری سیستم رو هم یه دور درار و بزار سر جاش(این کارو قبل کارای بالا کن) شاید درست شد

تیناسین
شنبه 01 آبان 1389, 11:25 صبح
تازه سیستم رو بستین؟ قبلش چقدر کار کرده بود؟ فن جدیدش مثل قبلیه؟ چیزی رو هم بعد خرید ارتقا ندادین؟

هارد رو می شناسه؟ اگه می شناسه که مشکل نداره اما اگه نه، کابلشو بکش از دوباره نصب کن اگرم باز نشناخت احتمالا از هارده(البته قبلش با یه هارد دیگه امتحان کن)

باتری سیستم رو هم یه دور درار و بزار سر جاش(این کارو قبل کارای بالا کن) شاید درست شد

مرسی.کاش اینارو زودتر میدونستم.فعلا که سیستم پیش تعمیرکاره.اگه نتونست درستش کنه همه این کارارو سرش امتحان میکنم.

mmssoft
شنبه 01 آبان 1389, 18:28 عصر
به نظر من اگه با تعویض پاور درست نشد، رمش رو در بیار و دوباره بزن جا تا کامل سفت بشه؛ چون من خودم یه مشکل از این لحاظ (البته با کمی تفاوت) واسم پیش اومده بود که با جا زدن رم حل شد. شاید مشکل شما هم با این کار حل بشه.

تیناسین
یک شنبه 02 آبان 1389, 08:49 صبح
به نظر من اگه با تعویض پاور درست نشد، رمش رو در بیار و دوباره بزن جا تا کامل سفت بشه؛ چون من خودم یه مشکل از این لحاظ (البته با کمی تفاوت) واسم پیش اومده بود که با جا زدن رم حل شد. شاید مشکل شما هم با این کار حل بشه.
امیدوارم که با تعویض پاور کاملا درست بشه و دیگه هیچ مشکلی نداشته باشه.ممنوووون