ورود

View Full Version : آیا برنامه نویسی در ایران رو به نابودی است!

iman_ad
چهارشنبه 28 مهر 1389, 17:38 عصر
امروزه برنامه نویسی سورس باز یکی از نگارتنی های برنامه نویسان است!
در ایران نیز این موضوع بیشتر به چشم می آید.
چطور مشتری را وادار کنیم پول نوشتن برنامه را بدهد در صورتی که یک قیمت بسیار کم برنامه ای با همان ویژگیها به فروش می رسد.

Mohandes2009
چهارشنبه 28 مهر 1389, 18:31 عصر
امروزه برنامه نویسی سورس باز یکی از نگارتنی های برنامه نویسان است!
در ایران نیز این موضوع بیشتر به چشم می آید.
چطور مشتری را وادار کنیم پول نوشتن برنامه را بدهد در صورتی که یک قیمت بسیار کم برنامه ای با همان ویژگیها به فروش می رسد.
برنامه نویسی یعنی خلاقیت . فکر !

اگر به open source بودن بود با جوملا بشین طراحی کن ببین مشتری خوبی هم داری پولشم بد نیست ولی وقتی خودت کد می نویسی کدت را ارتقا میدی دیگه این را نمیشه گفت open source برای مشتری هم پروژه و پولش مهم نیست لااقل همه مشتری ها کیفیت هم مهم است و اصلی تر!:چشمک:

iman_ad
چهارشنبه 28 مهر 1389, 18:55 عصر
عزیزم مشتری ها اکثرن آشنایی با کیفیت ندارن می گن ما یک برنامه با این مشخصات می خوایم حالا تصور کن یکی یک فروشگاه 200000 تومان فروشه

majnun
چهارشنبه 28 مهر 1389, 19:49 عصر
به نظر من این ما هستیم که باید برنامه خودمون رو خوب بفروشیم

جوملا اجاکس داره ؟

جوملا میتونه پروفایل اختصاصی بسازه ؟

خیلی چیزها هست که وقتی خودتون کد می نویسید باید رعایت کنید تا اپن سورس بودن بی معنی بشه

shahab_ksh
چهارشنبه 28 مهر 1389, 19:58 عصر
یک برنامه نویس به راحتی میتونه تا ماهی 1.5 هم در بیاره نه این که مشتریش روز به روز کمتر نمیشه بلکه بیشتر هم میشه !

فراموش نکنید کسایی که حاضرن پول بابت برنامه نویسی بدن کسایی هستن حسابی تحقیق کردن و برنامه های موجود در بازار نتونسته نیازشونو برآورده کنه

بنابراین آینده برای برنامه نویسان خلاق همیشه هست

یک مثال میارم

این بحث ها وقتی که وبلاگهای مجانی راه اندازی می شدن بود. توی تلویزیون و روزنامه و مجلات بحث داغ این بود که کاربرنامه نویسی و سایت ساختن آجر شد. تا وقتی مجانی هست که بره پول بده !

و حال حقیقت > مردم عادی با اینترنت و انتشار اطلاعات آشنا شدن کم کم رقبت برای سایت کردن وبلاگها زیاد شد پس عملا بازار رو گرم کرد !

iman_ad
چهارشنبه 28 مهر 1389, 20:54 عصر
وقتی بدونی این سایت داره ماهی 20 میلیو می فروشه چی؟
http://www.ham3d.net/shop.html

hamhik
چهارشنبه 28 مهر 1389, 22:16 عصر
فراموش نکنید کسایی که حاضرن پول بابت برنامه نویسی بدن کسایی هستن حسابی تحقیق کردن و برنامه های موجود در بازار نتونسته نیازشونو برآورده کنه
به نظر من که هیچ کس حاضر نیست پول بابت برنامه نویسی بده !چون متاسفانه اکثر کسایی که درخواست می کنن که سایتی براشون نوشته بشه از هیچی سر در نمی یارن. الانم اگه تو اینترنت سرچ کنید کسایی هستن که آگهی زدن که با 50000 تومن سایت می نویسند بیشتر افراد هم از سایت و امکاناتی که یه سایت می تونه داشته باشه سر در نمی یارن و در نتیجه پول زیاد خرج نمی کنن.من یه زمانی فکر می کردم طراحی سایت بهترین حرفه ست اما الان که اومدم تو بازار کار کلی تو ذوقم خورد.

eshpilen
چهارشنبه 28 مهر 1389, 23:11 عصر
برنامه نویسی سفارشی همیشه کاربرد و مشتری های خودش رو داره.
بهرحال اوپن سورس یه واقعیت و یه پدیدهء مشروع هست که میشه گفت در کل برای بشریت خیلی هم سودمند هست، گرچه ممکنه گستردگی حیطهء تجاری، میزان درآمد، و تعداد شغلهای مورد نیاز در رشتهء برنامه نویسی رو کاهش بده (البته این مطلب بر فرض صحت).
همواره افراد زیادی هستن که میتونن و حاضرن در زمینهء نرم افزارهای آزاد/بازمتن کار کنن. با درآمد کم یا حتی بصورت رایگان و داوطلبانه.
سود یک دستهء خاص و محدود که حتی شامل تمام افراد و متخصصان و حرفه ایهایی که در حیطهء برنامه نویسی فعالیت دارن (نه لزوما فعالیت تجاری) هم نمیشه، و صرف عدم امکان وجود تجارت و درآمد مورد نظر این قشر، دلیلی برای مضر شمردن اوپن سورس نیست.

iman_ad
چهارشنبه 28 مهر 1389, 23:48 عصر
موضوع بحث کم شدن موقعیت شغلی برای ماهاست که این همه زحمت می کشیم مطالعه می کنیم و ...

farhadt
پنج شنبه 29 مهر 1389, 03:38 صبح
برو کار میکن مگو چیست کار :لبخند:

میلاد قاضی پور
پنج شنبه 29 مهر 1389, 05:55 صبح
به نظر منم اوپن سورس ها بسیار مفید هم هستند . همین سایتی که توش هستیم اگر نبود معلوم نبود چند تا برنامه نویس تو ایران داشتیم چرا چون اغلب سایتهای مفید و منابع علوم کامپیوترمون رو همین فرومها و سایتهای اوپن سورس از مدت ها پیش تشکیل دادن .در نتیجه سرعت رشد جامعه متخصص بالا رفته در نتیجه تونستیم طراحان وبسایت رو تحویل جامعه بدیم . یعنی اگر پشت سر اوپن سورس ها حرف بزنیم مثل اینه که نمک بخوریم و نمکدون بشکنیم .
همیشه در کنار نسخه های آزاد تولیدات نسخه های تجاری هم وجود داشتن . کرکسهای دنیای کامپیوتر سالهاست دارن برای جنازه مایکروسافت و نرم افزارهاش شکمشون رو صابون میزنن اما ویندوز از دور خارج بشو نیست .
در زمینه طراحی وبسایت هم مشکل از جامعه خود ماست که کمی عقب هست و تقاضا برای نسخه های تجاری زیاد نیست چون درصد بالایی کارشون با یک سی ام اس ساده راه میفته و نیازی به طراحی وبسایت آنچنانی ندارند . تازه اگر هم روزی تقاضا برای طراحی وبسایت زیاد شد دیگه نمیگن یه وبسایت شخصی بنویس . یه پروژه بزرگ شروع میکنن یه قسمتشو میدن دست برنامه نویسها میگن بنویس. میخوام بگم اون موقع سواد تخصصی تر باید داشته باشیم و اینطور نباشه که از همه چی یه ذره بلد باشیم . اون موقع کسی رو نمیخوان که کل سایت رو بتونه بنویسه . یه نفر برای فتوشاپش یه نفر برای چیدمان یه نفر برای امنیت یکی برای فلان جاش و ...
در کل این یعنی اگر زمینه های طراحی وبسایتهای سفارشی در ایران فعلا فراهم نیست ، ما خودمون هم تو خواب خرگوشی هستیم و فردا که این اتفاق افتاد میبینیم چیز زیادی هم بلد نیستیم .

eshpilen
پنج شنبه 29 مهر 1389, 08:14 صبح
موضوع بحث کم شدن موقعیت شغلی برای ماهاست که این همه زحمت می کشیم مطالعه می کنیم و ...
خب شما از ابتدا باید با واقعیت گرایی و برآورد صحیح از فرصتهای شغلی و درآمد یک فیلد توش وارد بشی و براش زحمت بکشی و هزینه کنی. اینکه ظرفیت فرصت های شغلی و درآمد این رشته کمتر از تصور و انتظار شما بوده، فقط یه اشتباه شخصی شما بحساب میاد که روی چیزی با تصور و انتظار و برآورد اشتباه و خلاف واقعیت سرمایه گذاری کردی.
البته بعضی ها هم که کلا به برنامه نویسی علاقه دارن، ازش استفادهء شخصی میکنن، یا شغل اصلیشون نیست، که اینها نیازشون به تجارت و درآمد به حد بقیه بالا نیست (بعضیا که کلا بدون درآمد هم کلی حال میکنن!!).

بعدهم هرکس که گفت من برنامه نویس هستم که نمیشه. باید ببینی فرصتهای شغلی و درآمد خوب و مطمئن برنامه نویسی واقعا توی چه چیزهایی هست، مطابق واقعیت و آمار و چیزی که بازار طلب میکنه، چه سطحی از تبحر و تخصص علمی رو نیاز داره، بعد قضاوت کنی ببینی اونایی که ادعا میکنن زحمت کشیدن و هزینه کردن واقعا در جهتی که لازم بوده حرکت کردن و به جایی که لازمه رسیدن و بقول معروف تست کمی و کیفی رو پاس کردن یا نه!

mohsen507
پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:17 عصر
به نظر منم اوپن سورس ها بسیار مفید هم هستند . همین سایتی که توش هستیم اگر نبود معلوم نبود چند تا برنامه نویس تو ایران داشتیم چرا چون اغلب سایتهای مفید و منابع علوم کامپیوترمون رو همین فرومها و سایتهای اوپن سورس از مدت ها پیش تشکیل دادن .در نتیجه سرعت رشد جامعه متخصص بالا رفته در نتیجه تونستیم طراحان وبسایت رو تحویل جامعه بدیم . یعنی اگر پشت سر اوپن سورس ها حرف بزنیم مثل اینه که نمک بخوریم و نمکدون بشکنیم .
همیشه در کنار نسخه های آزاد تولیدات نسخه های تجاری هم وجود داشتن . کرکسهای دنیای کامپیوتر سالهاست دارن برای جنازه مایکروسافت و نرم افزارهاش شکمشون رو صابون میزنن اما ویندوز از دور خارج بشو نیست .
در زمینه طراحی وبسایت هم مشکل از جامعه خود ماست که کمی عقب هست و تقاضا برای نسخه های تجاری زیاد نیست چون درصد بالایی کارشون با یک سی ام اس ساده راه میفته و نیازی به طراحی وبسایت آنچنانی ندارند . تازه اگر هم روزی تقاضا برای طراحی وبسایت زیاد شد دیگه نمیگن یه وبسایت شخصی بنویس . یه پروژه بزرگ شروع میکنن یه قسمتشو میدن دست برنامه نویسها میگن بنویس. میخوام بگم اون موقع سواد تخصصی تر باید داشته باشیم و اینطور نباشه که از همه چی یه ذره بلد باشیم . اون موقع کسی رو نمیخوان که کل سایت رو بتونه بنویسه . یه نفر برای فتوشاپش یه نفر برای چیدمان یه نفر برای امنیت یکی برای فلان جاش و ...
در کل این یعنی اگر زمینه های طراحی وبسایتهای سفارشی در ایران فعلا فراهم نیست ، ما خودمون هم تو خواب خرگوشی هستیم و فردا که این اتفاق افتاد میبینیم چیز زیادی هم بلد نیستیم .

با ايشون موافقم .بسيار عالي :تشویق:

profnami
جمعه 30 مهر 1389, 13:33 عصر
بنده به طراحی وب عشق میورزم . همیشه مطمئن باشید کار هست . اگر کار بلد باشید و دنبالش بروید . حتی با وجود این همه اپن سورس

iman_ad
جمعه 30 مهر 1389, 17:28 عصر
خب شما از ابتدا باید با واقعیت گرایی و برآورد صحیح از فرصتهای شغلی و درآمد یک فیلد توش وارد بشی و براش زحمت بکشی و هزینه کنی. اینکه ظرفیت فرصت های شغلی و درآمد این رشته کمتر از تصور و انتظار شما بوده، فقط یه اشتباه شخصی شما بحساب میاد که روی چیزی با تصور و انتظار و برآورد اشتباه و خلاف واقعیت سرمایه گذاری کردی.
البته بعضی ها هم که کلا به برنامه نویسی علاقه دارن، ازش استفادهء شخصی میکنن، یا شغل اصلیشون نیست، که اینها نیازشون به تجارت و درآمد به حد بقیه بالا نیست (بعضیا که کلا بدون درآمد هم کلی حال میکنن!!).

بعدهم هرکس که گفت من برنامه نویس هستم که نمیشه. باید ببینی فرصتهای شغلی و درآمد خوب و مطمئن برنامه نویسی واقعا توی چه چیزهایی هست، مطابق واقعیت و آمار و چیزی که بازار طلب میکنه، چه سطحی از تبحر و تخصص علمی رو نیاز داره، بعد قضاوت کنی ببینی اونایی که ادعا میکنن زحمت کشیدن و هزینه کردن واقعا در جهتی که لازم بوده حرکت کردن و به جایی که لازمه رسیدن و بقول معروف تست کمی و کیفی رو پاس کردن یا نه!
اول اینکه شما به جای بدو بیرا گفتن به من و اینکه من راه درست رفتم یا نه کار نداشته باش چون از شما نخواستم در مورد شخص من نظر بدی، اول خوب تاپیک بخون لطفا موضوع بحث من نیستم
در ضمن من لنگ پروژه نیستم!!!
سوال این که متاسفانه برنامه نویسی هیچ صنف مشخصی نداره و قیمت ها همه بر اساس ارزیابی شخصی داده می شه همه می دونیم فرق یک برنامه که اختصاصی نوشته می شه با یک برنامه ای که با دید کلی و بومی نشده نوشه می شه چیه البته این تاپیک من در بخش asp.net مطرح کردم و دوستان انتقال دادن موضوع بحث این که یک سازمان یا شرکتی که برای تبلیغاتش ماهی خودات تومن خرج می کنه چرا باید برای سایتش هزینه نکنه!
چرا باید بعضی از همکاران ما با قیمت نازل ارزش کار پایین بیارن و این در نظر نمی گیرند که چه بلایی سر این حرفه دارن می یارن
من خودم مهندس مکانیکم و فوق لیسانس آیرودینامیک دارم و این کار بخاطر علاقه ای که دارم از زمان دانشجویی توسعه دادم، اینم شد حرف برو کارتو عوض کن!! مگه شما شناختی روی بنده داری!!!