View Full Version : سوال: مشکل در ارتباط data grid و دیتا بیس
conter
چهارشنبه 28 مهر 1389, 20:39 عصر
سلام دوستان من یک مشکل عجیب توی برنامم پیدا کردم وقتی دیتا بیس رو به دیتا گرید وصل میکنم وقتی به کالمن های توی دیتا گرید caption میدم و data fiels اون ها رو مشخص میکنم وقتی برنامه رو اجرا میکنم بعضی از فیلد ها رو نشون نمیده اطلاعتشون رو !!! یعنی مثلا شماره فاککتور رو نشون میده مقدارشو ولی ردیف رو نشون نمیده !!! و اگر هم بخوایم بهش مقدار بدیم مثلا 1 این پیغام ظاهر میشه ....
could not found 1
من که گیج شدم همه چی رو بررسی کردم نمیفههم مشکل برنامه از کجاست من سورس برنامه رو میذارم اگه میشه راهنماییم کنید ....
akbarg64
پنج شنبه 29 مهر 1389, 22:18 عصر
سلام. خیلی جالب بود.این مدلی رو دیگه ندیده بودم.موفق باشید
conter
شنبه 01 آبان 1389, 15:16 عصر
فقط دوست عزیز میشه بگی این کدهایی که نوشتی چی کار میکنن ؟
akbarg64
شنبه 01 آبان 1389, 17:22 عصر
فقط دوست عزیز میشه بگی این کدهایی که نوشتی چی کار میکنن ؟
سلام.کدوم قسمتش؟؟؟؟؟من فقط نام فیلد هات رو عوض کردم.تنها قسمتی که عوض کردم اتصال به دیتابیس بود قسمت Form load.
conter
شنبه 01 آبان 1389, 22:17 عصر
خوب برنامه ات که رو سیستم من درست اجرا نمیشه فقط من کد ها رو میتونم ببینم با این کار مشکلی که در بالا نوشتم بر طرف شده ؟
akbarg64
یک شنبه 02 آبان 1389, 17:33 عصر
:متعجب::متعجب:.اره چنین خطایی نمیده .غیر ممکنه که توی سیستم تو اجرا نشه.احتمالا جای بانک رو عوض نکردی؟؟؟؟؟این فایل رو توی یه پوشه جداگانه بریز و اجرا کن.یه بار دیگه هم میگم اینجا فقط نام فیلد های تیبلت عوض شده و کدهای اتصال به دیتابیس. به همراه قسمت دیتا گرید caption و data fiels اون ها. وچیز دیگه ای عوض نشده.بازم تو خطا رو بگو ببینم.چون من اینو چندین بار اجرا کردم.
kitcat_m18
یک شنبه 02 آبان 1389, 19:19 عصر
سلام دوست عزیز
برای اینکه به مشکل جابه جا شدن دیتا بیس تو سیستمت نخوری تو کانکشنت از فایل UDL استفاده کن.
اینطوری با جا به جایی بانکت خیلی راحت می تونی آدرس بانک جدید رو بهش بدی
روش های دیگه ای هم برای انتخاب محل دیتابیس های لوکال وجود داره که یه کمی پیچیده تره
(Brows کردن با Common Dialog)
موفق و پیروز باشید :لبخندساده:
conter
دوشنبه 03 آبان 1389, 13:33 عصر
سلام دوست عزیز
برای اینکه به مشکل جابه جا شدن دیتا بیس تو سیستمت نخوری تو کانکشنت از فایل UDL استفاده کن.
اینطوری با جا به جایی بانکت خیلی راحت می تونی آدرس بانک جدید رو بهش بدی
روش های دیگه ای هم برای انتخاب محل دیتابیس های لوکال وجود داره که یه کمی پیچیده تره
(Brows کردن با Common Dialog)
موفق و پیروز باشید :لبخندساده:
دوست عزیز میشه روش udl رو توضیح بدین ؟ من چیزی در موردش نمیدونم
kitcat_m18
دوشنبه 03 آبان 1389, 22:27 عصر
سلام conter عزیز،
البته UDL حکم یه واسط رو داره برای ارتباط با بانک اطلاعاتی ما،
برای ساخت یک UDL یک فایل (مثلا از نوع تکست) ایجاد کنید و سپس پسند فای را به UDL. عوض کنید، مشاهده می کنید که ب اجرای فایل جدید پنجره ی Data Link Properties را مشاهده خواهید کرد یه نمونه UDL فایل برای شما ضمیمه کرده ام،
در ضمن شما اگه می خوای به بان اکسس متصل بشی از قسمت Provider گزینه ی Microsoft Jet 4.0 OLE DB Provider را انتخاب کن بعد روی کلید Next کلیک کن Select or enter a database name مسیر پایگاه داده رو براش مشخص کن (اگه بانکت پسورد داره تیک Blank Password رو بردار و بهش یوزر نیم و پسورد بانکت رو بده) بعد با کلیک بر روی Test Connection ارتباط رو با پایگاه داده ات چک کن تو قسمت Advanced هم دسترسی Read & Write رو ترجیحا انتخاب کن.
همونطور که متوجه شدی به واسطه فایل های UDL میشه بدون نیاز ه دستکری رو کد های برنامه مسیر بانکرو به راحتی عوض کرد.
مفق باشی :لبخندساده:
adib202
دوشنبه 03 آبان 1389, 22:40 عصر
دوست من کارت جند تا ایراد داره:
1-اگه مسیر دیتا بیست رو واسه تغییرات رو دیتاگرید از شی adodc می دی ؛ تغییراتی که بعدا روی تیبل در دیتابیس انجام میدی دیگه اینجا اعمال نمیشه
2-با میسر داده دیتا بیست به Adodc در این مسیر recordsourc-->commandtype-->8 و بعد در قسمت command text این کد رو بنویس:
select * from table1
3-بهتره نام ستون ها در دیتا بیس فارسی نباشند
kitcat_m18
سه شنبه 04 آبان 1389, 00:40 صبح
یه نمونه کد هم دارم که برات ضمیمه کردم،
شما لطف کن اول برو تو UDL مسیر دیتا بیس رو ست کن بعد پروژه رو اجرا کن (اگه مسیر دیتا بیس رو ست نکنی اونو پیدا نمی کنه)
برات زیر همون کد تو سورس برنامه کانکشن زدن با استرینگ رو هم نوشتم یه نگاه بندازی و با هم مقایسه کنی متوجه میشی که اینطوری بهتر می تونی پروژه هاتو کد بزنی.
موفق باشی :لبخندساده:
conter
پنج شنبه 06 آبان 1389, 14:43 عصر
دوست من کارت جند تا ایراد داره:
1-اگه مسیر دیتا بیست رو واسه تغییرات رو دیتاگرید از شی adodc می دی ؛ تغییراتی که بعدا روی تیبل در دیتابیس انجام میدی دیگه اینجا اعمال نمیشه
2-با میسر داده دیتا بیست به Adodc در این مسیر recordsourc-->commandtype-->8 و بعد در قسمت command text این کد رو بنویس:
select * from table1
3-بهتره نام ستون ها در دیتا بیس فارسی نباشند
دوست عزیز این برنامه و دستوراتی که داده بودی مشکل منو رو رفع نکرده بود بازم محتویات بعضی فیلد ها نشون داده نمیشه ...
conter
پنج شنبه 06 آبان 1389, 21:52 عصر
دوستان عزیز اقا من کشف کردم که توی طراحی دیتا گرید نباید اسم کالمن ها رو فارسی گذاشت و دیتا فیلد هم همین طور من رفتم تمامی رکورد هامو تو دیتا بیس اسم انگلیسی دادم تا درست شد اما من برنامم واسه یک کارخونس و کارخونه که نمیتونه با رکورد اینگلیسی کار کنه واسه همین حسابی گیرم کمکم کنید ممنون ..
Javad-2010
پنج شنبه 06 آبان 1389, 21:58 عصر
دوست عزیز؛
اگه Caption ستونهای DataGrid را فارسی بنویسی، مشکلی پیش نمیاد.
من خودم همیشه همین کار را میکنم و مشکلی هم توی هیچ ویندوزی ندارم.
conter
جمعه 07 آبان 1389, 10:01 صبح
دوست عزیز؛
اگه Caption ستونهای DataGrid را فارسی بنویسی، مشکلی پیش نمیاد.
من خودم همیشه همین کار را میکنم و مشکلی هم توی هیچ ویندوزی ندارم.
یعنی اگر کپشن ها رو فارسی بنویسم و دیتا فیلد ها انگلیسی مشکلی پیش نمیاد ؟
Javad-2010
جمعه 07 آبان 1389, 11:10 صبح
یعنی اگر کپشن ها رو فارسی بنویسم و دیتا فیلد ها انگلیسی مشکلی پیش نمیاد ؟
درسته، هیچ مشکلی پیش نمیاد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.