ورود

View Full Version : سوال: ديتا بيس در برنامه ديكشنري

abbas.m.k
چهارشنبه 28 مهر 1389, 21:29 عصر
با سلام خدمت دوستان .من يه پروژه دارم و ميخوام چيزي شبيه ديكشنري بنويسم.كارهاي جستجو در ديتابيس رو انجام داده ام و مشكلي نيست.اما يه مشكل اينجا دارم:
ميخوام ديتابيس آماده بشه ابتدا و له هنگام نصب برنامه به برنامه لود بشه. لطفا راهنمايي كنيد
ممنون.در واقع بگيد كلمات و معني آن ها كجا اضافه بشه؟

hesamy2004
چهارشنبه 28 مهر 1389, 22:34 عصر
خب از چه دیتابیسی داری استفاده میکنی؟ اگه از RMS میخوای استفاده کنی که این قابلیت رو نداره که اول توش دیتا بریزی بعدا ازش تو برنامت استفاده کنی.

دسترسی به دیتابیست آنلاینه یا آفلاین یعنی میخوای از طریق اینترنت به دیتابیس وصل شی یا دیتابیست رو گوشیت باشه؟

abbas.m.k
چهارشنبه 28 مهر 1389, 22:36 عصر
بله از rms استفاده مي كنم.و آفلاين هست.اگه با rms نميشه پس از چه روشي استفاده كنم.

hesamy2004
چهارشنبه 28 مهر 1389, 22:48 عصر
بسته به گوشیت میتونی از SQLight3 استفاده کنی. رو گوشیهای ویندوز مشکلی نیست میتونی اجراش کنی. ولی اگه برای گوشیهای سیمبین میخوای فکر میکنم از سری S60 v3 به بعد بتونن ازش استفاده کن. رو v5 جواب میده ولی رو v3 رو مطمئن نیستم. البته یزره تو دردسر میافتی ولی تو فروم نوکیا جستجو کن ببین چی میتونی پیدا کنی.
شاید انقدر پیچیده نباشه.:متفکر:

rashid1368
یک شنبه 09 آبان 1389, 09:41 صبح
سلام شما می تونی همون کاری رو که در برنامه PMD انجام شده استفاده کنید
همه کلمات رو به روش B_Tree در فایل های متنی مختلف قرار بدی....که قبلا در تاپیک های همین فروم در موردش بحث شده ..... بعد اولین باری که برنامه شما اجرا می شه از همون الگوریتم B_Tree استفاده کنی و کلمات رو وارد rms کنی....
الگوریتم B_Tree که یه سرچ داخل گوگل بزنی می تونی پیدا کنی... الگوریتم درج و حذف و جستجوش به درد برنامه دیکشنری می خوره.....
اما اگه بخوای فقط در اولین باری که برنامه شما اجرا میشه این الگوریتم درج انجام بشه.... شما می تونی یه RecordStore تعریف کنی... بعد در همون StartApp کلاس Midlet اصلی ات چک کنی که اگه خالی بود یعنی این اولین باری هست که داره این برنامه داخل این گوشی اجرا می شه
..........
این رو هم باید اضافه کنم که شما از الگوریتم B_Tree در برنامه موبایلتون تنها قسمت Search رو احتیاج دارید و می تونید برای تولید فایل های متنی از کلمات انگلیسی، از طریق برنامه هایی که با زبانهایی مثل C# نوشته شده استفاده کنید
حتما داخل سایت wikipedia.org جستجو کنی می تونی پیدا کنی
--------
یا حق

abbas.m.k
یک شنبه 09 آبان 1389, 10:41 صبح
من با يه روش ساده تونستم كار جستجو را با استفاده از فايل انجام بدم.اما ديكشنري من فارسي به فارسيست.الان يه مشكل هست كه روي بعضي از گوشي ها اگه كلمه اي مثل اثير كه (ي) داره بزني جواب نميده.اگه كسي ميتونه بگه مشكل از كجاست لطفا راهنمايي كنيد