View Full Version : سوال: قفل سخت افزاری
hamidhws
چهارشنبه 28 مهر 1389, 22:22 عصر
با سلام
بی زحمت یه توضیح کامل و از صفر در مورد قفل سخت افزاری بدید
بیشتر در مورد قفل سخت افزاری جهت جلوگیری از ورود غیر مجاز
با تشکر
Nima NT
چهارشنبه 28 مهر 1389, 23:05 عصر
قفل سخت افزاری جهت جلوگیری از کپی کردن نرم افزار استفاده میشه ، البته کاربرد در زمینه جلوگیری از ورود غیر مجاز هم میتونه داشته باشه ولی بستگی به نیاز شما داره.
کمی بیشتر توضیح بفرمائید...
hamidhws
پنج شنبه 29 مهر 1389, 14:00 عصر
قفل سخت افزاری جهت جلوگیری از کپی کردن نرم افزار استفاده میشه ، البته کاربرد در زمینه جلوگیری از ورود غیر مجاز هم میتونه داشته باشه ولی بستگی به نیاز شما داره.
کمی بیشتر توضیح بفرمائید...
با سلام وتشکر از پاسخگویی شما دوست عزیز
ببینید سوال کلی من اینه که آیا راه دیگه ای غیر از گذاشتن پسورد در اول برنامه برای جلوگیری از ورود غیر مجاز هست؟
با تشکر
Nima NT
پنج شنبه 29 مهر 1389, 20:48 عصر
بله ، استفاده از همین قفل سخت افزاری ، اگر هدفتون این هست که در یک نرم افزار بین کاربران تمایز قائل بشید همون روش پسورد بهتر هست ولی اگر هدفتون جلوگیری از کپی برداری است بهتر است از قفل سخت افزاری استفاده کنید و در جای جای برنامه حضور قفل را بررسی کنید.
hojjatshariffam
جمعه 30 مهر 1389, 15:28 عصر
با سلام وتشکر از پاسخگویی شما دوست عزیز
ببینید سوال کلی من اینه که آیا راه دیگه ای غیر از گذاشتن پسورد در اول برنامه برای جلوگیری از ورود غیر مجاز هست؟
با تشکر
خب می تونی از ماژولهای اثر انگشت استفاده کنی ، کاربری که می خواد وار برنامه بشه انگشتشو میزاره رو سنسور و برنامت اونو میخونه
و هزاران راه دیگه
hamidhws
جمعه 30 مهر 1389, 17:59 عصر
خب می تونی از ماژولهای اثر انگشت استفاده کنی ، کاربری که می خواد وار برنامه بشه انگشتشو میزاره رو سنسور و برنامت اونو میخونه
و هزاران راه دیگه
این روش چقدر کار میبره و اگه بخوام پیاده سازی کنم چه تجهیزاتی نیاز دارم و آیا از طریق زبان های دات نت میتونم براش کد نویسی کنم؟و چه قیمتی باید روش بذارم؟(منظورم قیمتی است که بابت این کار باید از کارفرما بگیرم)
با تشکر
ab.mahmoodi
دوشنبه 03 آبان 1389, 20:20 عصر
با سلام
بی زحمت یه توضیح کامل و از صفر در مورد قفل سخت افزاری بدید
بیشتر در مورد قفل سخت افزاری جهت جلوگیری از ورود غیر مجاز
با تشکر
بنظر من شما ميتوانيد براي اين منظور از قفل سخت افزاري براحتي استفاده نماييد. و نسبت به دستگاه اثر انگشت نيز ارزانتر است. شما براي هر كاربر يك مجوز براي ورود درنظر بگيريد و اين مجوزها را بصورت كدهاي خاص در حافظه قفل ذخيره كنيد. سپس در هنگام اجراي نرم افزار، مجوز از كاربر خواسته شده و بعد از اينكه كاربر مجوز خود را وارد نمود نرم افزار آنرا با مقادير موجود در قفل مقايسه نموده و در صورت معتبر بودن، اجازه ورود ميدهد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.