View Full Version : مشکل Ado
MToloo
پنج شنبه 06 مرداد 1384, 12:29 عصر
وقتی در پروپرتی ExecuteOptions یک دیتاست Ado, مورد AsynchFetchNonBlocking را true میکنم که اطلاعات را غیر همزمان fetch کند و پروسس بلاک نشود, خوب قاعدتا خیلی جاها مشکل پیش می اید که بعضی از آنها طبیعی به نظر می رسد. مثلا یک کامپوننت grid خوشگل! (cxGrid) دارم که با این وضعیت مشکل داره. خوب چون شاید برای این گزینه ado پیش بینی اش و نکرده باشن.
ولی دیگه خود ado که نباید مشکل داشته باشه. وقتی با این حالت رو جدول filter قرار بدم بعضی اوقات پیدا نمیکنه. یعنی اگه filtered رو true کنم، هیچ رکوردی رو نشون نمیده. در حالی که اگه رو ی همون جدول همون فیلتر و بزارم ولی با حالت AsynchFetchNonBlocking نباشه، پیدا میکنه!
mehdi1981
پنج شنبه 20 مرداد 1384, 01:04 صبح
در موردintraweb توضیحات بیشتری بدهید که چگونه صفحه web طراحی می گردد؟ وچگونه فعال باید کرد؟
vcldeveloper
پنج شنبه 20 مرداد 1384, 06:18 صبح
در موردintraweb توضیحات بیشتری بدهید که چگونه صفحه web طراحی می گردد؟ وچگونه فعال باید کرد؟
عزیز جان، عنوان این تاپیک هست "مشکل Ado "، یعنی اگه مشکلی درباره ADO داری می تونی اینجا مطرح بکنی، نه درباره IntraWeb. درباره IntraWeb قبلا بحث شده، می تونی جواب سوالت رو با جستجو در مباحث گذشته سایت پیدا کنی، اگه پیدا نشد، براش یه تاپیک جدید در همین بخش دلفی ایجاد کن.
موفق باشی
محمد مومنی
چهارشنبه 19 بهمن 1384, 20:47 عصر
دوستان بعد از اینکه دستور جستجو در ado رو وارد کردیم نتیجه جستجو رو چه طور نمایش بدهیم .
در ضمن دو خاصیت cursorlocation , cursor type در ado چیست ؟
در صورت امکان با مثال
vcldeveloper
جمعه 21 بهمن 1384, 03:02 صبح
دوستان بعد از اینکه دستور جستجو در ado رو وارد کردیم نتیجه جستجو رو چه طور نمایش بدهیم .
در لیست کامپوننت های دلفی Tab ایی وجود داره به اسم Data Controls، این کامپوننت ها برای نمایش داده های بانک اطلاعاتی استفاده میشند.
در ضمن دو خاصیت cursorlocation , cursor type در ado چیست ؟
قبلا توضیح داده شده.
کلا بهتر یه کتاب دلفی مطالعه کنید تا جواب اینطور سوالات را راحتتر بدست بیارید.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.