View Full Version : داده فارسی روی وب
nnmmss
پنج شنبه 06 مرداد 1384, 13:41 عصر
من یک بانک اطلاعاتی access دارم که میخوام روی وب ببینمش ولی وقتی روی وب میبنم همه داده ها به صورت (؟) در اومدن. من توی صفحه وب همه کدپیج ها را امتحان کردم ولی جواب نداد.
حتی توی SQL دادهها را Import کردم ولی جواب نداد.
من حتی دادهها را روی xml عمل export را انجام دادم. وقتی روی خود xml دوبار click میکنم میتونم داده را فارسی توی explorer ببینم ولی اگر با asp داده ها را زا xml بکشم بیرون و روی explorer نشون بدم دوباره همه داده های فارسی به صورت (؟) نشون داده میشه
میدونم که مشکل کدپیجی هست ولی نمیدونم که چطور باید مشکل را حل کنم. ممنون میشو اگر کسی بتونه کمکم کنه.
مرسی
3nitro
پنج شنبه 06 مرداد 1384, 18:13 عصر
ببین اول صفحاتت این کد رو اضافه کن . هم موقع خوندن از دیتابیس هم موقع وارد کردن . فکر کنم مشکلت حل بشه چون من خودم از این روش استفاده می کنم :
< meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<% session.codepage=65001 %>
M-Gheibi
پنج شنبه 06 مرداد 1384, 19:34 عصر
ابتدای هر صفحه کد زیر را اضافه کنید. (دقت کنید که اولین خط کد صفحه مورد نظر باشد)
<%@CODEPAGE=65001%> <%@CODEPAGE=65001%>
3nitro
پنج شنبه 06 مرداد 1384, 20:08 عصر
این کدی که شما دادید برای کدپیچ آیا با session.codepage تفاوتی داره ؟
M-Gheibi
پنج شنبه 06 مرداد 1384, 23:13 عصر
برای انجام هر واکنش و عملی در یک جلسه کاری (Session) خصوصیت Session.CodePage نحوه کدگذاری (Encoding) را مشخص می کند.
تنظیم Session.CodePage بر روی تمامی واکنشهای یک جلسه کاری تاثیر می گذارد در صورتی که @CodePage تنها برای صفحه جاری این تغییرات را ثبت می کند.
ضمنا این را هم به خاطر داشته باشید که در هر صفحه تنها می بایست یک نوع کد پیج تعریف شده باشد. در غیر اینصورت با نمایش کاراکترهای غیر معمول و نامفهوم مواجه خواهیم شد. به همین علت در صورتی که در برنامه نمونه ای دو صفحه داشته باشیم و یکی از صفحات با استفاده از #include در صفحه دیگر فراخوانده شود، کدپیج صفحه اصلی مورد (parent page) بر تنظیم کدپیج دخالت خواهد داشت.
نوشته بالا برگرفته از MSDN بود. علاوه بر نوشته های فوق تجربه شخصی بنده نشان می دهد برای نمایش متون فارسی، Session.CodePage در بعضی مواقع به درستی جوابگو نیست. به همین خاطر استفاده از دستوردهنده CodePage را به استفاده از این خصوصیت ترجیح می دهم.
آقا/خانم nnmmss در صورتی که روشهای فوق جواب نداد این را هم تست کنید:
1. صفحه ASP خود را با استفاده از Notepad باز کنید.
2. به منوی File رفته، گزینه Save As را کلیک کنید.
3. برای Encoding آیتم UTF-8 را انتخاب کنید.
4. فایل جاری را با پسوند ASP ذخیره کنید.
امیدوارم دوستان عزیز به جواب رسیده باشند.
nnmmss
شنبه 08 مرداد 1384, 12:22 عصر
سلام
مرسی از پاسخ همه دوستان.
من codepage=65001 را اول صفه گذاشتم و تونستم که داده ها را به صورت فارسی ببینم. ولی حالا یک مشکل وجود داره اونم اینه که داده های قبلی من همه با کد پیج 1256 هستند و الان این دوتا داده بهم نیمخورن. من چطور میتونیم داده های unicode را با 1256 تبدیل کنم و بعد وارد Sqlبکنم؟
مرسی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.