ورود

View Full Version : سوال: در مورد انتخاب جاوا

saeed.5570
پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:36 عصر
با سلام خدمت دوستان
من برنامه نویسی جاوا رو تازه شروع کردم.قبلا c# کار میکردم.الان دارم کتاب جعفر نژاد رو میخونم ولی چیزی جز کد نمیبینم.یعنی با جاوا نمیشه مثل c# یه برنامه ی user friendly نوشت؟اصلا جاوا برای چه کارهایی خوبه؟
با تشکر

ali zi zeperto
پنج شنبه 29 مهر 1389, 21:15 عصر
با سلام خدمت دوستان
من برنامه نویسی جاوا رو تازه شروع کردم.قبلا C#‎ کار میکردم.الان دارم کتاب جعفر نژاد رو میخونم ولی چیزی جز کد نمیبینم.یعنی با جاوا نمیشه مثل C#‎ یه برنامه ی user friendly نوشت؟اصلا جاوا برای چه کارهایی خوبه؟
با تشکر
شما اول تعریف user friendly رو یه اشاره ای بکن.
بعد بگو چه کاری با c# کردی که با جاوا نشده.

saeed.5570
جمعه 30 مهر 1389, 09:39 صبح
مثلا توی C# از فرم ها و textbox ها و ... به راحتی میشد استفاده کرد.در واقع یک غالب تجاری رو میشد در عرض چند دقیقه در اورد.ولی محیط جاوا ecslip (اگه اشتباه نکرده باشم)خبری از این فرم ها نیست

ali zi zeperto
جمعه 30 مهر 1389, 16:49 عصر
مثلا توی C#‎ از فرم ها و textbox ها و ... به راحتی میشد استفاده کرد.در واقع یک غالب تجاری رو میشد در عرض چند دقیقه در اورد.ولی محیط جاوا ecslip (اگه اشتباه نکرده باشم)خبری از این فرم ها نیست
خوب به این نمی گن user friendly.
بله با اینکه به راحتی زبانهای دیگه نیست موافقم.من تجربه vb و delphi رو تو محیط ویندوز دارم.توی محیطهای جاوا مثل اونها نیست.اونها هم این مسایل رو پشت پرده خودشون انجام میدن.البته گویا plugin هایی برای محیطهای توسعه جاوا هست که اون شرایط رو فراهم می کنه ولی نمی دونم که چطور کار می کنن.به نظر من توی جاوا برای کارای مشابه پر زبانهای دیگه باید کار بیشتری انجام داد.بعضیاش بخاطر شی گرای محض بودن جاواست.

spranza804
جمعه 14 آبان 1389, 07:59 صبح
سلام
IDEهای جاوا هم tools هایی را به منظور طراحی GUI دارا هستند. مثلا نت بینز به صورت پیشفرض این امکان را دارد و Eclipse با نصب یک پلاگین این امکان را در اختیار می گذارد.

m44miri
جمعه 14 آبان 1389, 08:46 صبح
من هم اوایل مثل شما فکر میکردم
جاتون خالی توی همین انجمن کم مونده بود بعضی از این متعصبهای الکی جوشی که این روزا توی این کشور به شکلهای مختلف وجود دارند کله منو بخاطر همین سوالم بکنن :قهقهه:
اما این خواسته شما خواسته بدی نیست اما انعطاف برنامتو کم میکنه
به javaFX نگاهی بنداز.ببین چطوری برنامه ایی را میشه توش نوشت که با صد تا دلفی نمیشه
البته دلفی هم قابلیتهای خاص خودشو داره
بهرحال هر زبانی جا خودش
به آمار هم ک نگاهی بکنی میبینی بعد از c,C++‎‎ دومین زبان دست جاوا قبضه شده
بازم به هر حال اگه این قابلت های فوری را دوست داری الان توی NetBeansوجود داره
نصبش کن و ببین
ولی یچیزی که برام جا افتاده انه که جاوا با همه سختیش برام شیرینه
همین الان دارم با ترکیب javaFX , ejb یک اتوماسیون open source مکاتبات اداری مینویسم
البته تازه فرمهاشو طراحی کردم خیلی مشکلات برام پیش اومده که فقط با سرچ کردن دارم حل میکنمش و منابعش نصبت به دلفی و C#‎‎ خیلی کمتره اما این خصوصیات enterprise که جاوا داره منو مجذوب خودش کرده...
بانکداری ایران را بیخال اما بانکداری کشورها توسعه یافته را اگه نگاهی بندازی میبینی که جاوا داره حرف اولو میزنه توش
البته این حرفا رو زدم تا دیدتو از سطح ببری به عمق
بی دلیل نیست که ایران را توی این مقوله و زبان تحریم کردند

Cold.82
شنبه 15 آبان 1389, 07:58 صبح
به آمار هم ک نگاهی بکنی میبینی بعد از c,C++‎‎‎‎ دومین زبان دست جاوا قبضه شده

http://www.tiobe.com/index.php/content/paperinfo/tpci/index.html

m44miri
شنبه 15 آبان 1389, 09:02 صبح
خوب :تشویق: به به ..چه بهتر ...چه بهتر :لبخند:
آمار من مال چند ماه پیش بود
الان رسیده به رده اول..بهر حال جاوا بخاطر امنیت فوق العادش و محبوبیتش همیشه توی رده اول یا دوم بوده .