ورود

View Full Version : ساخت ویندوز آماده روی هارد اکسترنال

صباح فتحی
پنج شنبه 29 مهر 1389, 18:51 عصر
سلام دوستان من یک هارد 500 گیگ اکسترنال گرفتم میخام از ویندوزم باتموم برنامه های نصب شدش یک بکاپ بگیرم و وقتی که ویندوزم دچارمشکل شد اون ویندوز رو جایگیزین کنم
لطفاکمکم کنید

حسین فلاحی
پنج شنبه 29 مهر 1389, 19:11 عصر
این دقیقا همون کاریه که من کردم.
برید به این مسیر:
Control Panel\All Control Panel Items\Backup and Restore
بعد سمت چپ Create a system image رو انتخاب کنین و مراحلش رو برین.
تمام.

پی نوشت: یک system repair disk هم بسازین برای محکم کاری.

ویرایش: البته اگه ویندوزتون سون هست. شاید اون مسیر برای XP درست نباشه.

صباح فتحی
پنج شنبه 29 مهر 1389, 19:30 عصر
دوست عزیز ویندوز من 7 هست راستش خیلی تنند توضیح دادید اصلا متوجه نشدم:خجالت:
نرم افزاری واسه آسان تر شدن این کارنیست عزیز؟

حسین فلاحی
پنج شنبه 29 مهر 1389, 19:51 عصر
نه اتفاقا تند نیست. به خاطر راحت بودنشه!
تمام کارها همینه.

systmem image مایکروسافت می تونه طبق یک زمانبندی هم آپدیت کنه. یعنی بعد از مدتی نرم افزارهای جدید نصب شده و همین طور تغییرات داده شده رو backup می گیره.
بنابراین نیاز به هیچ نرم افزار دیگه ای نیست.

Netsky
جمعه 30 مهر 1389, 10:32 صبح
سلام .

نرم افزاری واسه آسان تر شدن این کارنیست عزیز؟
یه برنامه فکر کنم واسه این کار باشه . Acronis True image . البته خودم باهاش کار نکردم ولی میگن برنامه خوبیه و آموزش های زیادی داخل نت واسش هست .

مهران رسا
جمعه 30 مهر 1389, 10:54 صبح
حالا این پشتیبانی که گرفتیم رو در چه حالتی میشه استفاده کرد ؟ بعد از نصب مجدد ویندوز باید Restore بشه ؟

صباح فتحی
جمعه 30 مهر 1389, 11:45 صبح
سلام .

یه برنامه فکر کنم واسه این کار باشه . Acronis True image . البته خودم باهاش کار نکردم ولی میگن برنامه خوبیه و آموزش های زیادی داخل نت واسش هست .
بله من گشتم برنامه ی نورتن کاست هم جالبه و کارشم اسونه

حسین فلاحی
جمعه 30 مهر 1389, 12:48 عصر
حالا این پشتیبانی که گرفتیم رو در چه حالتی میشه استفاده کرد ؟ بعد از نصب مجدد ویندوز باید Restore بشه ؟
نه. نیازی به نصب مجدد نیست.

سه حالت داره.
یک: به control panel دسترسی دارین. در این صورت Restore رو انتخاب می کنین و مراحلش رو می رین و همه چیز بر می گرده به زمانی که backup گرفتین.

دو: ویندوز load نمی شه. با این حساب کلید F8 رو می زنین و دستوراتش رو اجرا می کنین و username و password رو می زنین و مراحلش رو می رین. در آخر همه چیز بر می گرده به backupی که گرفتین.

سه: ویندوز load نمی شه و شما CD ویندوز رو دارین یا system repair disk (که قبلا در پست قبلی گفتم) دارین. اون رو وارد می کنین و مراحلش رو می رین و repair your computer رو انتخاب می کنین. و تمام تنظیمات بر می گرده.

من با نظر شخصیم ، همین windows image disk رو به هر نرم افزار دیگه ای ترجیح می دم.
پی نوشت: جزئیات بیشتر رو می تونین توی help ویندوز ببینین.

shima2006
جمعه 30 مهر 1389, 23:04 عصر
سلام .

برنامه Acronis برای این منظور فوق العاده است
من همیشه ازش استفاده می کنم هم سرعتش خوبه و هم کار کردن باهاش آسونه...