ورود

View Full Version : سوال: پیشنهاد شما برای وایرلس کردن این ساختان

franchesco
جمعه 30 مهر 1389, 06:48 صبح
با سلام

دوستان با تجربه در ضمینه شبکه های وایر لس لطفا کمک کنید.

شرح جزئیات ساختمان : این ساختمان 5 طبقه دارد و طبقه های 2و3و4 سه دپارتمان وجود دارد. همین طور که در عکسها مشاهده میکنید با خط قرمز دور اونها مشخص شده است.

راه حل خواسته شده :این ساختمان از طریق nano به ساختمانای دیگه متصل میشه. بعد از پیاده سازی شبکه وایرلس هر یک از اعضای این دپارتمانها از هر جای این ساختمان باید قادر باشن که به شبکه خودشون(شبکه موجود در دپارتمان) دسترسی داشته باشن.

دوستان محبت کنن هم از نظر طراحی این شبکه و هم از نظر ارتباطلات در این شبکه من رو راهنمایی کنن .
با تشکر

razeghi_loved
شنبه 01 آبان 1389, 07:25 صبح
سوالت یکمی کلی بود منظورت چی بود خوب سه تا اکسس پوینت بگیر همین

franchesco
دوشنبه 03 آبان 1389, 17:04 عصر
دوست عزیز اگه یک کم عکس ها رو با دقت نگاه کنید متوجه میشید که این ساختمان دیوار هم داره و از اون جاهایی که با دایره های قرمز مشخص شده از همه جای این ساختمان ما باید این توانایی رو داشته باشیم که دسترسی به شبکه مورد نظر رو داشته باشیم.

razeghi_loved
سه شنبه 04 آبان 1389, 07:30 صبح
خوب مشکل نیست شما سه تا اکسس پوینت بخر
خلاصه من باز متوجه مشکل شما نشدم

franchesco
سه شنبه 04 آبان 1389, 08:34 صبح
دوست عزیز به عنوان مثال اگه من توی طبقه زیرزمین هستم و میخوام به شبکه طبقه سوم وصل بشم چطور ممکن وقتی که من اونجا سیگنال اکسس پوینتر اون شبکه رو ندارم !

razeghi_loved
سه شنبه 04 آبان 1389, 11:11 صبح
شما باید هر سه تا اکسس پوینت ها رو به هم وصل کنی با استفاده از سویچ

franchesco
سه شنبه 04 آبان 1389, 16:35 عصر
آخه مشکل اینه که باید وایر لس باشه همه چی !

moh_mov
چهارشنبه 05 آبان 1389, 09:38 صبح
خوی کاری نداره.....3 تا اکسس پوینت رو هم بی سیم به هم وصل کن.

razeghi_loved
چهارشنبه 05 آبان 1389, 10:07 صبح
عزیز جان نمی شه اکسسز پوینت به یه اکسسز پوینت دیگر وصل کرد یا باید اکسسز پوینت باشه یا ریپیتره حالا چه باید کرد؟

franchesco
پنج شنبه 06 آبان 1389, 08:00 صبح
به نظرتون 3 تا wireless router مشکل رو حل میکنه؟

pourang_us
شنبه 08 آبان 1389, 18:58 عصر
دوست عزیز

اگر همه این طبقات در یک ساختمان هستند شما می توانید برای ارتباط بین طبقات از کابل استفاده نمایید
اما اگر به هردلیلی تمایل بر استفاده از Nano Station هست شما میتوانید از یکی از پنجره های طبقات آنها را نصب نمایید دید مستقیم برای مسافتهای کم الزامی نیست اما برای چند طبقه از ساختمان هم نانو توصیه نمیشود

موفق باشید