View Full Version : تنظیمات مودم wireless
faty_rooz
جمعه 30 مهر 1389, 09:57 صبح
سلام
منزل ما دو طبقه است . یک مودم وایرلس در طبقه دوم به یک کامپیوتر وصله و در طبقه پایین با استفاده از لپ تاپ من می تونم به اینترنت وصل بشم حالا از کجا بفهمم که همسایه ها از اینترنت استفاده می کنند یا نه ؟
razeghi_loved
شنبه 01 آبان 1389, 07:27 صبح
بابا بی خیال
تو تنظیمات خود مودم یه قسمت هست که می گه چی ای پی هایی با چه مک آدرسی دارند از شبکه استفاده می کنند چون نمی دونم مودت چی هست پس خودت بگر پیدا می کنی زیاد سخت نیست
در ضمن شما اگر DHCP دارین غیر فعال کنید و ای پی دستی بدین این طوری یکم مشکلتون حل می شه در ضمن از رمز هم استفاده کنید و SSID رو هم رو حالت مخفی قرار بدین دیگه حله
hraeissi
شنبه 01 آبان 1389, 11:32 صبح
سلام
منزل ما دو طبقه است . یک مودم وایرلس در طبقه دوم به یک کامپیوتر وصله و در طبقه پایین با استفاده از لپ تاپ من می تونم به اینترنت وصل بشم حالا از کجا بفهمم که همسایه ها از اینترنت استفاده می کنند یا نه ؟
دوستمان فرمودند ، در صورت دسترسی به کنسول مودم این امکان وجود دارد و برای اطمینان از عدم دسترسی دیگران بهتر است موارد امنیتی وایرلس مودم خودتان را بررسی نمائید
faty_rooz
شنبه 01 آبان 1389, 13:34 عصر
بابا بی خیال
تو تنظیمات خود مودم یه قسمت هست که می گه چی ای پی هایی با چه مک آدرسی دارند از شبکه استفاده می کنند چون نمی دونم مودت چی هست پس خودت بگر پیدا می کنی زیاد سخت نیست
در ضمن شما اگر DHCP دارین غیر فعال کنید و ای پی دستی بدین این طوری یکم مشکلتون حل می شه در ضمن از رمز هم استفاده کنید و SSID رو هم رو حالت مخفی قرار بدین دیگه حله
مودم من dlink لطف می کنید اگر بیشتر توضیح بدید
faty_rooz
شنبه 01 آبان 1389, 13:35 عصر
دوستمان فرمودند ، در صورت دسترسی به کنسول مودم این امکان وجود دارد و برای اطمینان از عدم دسترسی دیگران بهتر است موارد امنیتی وایرلس مودم خودتان را بررسی نمائید
ممنون اگه ممکنه بگید چطوری این کار انجام بدم
hraeissi
شنبه 01 آبان 1389, 13:42 عصر
آیا امکان ورود به کنسول را دارید ؟
faty_rooz
شنبه 01 آبان 1389, 13:45 عصر
آیا امکان ورود به کنسول را دارید ؟
کنسول چیه :لبخند:
hraeissi
شنبه 01 آبان 1389, 13:47 عصر
IP مودم را دارید ؟
faty_rooz
شنبه 01 آبان 1389, 13:49 عصر
IP مودم را دارید ؟
نه از کجا باید پیداش کنم
hraeissi
شنبه 01 آبان 1389, 13:54 عصر
برید داخلrun و دستور cmd را وارد کنید سپس در پنجره داس دستور ipconfig /all را بزنید .
در آنجا چند خط اطلاعات در اختیارتان قرار می گیرد که در یکی از خطها نوشته default getaway که جلوش IP مودم را نوشته است .
سپس وارد مرورگر اینترنتی خود شوید و در بخش آدرس آن IP مربوطه را نوشته و اینتر کنید تا به کنسول مودم وصل شوید
از اینجا به بعد هم user و pass کنسول را می خواهید که بایستی داشته باشید
بصورت پیش فرض بایستی admin و admin باشد
کنترل کنید و نتیجه را اعلام نمائید
موفق باشید
hraeissi
شنبه 01 آبان 1389, 14:09 عصر
mac نه
default getaway رو گفتم
hraeissi
شنبه 01 آبان 1389, 14:11 عصر
مطمئن هستید ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.