View Full Version : سوال: استفاده از زبانهای برنامه نویسی در linux امکان دارد بصورت visual?
farhad nadimi
جمعه 30 مهر 1389, 10:09 صبح
با سلام
من با ویندوز کار می کنم اما تصمیم گرفتم با linux کار کنم من #C و برنامه نویسی های web
انجام می دم آیا امکان کار با linux و برنامه نویسی در اون با زبان #C وجود دارد اگر امکان دارد
کمک کنین من اطلاع جزئی دارم که در Linux میشه برنامه نویسی web و ++C رو انجام داد ولی
اطلاع جامعی اگر دارین بدین ممنون می شم راستش تا حالا اهمیت نداده بودم ولی حالا برام
مهمه تشکر از راهنمایی شما.
blue_lotus
جمعه 30 مهر 1389, 10:20 صبح
سلام
شما میتونید از تمام زبان های برنامه نویسی ای که مربوط به ویندوز نمیشه در لینوکس استفاده کنید. #c هم در لینوکس وجود داره اما تاجایی که اطلاع دارم کاملا .net و نسخه های جدیدشو پشتیبانی نمیکنه. برای وب هم php, python, ruby در لینوکس وجود داره.
یک سری به بخش mono که زیر بخش سی شارپ این انجمنه بزنید. برای اطلاعات بیشتر به سایت رسمیش یک سری بزنید.
http://www.mono-project.com/Main_Page
farhad nadimi
جمعه 30 مهر 1389, 10:31 صبح
سلام
شما میتونید از تمام زبان های برنامه نویسی ای که مربوط به ویندوز نمیشه در لینوکس استفاده کنید. C# هم در لینوکس وجود داره اما تاجایی که اطلاع دارم کاملا .net و نسخه های جدیدشو پشتیبانی نمیکنه. برای وب هم php, python, ruby در لینوکس وجود داره.
یک سری به بخش mono که زیر بخش سی شارپ این انجمنه بزنید. برای اطلاعات بیشتر به سایت رسمیش یک سری بزنید.
http://www.mono-project.com/Main_Page
سلام
ممنون شما فرمودین #C در linux وجود داره می تونین بفرمایین که با همون #C شناخته شده
یا نام دیگری؟
Open-Source
جمعه 30 مهر 1389, 11:46 صبح
میشه بوسیله mono , برنامه های Net. رو ایجاد و اجرا کرد.(ورژن های جدیدش حتی Net 4. رو هم پشتیبانی میکنه - یه سرچ بزن کلی چیزی گیرت میاد)
بوسیله wine میشه فایل های exe ویندوز رو هم اجرا کرد.
ولی کسی که به گنو/لینوکش مهاجرت میکنه , بهتره که از فاز ویندوز و برنامه های مایکروسافت بیاد بیرون.
jalalx
پنج شنبه 06 آبان 1389, 16:57 عصر
ولی کسی که به گنو/لینوکش مهاجرت میکنه , بهتره که از فاز ویندوز و برنامه های مایکروسافت بیاد بیرون.
مونو هیچ ارتباطی به مایکروسافت نداره دیگه٬ یعنی توسط مایکروسافت اصلا پشتیبانی نمیشه. این پروژه رو شرکت novell حمایت می کنه. کاملا اوپن سورس و کاملا رایگان. فقط برخی امکاناتی که پشتیبانی نمیشن شامل WPF و یه سری سرویس ها در فضای نامی System.EnterpriseServices و همین طور برخی ویژگی های وابسته به سیستم عامل هست که پشتیبانی نمیشه.
zootos
سه شنبه 18 آبان 1389, 12:53 عصر
سلام من با wine تونستم نصب ویژوال استادیو رو بالا بیارم ولی بقیه دیگه run نشد
کسی میدهنه دیگه چکار باید کرد.
لطفا کسی بلده راهنمایی کنه خیلی مهمه.
tnx
mahdi68
سه شنبه 18 آبان 1389, 14:11 عصر
tnx
دوست عزیز آخه این چه کاری هست که ویژوال استدیو اینطوری بالا میارین !!! اگه واجبه بشین برنامه نویسیتو رو ویندوز انجام بده بعد کارای دیگه رو لینوکس انجام بده
Open-Source
سه شنبه 18 آبان 1389, 22:15 عصر
tnx
بوسیله wine نمیشه 100% فایل هایی که توی ویندوز اجرا میکنی رو اجرا کنی ، چون 100% کتابخانه های ویندوز همراهش نیست.
در ضمن این دوستمون درست میگه ، شما که میخوای برنامه نویسی وینوزی بکنی معقولانه اش اینه که از همون ویندوز استفاده کنی.:چشمک:
zootos
چهارشنبه 19 آبان 1389, 09:03 صبح
خوب شما راهنمایی کنید من جاییم که نمی تونم ویندوز نصب کنم.
خواهشا راهنمایی....
mahdi68
چهارشنبه 19 آبان 1389, 11:29 صبح
خوب شما راهنمایی کنید من جاییم که نمی تونم ویندوز نصب کنم.
خواهشا راهنمایی....
خوب وقتی شما جایی هستی که نمیتونی ویندوز نصب کنی چرا اصرار داری کار ویندوزی انجام بدی ؟ سی شارپ و ویژوال استدیو و ... برای برنامه نویسی محیط های ویندوزی هستن . اگه میخواین رو لینوکس کار کنید بهتره گزینه های دیگه ای امتحان کنید و بیخودی خودتون عذاب ندید
grobech
شنبه 13 فروردین 1390, 10:03 صبح
سلام میشه چند تا زبان برنامه نویسی بگین که توی linux مینونیم با اونا کار کنیم
متشکرم
mohammadamingh
شنبه 13 فروردین 1390, 11:49 صبح
سلام میشه چند تا زبان برنامه نویسی بگین که توی linux مینونیم با اونا کار کنیم
متشکرم
من این دوتا رو دیدم
1-c++
2-python
blue_lotus
شنبه 13 فروردین 1390, 12:06 عصر
C#
java
و کل زبان هایی که انحصاری نیستن
BORHAN TEC
دوشنبه 15 فروردین 1390, 08:29 صبح
و زبان Delphi Prism
Salar Ashgi
سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 11:33 صبح
تا اونجایی که من میدونم پروژه منو حتی Windows Forms رو بشکل ویندوز ساپورت نمیکنه و بجاش GTK+ جایگزین شده که فک کنم کلا فلسفه اش متفاوته .
برای کار با زبانهای C++,C , Java , Python میتونید از IDE معروف Qt Creator استفاده کنید ، که کامپایلرهای مختلفی هم براش هست ./
FastCode
سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 11:09 صبح
زبانهای معروف:
PHP
LISP
PERL
C
C++
Objective C
Objective C++
D
Assembly
FORTRAN
PASCAL
COBOL
Native Delphi
C#
Python
Haskell
Ruby
Tcl
VB.Net
BASH
ksh
csh
BF
WS
لیست تقریباً کامل زبانهای برنامه نویسی که خیلیهاشون توی لینوکس هم کار میکنن:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_programming_languages
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.