PDA

View Full Version : تشکیل گروه برنامه نویسی

mha048
جمعه 30 مهر 1389, 12:29 عصر
با درود
از دوستانی که دانشجو هستند و یا فارغ التحصیل شدند ولی جایی مشغول کار نیستند و برنامه نویسی سی شارپ رو تا حدی بلد هستند دعوت به همکاری می کنم البته چون ما تازه کار هستیم فعلا پولی در کار نیست اما تشکیل این گروه و نوشتن دو سه تا پروژه هم باعث افزایش اعتماد به نفس ما میشه هم اینکه مسلما کارهای بعدی رو به همراه داره همین الان به من دو تا پروژه پیشنهاد شده که چون من یک نفر بیشتر نیستم این کارها بلا تکلیف مونده با توجه به ارتباط نزدیک ما با وزارت بهداشت مطمئنا این گروه بعد از 8 یا9 ماه موقعیت خوبی پیدا می کنه انجمن ما یک دفتر داره که اونجا دوتا کامپیوتر با سطح کارایی خوب هست و ما می تونیم جلساتمون رو اونجا تشکیل بدیم
دوستان درسته که ما این کارها رو فعلا مجانی انجام می دیم اما حتما اسم ما ها به عنوان طراحان ذکر خواهد شد و برای ما تازه کارها سابقه خوبی خواهد بود
امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
امید به دیدار شما دارم
با سپاس فراوان

ایمان مدائنی
جمعه 30 مهر 1389, 14:08 عصر
دوست عزيز من يكبار اين راه رو رفتم ودر آخر شكست خوردم
تشكيل گروه خيلي خوبه ولي نگهداشتن اعضا كنار هم خيلي سخته
خلاصه ميتوني روي من حساب كني
من هستم

rasoolf
جمعه 30 مهر 1389, 16:34 عصر
سلام به دوستان خوب , من توی زرندیه زندگی می کنم ولی خیلی دوست دارم توی این کاری که گفتین شرکت کنم و کسب تجربه کنم البته ما این ترم یه خورده سرمون شلوغه (به خاطر تحقیق های دانشگاهی) ولی امیدوارم یه جوری هماهنگ باشیم :تشویق:

reza2012
جمعه 30 مهر 1389, 17:00 عصر
باسلام
من هم هستم ایمیلم: reza.ghasemi8@gmail.com

diamondiran
جمعه 30 مهر 1389, 17:22 عصر
سلااااااااااام
منم هستم این ایمیل من
shamsi.morteza@yahoo.com

fidelio
جمعه 30 مهر 1389, 17:49 عصر
منم می تونم.
ای میل: amirhussein_rahnama@yahoo.com

Mohandes2009
جمعه 30 مهر 1389, 18:51 عصر
تشکیل گروه برنامه نویسی مجازی چیز جالبی نیست شما تو همون تهرون دانشجویان برنامه نویسی را پیدا کنو تشکیل گروه بده_ به نظر من بهتر نتیجه میده!!:چشمک:

mha048
جمعه 30 مهر 1389, 19:02 عصر
درود
بله دقیقا، قصد من هم تشکیل گروه مجازی نیست بالا هم توضیح دادم که محل تشکیل جلسات گروه هم مشخص هست (سپاس از شما به خاطر راهنماییتون)
از دوستانی که اعلام آمادگی می کنند نهایت سپاس را ددارم فقط لطفا دوستان شماره تلفنشون رو به ایمیل من بفرستند تا من باهاشون تماس بگیرم و فرآیند شروع کار را مفصلا توضیح بدم
دوستان این پروژه اول قراره توی خیلی از مراکز درمانی ازش استفاده بشه یعنی می تونه تجربه خیلی خوبی برامون باشه
باز هم سپاس فراوان از دوستانی که اعلام آمادگی کردند
ایمیل من :mohammadehamidi@yahoo.com

ASP.NET3.5
جمعه 30 مهر 1389, 19:26 عصر
دوستان منم هستم قابل بدونید

ایمان مدائنی
جمعه 30 مهر 1389, 19:37 عصر
دوستان كار گروهي مجازي به هيچ جا نمي رسه
البته من يك گروه تشكيل داده بودم كه حدودا 40 نفر اعلام آمادگي كردن و گروه متشكل از 8 نفر شروع شد
جلسه اول خوب بود ولي بعد از جلسه اول اگه شما اعضاي گروه رو ديديد منم ديدم
هر كي يه جور بهانه آورد و به وظايفش عمل نكرد
در حقيقت همه در كل فقط در حد حرف بودن
ولي كار گروهي نياز به افراد با تجربه و متعهد دارد
خواهشن در انتخاب افراد دقت كنيد
چون تشكيل گروه جهت بالا بردن تجربه است نه آموزش
موفق باشيد

ايميل من : iman_lovely666@yahoo.com
آي ديه ياهو مسنجر من : iman_lovely666

يك نكته يادم رفت كسي كه گروه رو مديريت ميكته بايد هم حوصله داشته باشه و هم تجربه مديريت

hoseyni_reza1365
جمعه 30 مهر 1389, 19:51 عصر
سلام. من هم از کار در این گروه خوشحال می شم و به صورت مجازی حاضر به انجام این کار هستم.
E-MAIL:HOSEYNI_REZA1365@YAHOO.COM

sara_traveler
جمعه 30 مهر 1389, 20:29 عصر
سلام به همه دوستان
من هم فارغ اتحصيل رشته نرم افزارم الانم كارم برنامه نويسي هست
خوشحال ميشم كه بتونم كمكي بكنم
فقط چيزي كه هست هر كدوم از ما از يك شهر هستيم اينو مي خواد چي كار كنيد؟
sara_traveler@yahoo.com

mha048
جمعه 30 مهر 1389, 20:45 عصر
همونطور که دوستان گفتند روی گروه مجازی نمی توان برنامه ریزی خوبی داشت .
سپاس از شما

faty_rooz
جمعه 30 مهر 1389, 20:47 عصر
خوب اینو از اول بگو

ایمان مدائنی
جمعه 30 مهر 1389, 21:10 عصر
مرکز رشد استعداد های درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دفتر انجمن مدیریت و اقتصاد سلامت برای برگزاری جلسات گروه در نظر گرفته شده بنابراین نیاز هست که دوستان یا ساکن تهران باشند یا حداقل چند روز در هفته به تهران رفت و آمد داشته باشند
سپاس از شما
من تجربه كار گروهي را دارم
با اين صحبتهاي شما كه جا و مكان دقيقي براي گروه هست فكر كنم به يه جايي برسيم
خوشحال ميشم بتونم كمكي بكنم

Mohandes2009
جمعه 30 مهر 1389, 22:14 عصر
درود
بله دقیقا، قصد من هم تشکیل گروه مجازی نیست بالا هم توضیح دادم که محل تشکیل جلسات گروه هم مشخص هست (سپاس از شما به خاطر راهنماییتون)
از دوستانی که اعلام آمادگی می کنند نهایت سپاس را ددارم فقط لطفا دوستان شماره تلفنشون رو به ایمیل من بفرستند تا من باهاشون تماس بگیرم و فرآیند شروع کار را مفصلا توضیح بدم
دوستان این پروژه اول قراره توی خیلی از مراکز درمانی ازش استفاده بشه یعنی می تونه تجربه خیلی خوبی برامون باشه
باز هم سپاس فراوان از دوستانی که اعلام آمادگی کردند
ایمیل من :mohammadehamidi@yahoo.com
عزیز من هر کی واسه یه شهرستانی هست!! چجوری می خوای تشکیل جلسه رو در رو بدی!! کنفرانس؟
:متفکر:

Mohandes2009
جمعه 30 مهر 1389, 22:17 عصر
مرکز رشد استعداد های درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دفتر انجمن مدیریت و اقتصاد سلامت برای برگزاری جلسات گروه در نظر گرفته شده بنابراین نیاز هست که دوستان یا ساکن تهران باشند یا حداقل چند روز در هفته به تهران رفت و آمد داشته باشند
سپاس از شما
خب در اینصورت فقط تهرانی ها می تون عضو گروهتون بشن چون ما شهرستونی هستیم و چون هزینه ای هم نداره نمی صرفه بلند شیم با این وضع که یارانه ها هم برداشتن بیاییم با عقل جور نیست کمی!:لبخند:

ایمان راسه کار تو هست برو :لبخند:

flash118
جمعه 30 مهر 1389, 22:36 عصر
با سلام :
آقا دوستان به مطالب خوبی اشاره کردن و مباحثی خوبی ارائه شد اما در تکمیل تجربیات که گفتنش خالی از لطف نیست باید خدمتتون عارض شم بنظر من گروه برنامه نویسی هم میتونه مجازی باشه منتها متاسفانه ما با مسئله اوپن سورس مشکل داریم و هیچ کس هم نمی خواهد قبول کنه و رو راست نبودن در اولین گام کار موجب بهم ریختگی گروه میشه برای اون دوست عزیز که میخواهید گروه رو تاسیس کنید عارض می شم البته صرف پیشنهاد دوست عزیز بنظر من شرط تهرانی بودن مسئله نیست شرط آن هست که شما چطور گروه رو کنترل و مدیریت میکنید خیلی چیز ها دانش نیست آدم می تونه با تلاشش ندونسته هاشو یاد بگیره مهم علاقه هست مهم یک رنگی و صداقت هست و رعایت حد اعتدال در انجام وظایف در بین اعضا و همچنین پرهیز از پارتی بازی و .......
و اما در آخر این حرکت رو تحسین میکنم باز هم من و سایر دوستان در خدمتتون هستیم امیدوارم لاقل در اول گام تشکیل گروه مفهوم اوپن سورس رو دوستان بخوبی اول برای خودشون صرف کنن و بعد وارد گروه بشن یا حق

mha048
جمعه 30 مهر 1389, 22:58 عصر
سپاس از توضیحات بسیار خوبتون دوست عزیز
کاملا با کلمه علاقه داشتن در صحبت هاتون موافقم برای همین هم خواسته خودم در مورد تشکیل گروه رو اینجا گفتم چون بچه هایی که اینجا هستند همه با علاقه تلاش می کنند که چیز جدیدی رو یاد بگیرند و از اون مهمتر خیلی مشتاق هستند که به هم چیزی یاد بدند

flash118
جمعه 30 مهر 1389, 23:10 عصر
دوست عزیز
ببنید همیشه آغاز یه کار شیرین هست من این همه تلاش میکنم و براتون اون همه مطلب نوشتم هدفم چیز دیگه ای بود من میخواهم گروهتون تداوم داشته باشه نمی خواهم که گروهتون با مشکل مواجه شه من به همه دوستان ارادت دارم من براتون یه پیشنهاد دادم اوپن سورس رو سیع کنید براشون تهفیم کنید و سعی کنید ببنید ما تو گروهمون این کارو کردیم و الان واقعا بازدهی خیلی رفته بالا تا جایی که دیگه مشکل کوچیک مثل دختر یا پسر بودن و... که خیلی از مشکلات از این جا ها شروع میشه رو نداریم من فقط خواستم اینو بهتون انتقال بدم تا از اول کار دقیق عمل کنید تا جواب حساب شده براتون بدست بیاد و خدای نکرده با شکست مواجه نشید می بینید دوستان خیلی علاقه مندن ولی همه یه جوری دلشون سوخته از کار گروهی ولی با این حال بازم میخواهند ریسک دوباره کنن پس شما سعی کنید با اعضای گروهتون تلخی ناکامی کار گروهی رو بهینه کنید و مطمئن باشید گروه هایی هم هستن که میتونید در آینده نزدیک همکاریهاتون رو بصورت گروه بزرگتری گسترش بدید و طبیعتا کارهای خیلی بزرگ که شاید تا الان انجام نشده در هر صورت براتون آرزوی موفقعیت دارم از صمیم قلبم موفقعیت شما دوستان موجب شادی من و دوستان خواهم بود

raika17metal
شنبه 01 آبان 1389, 00:51 صبح
behnam.n68@gmail.com

dokhmal
شنبه 01 آبان 1389, 09:27 صبح
با سلام
من هم دوست دارم در این گروه فعالیت کنم البته من در مشهد زندگی می کنم
و الان در حال کار روی یک پروژه مربوط به یکی از بیمارستان های شهرمون هستم

silverfox
شنبه 01 آبان 1389, 13:26 عصر
من هم دوست دارم با شما همکاری کنم تهران هستم ولی بیشتر تمایل دارم اگر با ارتباط مجازی قرار شد به کار ادامه بدیم همکاری کنم چون راستش رو بخواین حوصله رفت و آمد رو اینجور چیزارو ندارم به هر حال می شه با کنفرانس روی وب هم همین کار ها رو به صورت غیر حضوری انجام داد بستگی به تعهد و مسوولیت پذیری اعضا داره...در ضمن بیشتر دنبال کسب تجربه در کار گروهی هستم...در مورد کاری هم که قراره انجام بشه اگه توضیح بیشتری بدین ممنون می شم...

ایمان مدائنی
یک شنبه 02 آبان 1389, 09:43 صبح
دوستان عزيز گروه مجازي رو نميشه مديريت كرد
در ضمن اين پروژه براي دانشگاه هست و فكر نكنم دانشگاه قبول بكنه كه از طريق دنياي مجازي پروژه پيش بره
حالا بازهم از دوستمون كه تاپيك رو ايجاد كردن ميخوام كه بيشتر توضيح بدن

bghad1
یک شنبه 02 آبان 1389, 10:44 صبح
با سلام خدمت به همه...من هم تا جایی که بتونم همکاری و کمک می کنم...

البته همه بچه های اینجا که استادن...ولی به هر صورت شایدم که به درد بخورم!!:چشمک:

ایمیل من : bghad1@gmail.com

bade saba
یک شنبه 02 آبان 1389, 11:18 صبح
من فارغ التحصیل کامپیوتر و دانشجو MBA هستم. باید بپذیریم که کار گروهی در کل در کشور ما خیلی جوابگو نبوده به دلایلی که همه ما بخشی از اونهارو میدونیم اما با این وجود بدم نمیاد در این تجربه همکاری داشته باشم

a.ghobadi@gmail.com

ایمان مدائنی
یک شنبه 02 آبان 1389, 12:18 عصر
دوستان اگر گروه گروهه خوبي باشه و اعضا متعهد باشن حتما گروه خوبي ميشه

از قديم گفتن كه يك دست صدا نداره

كار گروهي ميتوني تجربه و هم پول خوبي براي اعضا داشته باشه

mha048
یک شنبه 02 آبان 1389, 13:45 عصر
با درود
دوستان انجام این کار به صورت مجازی امکان پذیر نیست و اعضا باید یا تهرانی باشند با به تهران رفت وآمد داشته باشند.
ببینید دوستان علت اینکه کارهای گروهی ما خوب پیش نمیره این هست که عجول هستیم و هنوز دو سه ماه از شروع کار گروه نگذشته انتظار نتیجه داریم برای همین بعد از گذشت چند جلسه که نتیجه ای که می خواهیم حاصل نشد خود به خود از گروه کنار میکشیم همونطور که آقا میلاد گفتند کار گروهی نیاز به صبر و حوصله داره مثل یک درخت که قبل از برداشت نیاز به داشت داره . تعهد در اعضای گروه همینطوری به وجود نمی آد اون هم نیاز به صبر و حوصله و تلاش داره همیطور همدلی و ...
اما حاصل یک کار گروهی بعد از یک مدت بسیار بزرگ هست . واقعا باید باور کنیم که گروه خوب یک سرمایه هست که تمام اعضای گروه سهامدار اون هستند و هر چه سود گروه بیشتر بشه سهم تک تک افراد هم بیشتر میشه

YourWorldToday
یک شنبه 02 آبان 1389, 17:49 عصر
با سلام
اگر قابل بدونید منم هستم شما می تونید علاوه بر نرم افزاهای تحت ویندوز برای نرم افزارهای تحت وب نیز روی من حساب باز کنید
benta.group@yahoo.com

reza2012
یک شنبه 02 آبان 1389, 21:25 عصر
سلام دوستان
باید حرفه ها رو مشخص کنیم . طبق اون نیازهامو ن رو مشخص کنیم مثلا افرادی حرفه ای تو wpf ها و سوکت و تحت وب اگه همه win app کار باشن گروه خوبی از کار در نمیاد من از دوستان خواهشمندم حرفه ی خودشون رو هم بگن که تو چه زمینه هایی تخصص دارن
من win app و sql و access و photo shop

ایمان مدائنی
سه شنبه 04 آبان 1389, 13:09 عصر
حالا اين گروه كي تشكيل ميشه ؟

Netsky
سه شنبه 04 آبان 1389, 13:48 عصر
سلام .
آرزوی موفقیت میکنم واسه همه شما دوستان عزیز .
ولی خواهشا به این چند نکته توجه کنین :
1- اگه انگیزه مالی تو کار نباشه ، شک نکنین همگی وسط کار جا میزنن . یکی دانشگاه داره ، یکی یه پروژه دیگه جور کرده که واسش درآمد داره و و و و و و ........... که همه اینا باعث میشه گروه از هم بپاشه .
2- مدیریت گروه مجازی بسیار مشکله ، مخصوصا با این وضعیت فاجعه بار اینترنت در ایران .
3- کار گروهی در ایران خیلی بعیده که به موفقیت برسه اونم از نوع مجازیش . چون از بچگی بهمون کار گروهی رو یاد ندادن و همه کارا رو تکی انجام دادیم .

در پایان باید بگم که اگه میتونید به صورت تکی کار کنید . اگه هم میخاید یه گروه باشید ، سعی کنید از همشهریهای خودتون استفاده کنید که ارتباط فیزیکی با هم داشته باشید و هیچ وقت هم $ فراموشتون نشه .

اینا تجربه هایی بود که خودم کسب کردم . اگه لازم دونستید با دوست خوبم Alirezanet که کاربر همین سایت هم هستند در مورد کار گروهی به صورت مجازی نظر خواهی کنید . چون ایشون تجربه هایی نظیر من رو دارن .

با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما .........

mha048
سه شنبه 04 آبان 1389, 23:04 عصر
سپاس از شما دوست عزیز که تجربیاتتون رو در اختیار ما قرار دادید همونطور که فرمودید گروه ما مجازی نیست و بچه ها یا تهرانی هستند یا به تهران رفت و آمد دارند بله حتما ابتدا کار گروهی رو آموزش می دیم بعد کار رو شروع می کنیم
در مورد مسائل مالی هم برای پروژه اول و دوم پولی نیست اما به بعد ان شا الله خواهد بود اما باید یادمون باشه که تا سرمایه گذاری نکنیم درآمدی نخواهیم داشت (سرمایه مثل پول و وقت و اعتبار و...) گروه هم یک سرمایه هست که بعدها سود میده
باز هم سپاسگزارم