View Full Version : مشکل در make کردن کمک!!!
amirreza_nl
جمعه 07 مرداد 1384, 08:50 صبح
سلام
وقتی که دارم make می کنم کامپیوتر 10 تا 15 دقیقه به کما میره بهد make متوقف شده و می گه بعد از اینکه یک مقدار فایل رو کپی کرده یک مقدار دیگه رو نتونسته کپی کنه (Red-Hat 9 )
مشکل کجاست.
راستی چرا فایل tar.gz ام رو نمی تونم تو پارتیشن از نوع vfat ، خارج کنم (extract کنم) میگه permission نداره (من با root وارد سیستم شده بودم)!!! در پارتیشن ext3 مشکل نداره.
oxygenws
شنبه 08 مرداد 1384, 10:29 صبح
اینکه طول میکشه ربط به سرعت کامپیوتر شما و بسته ای که کامپایل می کنید داره (مثلا کرنل روی سیستم من حدود 30-45 دقیقه طول می کشه)
اینکه خطا می گیره، لابد یه مشکلی داره که خطا می گیره، دقیقا خطوط خطا رو بنویس --شاید-- بشه کمکت کرد.
در مورد اون سطح دسترسی (که بهتر بود در یک جای دیگه می پرسیدی، چون در هر تاپیک باید یک موضوع مطرح بشه) احتمالا فایبل سیستم vfat ات به صورت فقط خواندنی مونت شده.
amirreza_nl
دوشنبه 10 مرداد 1384, 08:45 صبح
درسته vfat است اما read only نیست بیشتر فایل ها کپی می شود بعضی نمی شود.
الان تو win هستم error را نمی تونم بنویسم بعدا می نویسم
hosseinzadeh
دوشنبه 10 مرداد 1384, 17:52 عصر
vfat فایل سیستم بومی لینوکس نیست نتیجتا همه کارها رو نمی شه روش انجام داد
ccidp_assistant
شنبه 12 فروردین 1391, 12:34 عصر
با سلام خدمت دوستان
بنده در make کردن یه پروژه بیوانفورماتیک به مشکل بر خورد کردم. موقع make کردن لیست زیر از پیام ها رو میده:
./src/rnaview.c: In function ‘process_single_file’:
./src/rnaview.c:135: warning: format ‘%d’ expects type ‘int’, but argument 3 has type ‘long int’
./src/rnaview.c: In function ‘process_multiple_file’:
./src/rnaview.c:252: warning: format ‘%d’ expects type ‘int’, but argument 2 has type ‘long int’
./src/rnaview.c:253: warning: format ‘%d’ expects type ‘int’, but argument 3 has type ‘long int’
./src/rnaview.c:254: warning: format ‘%d’ expects type ‘int’, but argument 3 has type ‘long int’
./src/rnaview.c: In function ‘extract_nmr_coord’:
./src/rnaview.c:448: warning: format ‘%d’ expects type ‘int’, but argument 2 has type ‘long int’
./src/rnaview.c:476: warning: format ‘%d’ expects type ‘int’, but argument 3 has type ‘long int’
و دهها warning به همین شکل.
اصلا error نمیده و کارش تموم میشه. اما مشکل اونجاست که وقتی من دستور اجرای برنامه رو میزنم پیام command not found نشون داده میشه.
لطفا بنده رو راهنمایی کنید.
با تشکر
در زیر لینک نرم افزار قرار داده شده.
ftp://ndbserver.rutgers.edu/NDB/programs/rna/RNAVIEW.tar.gz
Open-Source
شنبه 12 فروردین 1391, 14:47 عصر
من بدون مشکل کامپایل کردم و اجرا شد.
اینجوری:
(in home folder)
tar -xvf RNAVIEW.tar.gz
cd RNAVIEW
make
sudo ln -s ~/RNAVIEW/bin/rnaview /usr/bin
موفق باشید...
ccidp_assistant
شنبه 12 فروردین 1391, 15:55 عصر
سلام
خیلی ممنونم
بدون خطا کامپایل شد
اما باز یه مشکل هست
توی شاخه که هستم و دستور rnaview رو اجرا میکنم پیام command not found نشون داده میشه.
برای مثال اجرا دستور زیر رو با همون خطا جواب میده
rnaview -h
Open-Source
شنبه 12 فروردین 1391, 17:41 عصر
ببین دوست عزیر.
وقتی شما این پکیج رو کامپایل کنی ، فایل اجرای توی دایرکتوری RNAVIEW/bin قرار میگیره که اگه خواسته باشی اونو بعنوان یک کامند استفاده کنی باید به usr/bin لینکش کنی. این کار رو با کامند ln انجام بده. (اون خط آخری که من توی پست قبلی نوشتم همین کار رو انجام میده).
black phoenix
سه شنبه 15 فروردین 1391, 09:47 صبح
سلام دوستان
منم یه مشکل در سطح مبتدی با کامپایل کردن سورس دارم که با اجازتون اینجا مطرحش میکنم:
وقتی که دستور configure/. رو اجرا میکنم یه سری نوشته های عجیب غریب ظاهر میشن.توی راهنمای نصب نرم افزار نوشته که باید بعدش دستور make رو وارد کنی اما وقتی make رو تایپ میکنم این خطا در برابر دیدگانم ظاهر میشه:
make: *** No targets specified and no makefile found. Stop.
blue_lotus
سه شنبه 15 فروردین 1391, 23:53 عصر
این خط داره میگه makefile ساخته نشده. احتمالا یکی از کتابخونههایی که داخل ./configure چک میکنه رو نداره که فایل make رو نمیسازه. هرجا کانفیگور ارور میده رو گوگل کنین ببینین مشکلش چیه.
به شرط تست کامل و صحیح باید بعد configure دستور make رو بزنین.
ccidp_assistant
جمعه 18 فروردین 1391, 06:12 صبح
ببین دوست عزیر.
وقتی شما این پکیج رو کامپایل کنی ، فایل اجرای توی دایرکتوری RNAVIEW/bin قرار میگیره که اگه خواسته باشی اونو بعنوان یک کامند استفاده کنی باید به usr/bin لینکش کنی. این کار رو با کامند ln انجام بده. (اون خط آخری که من توی پست قبلی نوشتم همین کار رو انجام میده).
سلام دوست من
متشکرم بابت پیگیری هات
اما مشکل همچنان پابرجاست
دفه قبل که اون آموزش رو گذاشتی همه کد ها حتی خط آخر رو اجرا کردم
اما باز هم خطای command not found میده
حتی توی شاخه bin خود برنامه هم همین خطا رو میده
در حالی که فایل rnaview اونجا هست.
کاملا گیج شده ام من.
ccidp_assistant
شنبه 02 اردیبهشت 1391, 12:30 عصر
دوستان عزیز
بنده بعد از تلاش زیاد همچنان موفق نشده ام
اگه ممکنه به بنده کمک کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1403, Jelsoft Enterprises Ltd.