View Full Version : سوال: دسترسی به stored procedures
hraeissi
شنبه 01 آبان 1389, 11:54 صبح
با سلام به دوستان
من مدیر شبکه یک شرکت هستم،در شبکه شرکت برنامه تحت وبی داریم که یک برنامه نویس با اخلاق روی آن کار کرده است و متاسفانه الان با وی به مشکل خورده ایم .
امروز آمدم توی SQLSEVER دیدم وقتی می خواهم stored procedures های دیتابیس برنامه فوق را که باز به من خطای Encrypted را می دهد .
اول می خواهم بدانم کجا این کار صورت پذیرفته ؟
دوم می خواهم بدونم که آیا راهی برای مشاهده داخل آنها است ؟ اگر می شود با چه روشی ؟
سوم هم می خواهم بدونم کجای SQL میتوانم ببینم که چه USER هایی برای استفاده از برنامه فوق تعریف شده است
ممنون
m_omrani
شنبه 01 آبان 1389, 12:07 عصر
فکر نمی کنم هیچ راهی داشته باشید. باید به خود آن برنامه نویس مراجعه کنید.
حمیدرضاصادقیان
شنبه 01 آبان 1389, 12:17 عصر
سلام.برای سوال اول داخل خود Stored procedure با استفاده از تعریف with encryption این کار انجام می پذیره و راه برگشتی نداره.البته بستگی داره از چه نسخه ای استفاده میکنید.اگر از نسخه 2000 استفاده میکنید میتونید برگردونید.یا از backupهای قبلی استفاده کنید.
برای مورد سوم نیز میتونید در قسمت securityخود سرور ببینید چه user هایی دسترسی به اون بانک رو دارند.همچنین در قسمت security خود دیتابیس نیز مشخص است.
hraeissi
شنبه 01 آبان 1389, 13:19 عصر
سلام.برای سوال اول داخل خود Stored procedure با استفاده از تعریف with encryption این کار انجام می پذیره و راه برگشتی نداره.البته بستگی داره از چه نسخه ای استفاده میکنید.اگر از نسخه 2000 استفاده میکنید میتونید برگردونید.یا از backupهای قبلی استفاده کنید.
برای مورد سوم نیز میتونید در قسمت securityخود سرور ببینید چه user هایی دسترسی به اون بانک رو دارند.همچنین در قسمت security خود دیتابیس نیز مشخص است.
با سلام
ممنون از پاسختان
نسخه ما 2000 است
چطور میتوانم برگردانم
تعریف with encryption دقیقاً کجا قرار دارد
ممنون
حمیدرضاصادقیان
شنبه 01 آبان 1389, 13:40 عصر
سلام.برای Decrypt کردن میتونید به لینک زیر مراجعه کنید .
لینک Decrypt (http://www.planet-source-code.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=505&lngWId=5)
در مورد اینکه کجا قرار داره در همین لینک یک مثال هم زده.
hraeissi
شنبه 01 آبان 1389, 13:55 عصر
ممنون من فایل مربوطه را دانلود کردم ولی متاسفانه کار با آن را نمی دانم
میتوانید راهنماییی کنید از صدمه خوردن دیتا می ترسم
حمیدرضاصادقیان
شنبه 01 آبان 1389, 14:28 عصر
سلام.این دارای دو فایل با پسوند prc هست که میتونید پسوند اونو به Sql تغییر بدید. بعد در Query analyzer اونو اجرا کنید .بعد از اینکار یک sp برای شما ساخته میشه.طرز کارش هم در همون لینک توضیح داده شده است.
قبل از کاری هم یک backup از دیتابیس تهیه کنید.
hraeissi
شنبه 01 آبان 1389, 14:49 عصر
وای خیلی سخت شد
من هم SQL کار نکردم برام خیلی سخته
نمیشو به طریقه ای کمک کنید
الان SP ساخته شده
از اینجا به بعد را نمی دانم چکار کنم
behrouzlo
شنبه 01 آبان 1389, 15:43 عصر
اگر نمی خواهید وارد جزئیات شود می توانید از این نرم افزار optillect (http://optillect.com/products/sqldecryptor/overview.html)استفاده کنید.
hraeissi
شنبه 01 آبان 1389, 16:34 عصر
اگر نمی خواهید وارد جزئیات شود می توانید از این نرم افزار optillect (http://optillect.com/products/sqldecryptor/overview.html)استفاده کنید.
ممنون از پاسخ
منظورتان از جزئیات چیه ؟
behrouzlo
شنبه 01 آبان 1389, 18:11 عصر
منظورم این بود اگر نمی خواهید مستقیما با خود SQL درگیر شود می توایند از این برنامه استفاده کنید.
hraeissi
شنبه 01 آبان 1389, 20:08 عصر
منظورم این بود اگر نمی خواهید مستقیما با خود SQL درگیر شود می توایند از این برنامه استفاده کنید.
خیلی خیلی ممنون
فوق العاده بود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.