PDA

View Full Version : مشكل رپيتر در آپديت پنل



Elmira1987
شنبه 01 آبان 1389, 14:04 عصر
با سلام
من يه رپيتر گذاشتم توي آپديت پنل و ا اونجا كه مطالعه كردم درست انجام دادم ولي نمي دونم چرا كار نمي كنه ..
دوستا اين كده منه ... لطفا يه نگاش بش بندازيد شايد يه نفر بم گفت مشكلش چيه ..
ممنون مي شم ...

<asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
<ContentTemplate>
<asp:Repeater ID="Rep1" runat="server" onitemcommand="Rep1_ItemCommand" >
<HeaderTemplate >
<table border="1" style="border-color:Purple" width="100%">
<tr>
<th style="background-color:Silver " visible="false" >شماره كتاب</th>
<th style="background-color:Silver ">عنوان</th>
<th style="background-color:Silver ">مولف</th>
<th style="background-color:Silver ">انتشارات</th>
<th style="background-color:Silver ">نسخه</th>
<th style="background-color:Silver ">چاپ</th>

</tr>
</HeaderTemplate>
<ItemTemplate >
<div>

<tr>

<td><asp:Label ID="lblTitle" runat="server"
Text='<%#Eval("BookName")%>' ></asp:Label></td>
<td><asp:Label ID="Label1" runat="server"
Text='<%#Eval("BookPublisher")%>' ></asp:Label></td>
<td><asp:Label ID="Label2" runat="server"
Text='<%# Eval("BookAuthor")%>' ></asp:Label> </td>
<td><asp:Label ID="lable4" runat="server"
Text='<%#Eval("BookVersion")%>'></asp:Label></td>
<td><asp:Label ID="lable3" runat="server"
Text='<%#Eval("BookPrint")%>'></asp:Label> </td>
<td><asp:Button ID="ButtonEdit" runat="server" Text='ويرايش'
CommandName='<%#Eval("BookId")%>' CommandArgument='<%#Eval("BookId")%>'
OnClick="ButtonEdit_Click" /></td>
<td><asp:Button ID="ButtonSection" runat="server" Text ='فصل'
CommandName='<%#Eval("BookId")%>' CommandArgument='<%#Eval("BookId")%>'
OnClick="ButtonSection_Click" /> </td>
</tr>
</div>

</ItemTemplate>
<FooterTemplate ></table> </FooterTemplate>
</asp:Repeater>
</ContentTemplate>
</asp:UpdatePanel>

pedram_ns
شنبه 01 آبان 1389, 15:06 عصر
درست کار نمی کنه یعنی اروری می گیرید؟

ali_zzr
شنبه 01 آبان 1389, 15:08 عصر
سوالتون یکم مبهمه
کجا بهش نگاه کردید سالم بود ؟ الان دقیقا مشکل چیه ؟
یه اشکالی که کدت داره اینه که شما از Div جایی استفاده کردی که نباید !! جای Div اونجا نیست یا توی TD و یا بیرون Table استفاده کن.
اگه بگی دقیقا چطوری کاری نمیکنه ( پیغامی , پسغامی , چیزی ) شاید بشه بهتر کمکت کرد

Elmira1987
یک شنبه 02 آبان 1389, 09:21 صبح
سوالتون یکم مبهمه
کجا بهش نگاه کردید سالم بود ؟ الان دقیقا مشکل چیه ؟
یه اشکالی که کدت داره اینه که شما از Div جایی استفاده کردی که نباید !! جای Div اونجا نیست یا توی TD و یا بیرون Table استفاده کن.
اگه بگی دقیقا چطوری کاری نمیکنه ( پیغامی , پسغامی , چیزی ) شاید بشه بهتر کمکت کرد
من خودمم نمي دونم كارميكنه يا نه... راستش يه نفر كه خودش كار كرده با آپديت ميگه كارنميكنه .ولي در كل هر كاري كردم براش همينه كه بالا زدم ..
من خودم دقيقا نمي دونم آپديت پنل چيه و كاربردش دقيق چيه ...
ولي همين كده منه ...