ورود

View Full Version : سوال: راهنمایی برای شروع کار با wpf

EleRam
شنبه 01 آبان 1389, 15:12 عصر
سلام.
من قبلا پروژه ای رو در وی بی 6 شروع کردم و هنوز تمام نشده دارم سویچ میکنم روی دات نت و مهم ترین دلیلم استفاده از wpf به خاطر ویژوال خوبیه که می تونم به برنامه خودم بدم (پروژه آموزشیه و تغییر ویژوال برنامه تاثیر خیلی زیادی داره)

سوالم اینه که آیا می تونم به صورت ساده (استاندارد) از کنترل ها استفاده کنم و بعدا (بدون اینکه به مشکلی بر بخورم) ویژوال افکت بدم روی کنترل ها؟!

من ریسک بزرگی رو متحمل شدم که دارم میام روی دات نت (چون روی پروژه خاصی باهاش کار نکردم و باید هرچه زودتر این پروژه رو کامل کنم به امید خدا) برای همین این سوال رو می پرسم.

و یه سوال دیگه اینکه برای شروع باید با wpf apllication پروژه رو ایجاد کنم یا Windows Form Application رو ایجاد کنم و یک wpf form اصافه کنم؟!

واقعا ببخشید اگه سوالات خیلی پیش پا افتاده ست :خجالت:

رضا عربلو
شنبه 01 آبان 1389, 21:15 عصر
دوست عزیز به شما توصیه می کنم به wpf سویچ نکنید.
برای سویچ کردن و یا آغاز wpf توصیه می کنم قبل از هر کاری یکی دو کتاب را مطالعه فرمایید.

EleRam
یک شنبه 02 آبان 1389, 00:06 صبح
من دارم به طور همزمان کتاب هم می خونم. حقیقتش پروژه یکمی سنگینه برای همین نمی خوام دوباره کاری کنم و چند وقت دیگه باز همه رو دوباره توی دات نت بنویسم. ممنون میشم اگه جواب سوالات پست اول رو بدید.
نهایتا یک راه حل بهتر لطف کنید... :)

happy65_sh
یک شنبه 02 آبان 1389, 10:38 صبح
سلام
پيشنهاد بنده:
حتي اگر شده يك هفته كاملا وقتت را بذار روي Wpf و با يك برنامه ي ساده با اون آشنا شو اگر بخواهي با يك كار بزرگ و سنگين WPF را شروع كني مطمئنا زمان بيشتري ميبره وقتي وارد دنياي WPF شدي اون وقت برنامه نويسي برات لذت ديگه اي داره:لبخند::قلب:

در مورد استفاده از كنترل ها به صورت ساده بله ميتوني هرموقع كه دوست داشتي افكت مورد نظر را روي كنترل مورد نظر بذاري..

یه سوال دیگه اینکه برای شروع باید با wpf apllication پروژه رو ایجاد کنم
بله

Amir Oveisi
یک شنبه 02 آبان 1389, 14:09 عصر
بنده هم توصیه نمی کنم برای این کار به WPF سویچ کنید

EleRam
دوشنبه 03 آبان 1389, 13:25 عصر
یعنی برم تو همون وی بی 6 تکمیلش کنم؟ :(( اصلاً دلم نمیاد دیگه وقتمو بذارم پای پروژه توی وی بی 6

Amir Oveisi
دوشنبه 03 آبان 1389, 14:16 عصر
ترجیحا این پروژه رو با زبان هایی که تسلط دارید انجام بدید و بعد از آن شروع به یادگیری زبان ها و تکنولوژی های دیگر کنید.

EleRam
پنج شنبه 13 آبان 1389, 14:39 عصر
مطابق گفته دوستان پروژه رو با وی بی 6 ادامه میدم (هر چند توی سون و ویستا مشکل داره و هزار دردسر دیگه).
آیا منبعی هست برای کسانی که می خوان از وی بی 6 کوچ کنند به دات نت؟