PDA

View Full Version : قرار دادن میکرو بر روی فرکانس 10MH



atashsavar
یک شنبه 02 آبان 1389, 09:05 صبح
سلام دوستان
بنده برای کار با سنسور smt160 که یک سنسور دماست احتیاج دارم که فرکانس میکرو را بر روی 8MH تنظیم کنم ولی نمیدونم این کار چه جوری امکانپذیره؟ لطفا اگر کسی اطلاعی در این مورد داره کمکم کنه.

mhsaleh
چهارشنبه 05 آبان 1389, 14:55 عصر
من با سنسور مورد نظر کار نکرده ام اما اینگونه که فهمیدم سنسور شما شما دارای خروجی دیجیتال می باشد که میکرو می بایستی زمان سیکل را بسنجد تا دما را بدست آورد لذا وابستگی شدیدی به زمانبندی دارد. در چنین مواردی بهترین راه حل استفاده از وقفه است شما می توانید با استفاده از تایمر و وقفه زمان ییک سیکل سنسور را بسنجید و طبق فرمول D.C. = 0.320+0.00470*t دما را بدست آوردید. تغییر فرکانس هم به شرط تعیین ضرایب مناسب فرمول تاثیری نخواهد داشت.

Pascal
چهارشنبه 05 آبان 1389, 22:37 عصر
سلام دوستان
بنده برای کار با سنسور smt160 که یک سنسور دماست احتیاج دارم که فرکانس میکرو را بر روی 8MH تنظیم کنم ولی نمیدونم این کار چه جوری امکانپذیره؟ لطفا اگر کسی اطلاعی در این مورد داره کمکم کنه.
بستگي به زباني داره كه شما با آن كار مي كنيد احتمالا اين كد اي كار را براي شما انجام مي دهد.
اگر از ‍C‌استفاده مي كنيد



#define xtal 10000000

farzadsw
چهارشنبه 05 آبان 1389, 23:07 عصر
با فرض اینکه با AVR کار میکنید ، باید فیوز بیت های میکروکنترلر رو تنظیم کنید (راه دیگه ای نداره)
4 تا بیت داره که با توجه به دیتا شیت میکرو کنترلرتون باید تنظیمشون کنید تا موقع پروگرم کردن تغییر کنن.
در ضمن 4 نوع کلاک میشه تنظیم کرد : rc داخلی (با فرکانسهای 1 و 2 و 4 و 8) ، rc خارجی ، کریستال خارجی و کالاک(پالس) خارجی .
از بین این چهارتا ، دقت rc خارجی از همه بدتره و پالس خارجی از همه بهتره (البته بستگی به منبع پالس داره) .
ولی معمولا یا از rc داخلی استفاده میکنن که خیلی دقیق نیست ولی به مدار خارجی نیاز نداره و با فیوز بیت ها میزان فرکانسش تعیین میشه ، یا از کریستال خارجی که دقتش خوبه و به یه کریستال خارجی(با فرکانس مورد نظر) و دوتا خازن حدود 22 پیکو فاراد نیاز داره.
(دقت کنید همه این موارد نیاز به تنظیم فیوز بیت دارن)

alborz02
سه شنبه 11 آبان 1389, 12:18 عصر
سلام دوستان
بنده برای کار با سنسور smt160 که یک سنسور دماست احتیاج دارم که فرکانس میکرو را بر روی 8MH تنظیم کنم ولی نمیدونم این کار چه جوری امکانپذیره؟ لطفا اگر کسی اطلاعی در این مورد داره کمکم کنه.

سلام.

زبانی که باهاش برنامه نویسی می کنید را بگید تا راهنمایی تون کنیم

موفق باشید.

nima898
چهارشنبه 12 آبان 1389, 12:20 عصر
یرای بدست آوردن D.C نیازی به کار کردن روی یک فرکانس خاص نیست

atashsavar
شنبه 15 آبان 1389, 17:42 عصر
سلام دوستان مرسی از این که جواب پستم را دادین . دم همتون گرم مشکل من با استفاده از پروگرام کردن فیوزبیت های داخلی میکرو حل شد ممنون