View Full Version : جستجو در دیتا گرید
hamedrokhian
یک شنبه 02 آبان 1389, 10:17 صبح
سلام - برای جستجو حرفه ای مشکل دارم ، بانک اطلاعاتی اکسس هست و یک ستون به نام نام طرف حساب می باشد - یک دیتا گرید دارم که شامل چندین ستون است و می خواهم وقتی کاربر نام طرف حساب را زد ،فقط نامهایی که جستجو شده است را نمایش دهد و بقیه را نمایش دهد ، مثال : نام طرف حساب : رخیان در دیتا گرید هر نامی که رخیان هست را نمایش دهد و ممکن است 10 نام داشته باشد ، ممنون میشم اگر کمکم کنید:خجالت::چشمک:
niko2008
یک شنبه 02 آبان 1389, 11:14 صبح
سلام - برای جستجو حرفه ای مشکل دارم ، بانک اطلاعاتی اکسس هست و یک ستون به نام نام طرف حساب می باشد - یک دیتا گرید دارم که شامل چندین ستون است و می خواهم وقتی کاربر نام طرف حساب را زد ،فقط نامهایی که جستجو شده است را نمایش دهد و بقیه را نمایش دهد ، مثال : نام طرف حساب : رخیان در دیتا گرید هر نامی که رخیان هست را نمایش دهد و ممکن است 10 نام داشته باشد ، ممنون میشم اگر کمکم کنید:خجالت::چشمک:
یه "جستجوی بانک اطلاعاتی اکسس "بزن در جستجو صد در صد حرفه ای هست
hamedrokhian
یک شنبه 02 آبان 1389, 12:33 عصر
ممنون از پاسختون - سرچ كردم ولي چيزي كه مي خواستم پيدا نكردم كسي نيست راهنماييم كنه؟:متفکر::متفکر:
adib202
یک شنبه 02 آبان 1389, 17:22 عصر
دوست عزیز جوینده یابنده است.جستجو می کردی پیدا میشد.
یکی از روش ها اینه که میتونی از فیلتر استفاده کنی که البته با شی adodc ارتباط برقرار شده:
Adodc1.Recordset.Filter = " NAME like '" & Text1.Text & "'"
akbarg64
یک شنبه 02 آبان 1389, 17:24 عصر
سلام.اینکه دیگه حرفه ای یا غیر حرفه ای نمیخواد.جستجو جستجوس دیگه.من خودم ازین کد استفاده میکنم.
If Trim(Text1) <> "" Then
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Tablename WHERE Filde='" & Trim(Text1) & "'"
Adodc1.Refresh
End If
امیدوارم بدردت بخوره.بازم خواستی هست.موفق باشید.این کد دقیقا نام وارد شده رو جستجو میکنه. اون تیبل نیم رو نام تیبل خودت قرار بده.فیلد هم فیلد مورد نظر.با رنگ قرمز مشخص شده.
ali190
یک شنبه 02 آبان 1389, 19:24 عصر
سلام
یه سر به اینجا بزن:
فیلتر کردن بر اساس چند آیتم (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=254244)
یاعلی
sinavb
چهارشنبه 05 آبان 1389, 23:46 عصر
دوست عزیز AKBARG64 من توی پروژه ام ازین کد استفاده می کنم ولی همیشه به کد adodc1.refresh ایراد می گیره نمی دونم چرا خواهشا منو یه راهنمایی بکنبن هر کاریش می کنم ایراد می گیره
Javad-2010
پنج شنبه 06 آبان 1389, 06:39 صبح
کدها رو کامل بنویس تا ببینیم مشکل از کجاست.
akbarg64
پنج شنبه 06 آبان 1389, 09:34 صبح
دوست عزیز AKBARG64 من توی پروژه ام ازین کد استفاده می کنم ولی همیشه به کد adodc1.refresh ایراد می گیره نمی دونم چرا خواهشا منو یه راهنمایی بکنبن هر کاریش می کنم ایراد می گیره
سلام.اون قستمی که گیر میده بزار تا ببینیم چشه.موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.