ورود

View Full Version : سوال: روش درج تاریخ دربانک

Shamim832
یک شنبه 02 آبان 1389, 10:49 صبح
سلام دوستان عزیز:
من می خواستم برای قسمت درج نظر، تاریخ ارسال نظر رو هم ذخیره کنم به خاطرهمین یه فیلد ازنوع Datetime دربانک برای این کارتعریف کردم برای درج کدزیر رونوشتم اما ارورمی ده میشه بگید روش درج تاریخ به چه شکلیه؟
AddedDate:datetime

q = "Insert INTO News_Comments (AddedDate)Values(" + DateTime.Now + ")"

Ali_Mor
یک شنبه 02 آبان 1389, 12:40 عصر
از SqlParameter استفاده كن.

اوبالیت به بو
یک شنبه 02 آبان 1389, 12:51 عصر
SqlCommand Cmd = new SqlCommand(Conn);
Cmd.CommandType = CommandType.Text;
Cmd.CommandText = "Insert Into .... Values (@Date)":
Cmd.Parameters.Clear();
Cmd.Parameters.AddWithValue ("@Date",DateTime.Now);

majnun
یک شنبه 02 آبان 1389, 19:50 عصر
یکنی دردسر نداره اینجوری ارسال تاریخ به بانک ؟

الان اگه بخواین همه اطلاعاتی که در 12 ماه فروردین ارسال شد رو بگیرین چیکار میکنین ؟

اگه بخوای از like در کامند sql استفاده کنید اطلاعات مربوط به ماه اسنفد رو هم میاره دیگه چون اون ماهش 12 هست اره ؟

Amir Taghavi
دوشنبه 03 آبان 1389, 09:49 صبح
بهتر بود که با ست کردن مقدار default value به getdate() فیلد تاریخ، این کار رو به خود sql میسپردی!

majnun
دوشنبه 03 آبان 1389, 11:22 صبح
بهتر بود که با ست کردن مقدار default value به getdate() فیلد تاریخ، این کار رو به خود sql میسپردی!

با این کار میشه تاریخ شمسی گرفت ؟؟؟

Amir Taghavi
دوشنبه 03 آبان 1389, 12:17 عصر
نه!
شما باید میلادی ذخیره کنی و برای نمایش تبدیل کنی به شمسی. با یک function ساده که تو بخش sql سایت هستش.

Shamim832
دوشنبه 03 آبان 1389, 18:16 عصر
سلام دوستان عزیز ،ازپاسخ همه ممنونم

دوست من میشه یه خورده بیشتر توضیح بدین منظورتون ازdefault value همون default value or Binding درقسمت Column poroperties ؟؟
تابع Getdate() رو خودمون بایدبنویسیم یا اینکه خودش تاریخ وزمان سیستم رو برمی گردونه؟؟

Amir Taghavi
سه شنبه 04 آبان 1389, 15:47 عصر
سلام دوستان عزیز ،ازپاسخ همه ممنونم

دوست من میشه یه خورده بیشتر توضیح بدین منظورتون ازdefault value همون default value or Binding درقسمت Column poroperties ؟؟
تابع Getdate() رو خودمون بایدبنویسیم یا اینکه خودش تاریخ وزمان سیستم رو برمی گردونه؟؟

سلام

1.بله دقیقا همونه (default value or Binding)
2. تابع getdate از توابع خود sql هستش و تاریخ و ساعت سیستم(سرور) را برمیگردونه.

Shamim832
سه شنبه 04 آبان 1389, 20:05 عصر
ازپاسختون ممنونم !!
تابع GetDate واقعا چیز بدردبخوری بود کارمون خیلی راحت میکنه بازم از کمک همتون ممنون
موفق باشید