ورود

View Full Version : چگونه می توان در گوگل سرچ کرد که سایت های تبلیغیاتی باز نشوند ؟؟؟

aminghaderi
یک شنبه 02 آبان 1389, 16:15 عصر
سلام به همه دوستان و استادان گرامی

چطوری می توان در گوگل جوری سرچ کرد که سایت های تبلیغاتی مثل پیام سرا و ... باز نشوند؟؟
مثل من "نمایندگی فروش لب تاب در مشهد" سرچ کردم ، ولی نتونستم سایت رسمی رو پیدا کنم؟!

با کمال تشکر

ostovarit
یک شنبه 02 آبان 1389, 23:33 عصر
نمیشه ... یا باید جستجو پیشرفته بزنی عین عنوان کلمه خیلی از گزینهات میپره یا اینکه باید سرچ هوشمند بزنی یعنی اون پایین لینکهای هر سایت رو نگاه کن راحت میشه تشخیص داد کدوم تبلیغات کدوم واقعی ...

میلاد قاضی پور
سه شنبه 04 آبان 1389, 21:35 عصر
میشه . شما باید سرچ کننده مخصوص خودتون رو با استفاده از گوگل کاستومایز درست کنید و به مرور زمان وقتی با سایتهای تبلیغاتی روبرو میشید اونها رو در موتور مخصوص خودتون اد کنید و گوگل دیگه نتایج اون سایتها رو نشونتون نمیده . فکر نکنم بیشتر از 10 20 تا سایت تبلیغاتی باشند که توی سرچهامون اختلال ایجاد کنن . همینارو شناسایی و اضافه کنید تا گوگل دیگه ازونها چیزی نشون نده .

ostovarit
سه شنبه 04 آبان 1389, 21:42 عصر
میشه . شما باید سرچ کننده مخصوص خودتون رو با استفاده از گوگل کاستومایز درست کنید و به مرور زمان وقتی با سایتهای تبلیغاتی روبرو میشید اونها رو در موتور مخصوص خودتون اد کنید و گوگل دیگه نتایج اون سایتها رو نشونتون نمیده . فکر نکنم بیشتر از 10 20 تا سایت تبلیغاتی باشند که توی سرچهامون اختلال ایجاد کنن . همینارو شناسایی و اضافه کنید تا گوگل دیگه ازونها چیزی نشون نده .

سناریو قشنگیه ولی چطور به گوگل باید گفت که تو نتایجت فلان ادرس ها رو نیار؟ ... من متوجه نشدم

aminghaderi
سه شنبه 04 آبان 1389, 22:39 عصر
ممنون ازتون ادامه بدید ، شاید از شر این سایت های تبلیغ رایگان و کلا تبلیغی راحت بشیم...:افسرده:
من اون روزی که این تاپیک رو زدم باور کنید برای یه موضوعی غریب به 30 صفحه گوگل رو نگاه کردم ، اما همه تبلیغاتی بودند ، واقعا کلافه شدم!
موضوع فکر می کنم "نمایندگی رسمی فروش لبتاب در مشهد" بود.

میلاد قاضی پور
چهارشنبه 05 آبان 1389, 12:46 عصر
گوگل یک سرویس (که چه عرض کنم تنظیماتشه) به نام customize search engine که میشه برای درج در وبسایتمون بهینه سازیش کنیم . حتی قسمت سرچ گوگل همین سایت برنامه نویس رو نگاه کنید . یک لیبل زیر آرم گوگل زده با نام کاستومایز . یعنی این موتور اونجوری درست شده . باید ازین طریق مراتب رو انجام بدید .

http://www.google.com/cse/

موقع درست کردن باید ابتدا کار ساختن رو تمام کنید و بعد به کنترل پنل موتور جستجوتون برید و در قسمت اکسکلود سایتز لیست سایتهاتون رو وارد کنید . در هنگام ساخت مجبورید یک وبسایت رو جهت اینکه جستجو در اون انجام بشه وارد کنید اما میخواید که جستجو در کل وب انجام بشه . پس حالا به قسمت اینکلود سایتز برید و تمام سایتهایی که وارد کردید رو بردارید تا همه ی وب جستجو بشه .

میلاد قاضی پور
چهارشنبه 05 آبان 1389, 13:27 عصر
نکته ای که لازمه بگم اینه که باید یک الگوی رجکس برای جستجوی همه سایتها در بخش اینکلود بنویسید چون اونطوری که من امتحان کردم بدون درج سایت در بخش اینکلود نمیشه نتیجه ای حاصل کرد .اگر الگوی جامع و کاملی داشتید مارو هم خبر کنید که استفاده کنیم . :)